Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
100
...
786
>
igra4
Цитиране
01 юли 2016
Съгласен съм с Божо. Играенето на игри не може да ти извлече никви ползи, абсолютно пропиляно време. Особено пък лятото да се затвори човек да цъка игри. Като е гадно времето, зимата е тогава да загуби човек няколко часа по става.
P.M.P.
Цитиране
01 юли 2016
За учене на език?
pseto
Цитиране
02 юли 2016
@bojosan - както споменах цъках Diablo II тея дни - истински кеф. И то не само заради носталгията. Хем е трудна играта, хем удовлетворяваща. Добрите сингъл заглавия... постигат онова, което се очаква от тях. Ето, теб те кефи и Doom. Боклуци много, естествено - няма как да се мине без тях. Но дори и Overwatch - него не го виня, че ми вдига кръвното, защото все пак мнението ми е, че самата игра е добра. Глупави хора са причината в общия случай. А това си е рискът на всяка мулти игра... няма как да се мине без нея.

Не знам, струва ми се странно да цъкаш нещо, ако не ти носи удоволствие. За целта на ревютата го правя, естествено... но ако не трябваше да ги пиша щях да съм се ограничил до доста по-малко игри реално. Малко ми напомня на един приятел, който преди години ми каза, че не може да пие бира - като изпие 2-3 и почва да го цепи изключително много главата и като цяло е едва ли не мъчение. Тогава го питах - "Е защо пиеш бира тогава, ебаси"... при мен реакцията е такава от тревата, съответно не я употребявам по никакъв начин. Пия си бирата и си свиркам.

А дали има смисъл цъкането на игри? Същото е като да се отговори на въпроса има ли смисъл от изкуството като цяло - да гледаш филми и сериали, да слушаш музика и да четеш книги дори. Вместо да ходиш да тренираш и да кроиш планове за голям бизнес и как да станеш милионер. Има и такива хора, някои от тях са доста успешни. Все пак изкуството ти помага в една или друга степен да поддържаш въображението си живо, поне според мен. Което може да ти помогне не само да си представиш как ебеш Скарлет Йохансон, но в работата дори. Някои хора без въображение не могат да си представят, че има алтернативен начин за решаване на някой казус, че има друг път - блъскат като волове. Сега вярвам, че това колко въображение имаш си е отчасти и заложено по рождение, но както и много други неща трябва да правиш нещо, за да го поддържаш - както е с всичко друго в тялото - памет, мускули и т.н. Което запуснеш започва да си отива...

П.С. И да, определено игрите са доста добри за учене на език. Едно време, когато английският ми беше много далеч от истината Baldur's Gate да кажем доста ми помагаше.

bojosan
Цитиране
02 юли 2016
Игрите не са никакво изкуство.Изкуство е правил Шишкин,Тургенев,Стайнбек ,Джек Лондон...Трудно ми е да възприема Доом като изкуство ,или Оverwatch,или квото иа да било от тоя род.
За езика - играя от камара години и не знам английски.Учил съм в Немска гимназия и немския ми е отличен.Език с игри се не учи.
Питаш защо ги играем тогава ?
Ами като цигарите са...Научиш ли ги нема отказване.Бият те по джоба,боли те глава от тях ,причиняват рак,смърдиш на пор..но дърпаш ли дърпаш.....
sauron93
Цитиране
02 юли 2016
Oпределено се учи английски от игрите . Аз от world of warcraft научих почти перфектен английски , оценката ми в даскало от 3 се беше вдигнал на 5 , беше преди доста години . А за играенето на игри е като хоби , запълва се свободно време. Честно казано в тази държава ако не си богат не знам какво може да се прави освен да излезеш с някой приятел/ка , да ходиш на работа , да играеш игри , лимитиран си откъм опции или поне аз ,защото в моят град няма нищо друго за правене
nightwarrior
Цитиране
02 юли 2016
Кефи ме как като се спомене изкуство и всичко се изкриви. Да, не смятам Overwatch за произведенеи на изкуството, но то и не всичко излязло като книга се счита за изкуство. Правете разлика. Казвах го и в друга тема. Същите аргументи са изтъквани и за киното, което в последствие е признато за изкуство. Когато чупиш през призмата на собственото си възприятие, нещата почват да изглеждат различо. Иди обяснявй на неграмотния работник от чистотата какво изкуство са книгите... на него няма да му дреме. Вероятно няма да ти променя мнението, времето(живот и здраве) ще го направи.
За цигарите - всичко е до сила на волята, пушех доста, спрях. От десетина години не съм палел цигара. Не бягам от тях, приятели пушат, но аз не.
Да, език само с игри няма да научиш(вероятно), но ако имаш някаква основа, могат да помогнат. Но не, сериозно, не го казвам като заяждане или нещо подобно - щом игрите наистина нищо не ти носят, нищо(освен ядове) и само ти губят времето, потърси активно друго хоби, просто ще си по-доволен от живота.
vldir
Цитиране
02 юли 2016
Аз играя Bloodborn и яко ми къса нервите. Трябва да фармя за ниво, което означава, че трябва да минавам пак из нивата и да трепя. Тоя бос Amygdala от часове не мога го мина.
Тъй Bloodborn Vs Dark Soul 3?
Tiger
Цитиране
02 юли 2016
Настина има игри, които ти късат нервите и не си заслужават парите(и хайпа) не отричам. Но наистина, ако игрите не ти носят удоволствие, играеш едва ли не по принуда, насилил си се едва ли не това да ти е хоби, и инвестираш пари в това по принуда... ами наистина си смени хобито. Ако чувстваш гейминга като бреме, задължение, и едва ли не си си самоналожил гейминга като хоби... ами не е за теб, смени хобито.
Аз примерно обичам да играя игри, и не се двуомя да инвестирам пари в това. Игрите са нещото, което въпреки понякога натоварващо е единственото, което ме откъсва за известно време от проблемите, и дори суровата реалност. Помага ми да се разсея, да избягам от проблемите. А на всички Вас, на които гейминга е бреме, и загуба на време... наистина намерете си друго хоби, това не е за Вас, щом не ви носи удовлетворение.
P.M.P.
Цитиране
02 юли 2016
Нервите от игри са добри, защото се ядосваш за нещо измислено, от което не губиш в реалния живот, това е чара и смисъла поради който играем, всички тези емоции може да са полезни ако се насочат в дадвна посока. Предпочитам да се нервирам че са ме убили в игра от това да се нервирам за изпит или за финанси или на хора... Защото колкото и да съм подготвен винаги се притеснявам на тест или изпит, винаги ми трябват повече пари и почти всички зависим от другите хора и не можем да ги променим, докато в игрите всичко зависи от теб или git gud или умираш, никой не ти е виновен.
bojosan
Цитиране
02 юли 2016
Tигре,ама вие некакси много радикално подхождате към поста ми.Ти и NW .Спираш вика ! Щом те боли глава ,или не радва - край ! И си търсиш друго хоби .Рибар например.Вие сте като ония крайните ислямисти.
Казах ви - има хубави неща,но има и много лоши,които в крайна сметка осират общото впечатление.Това е все едно в буркан мед да капнеш капчица цианид...Трябва да го хвърлиш целия.
пп.Вече не усещам атмосвера в игрите.А тя е нещото ,което прави играта запомняща се.
Нали подхождаме към дадена игра с надеждата да ни удоблетвори .Ние не знаем дали ще ни разочарова,това го разбираме евентуално по късно.Но презумпцята ни е винаги ,че ще ни зарадва и заслужи парите си.Надяваме се ...
Аз съм играл всички игри излезли до момента.
И само три игри са ме впечатлили истински .
Journey - най приятната и релаксираща игра
Stalker Shadow of Chernobil и God of War 3 - най въздействащите,оставили най траен отпечатък в съзнанието ми.
Безапелационно първото място принадлежи обаче на Сталка !Навремето ,като излезе тая игра беше революция !
P.M.P.
Цитиране
02 юли 2016
https://www.easports.com/fifa/juventus-official-partner?utm_campaign=fifa17_hd_ww_ic_ic_fb_juventus-partnership-fb-070116&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=8529&ts=1467475208153&sf47212477=1
Tiger
Цитиране
02 юли 2016
@bojosan, да има лоши неща, има добри, много добри и незабравими игри. Зависи от вкуса на човек.
@bojosan каза: Аз съм играл всички игри излезли до момента.
И само три игри са ме впечатлили истински ..,...
Та от началото на годината ли си играл всички игри, или говориш по принцип? Ако говориш по принцип, ем сори, бъркаш се нещо, аз когато съм започнал в гейминга, ти най-вероятно не си бил роден все още, така че, не казвай и не изричай простотии като: "Аз съм играл всички игри излезли до момента.
И само три игри са ме впечатлили истински ."
Нищо лично не ме разбирай погрешно, но внимавай когато се хвалиш относно гейминг. Не обичам лични вражди и не започвам такава... но все пак.... играл си всички игри, на всички платформи а?
bojosan
Цитиране
02 юли 2016
Да,може да се каже че съм играл,или опитвал всички значими игри на PC,Wii,PS2,ps3,XBox360,ps4,xbox one
Tiger
Цитиране
02 юли 2016
хахаха с това ми оправи вечерта... бил играл всички игри... щеше ми се Явката или @DragonSlayer да кажат нещо по въпроса, ама за съжаление втория не съм го мяркал последните месеци... всички игри бил играл... хахахаха шегаджия си иначе.. е с уточнението значими си изми ръцете... е значими за теб... безлични за мен... така че... с две думи си играл все що е хайпнато... и даже не си оценил дето каза някой, изкуството в играта..
bojosan
Цитиране
02 юли 2016
Tигре...Не си се докосвал до PS4,нито до XOne,нито до PS2 и XBox 360.Де ако обичаш спри до тук.
<
1
...
100
...
786
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.