Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
826
...
829
>
Mitko6000
Цитиране
27 май 2026
Това да си сглобя компютър, беше образно казано. Изобщо не знам дали ще имам време за игри, докато дойде това време.

Просто, идеята ми беше, че нямам намерение да си взимам нова конзола. Особено когато 5-цата си бачка перфектно и има прекално много неща на нея да играя. Лаптопа ми и той е приличен.

Знам че говорех същите неща когато обявиха 5-цата, но този път действително няма какво да ми накъса нервите при нея, че да предприема нова покупка. При PS4 Pro-то шумът му беше най-големият минус.

lyubohar
Цитиране
27 май 2026
Как така няма да имаш време за игри? Този израз дори не знам какво означава...
Mitko6000
Цитиране
27 май 2026
Хахаха, малко почнах да се страхувам покрай приятелите ми които вече се задомяват и имат деца. Надявам се да бъда геймър докато съм жив, но човек никога не знае. Ще се постарая пък, каквото стане.
LethianDream
Цитиране
27 май 2026
lyubohar написа
Как така няма да имаш време за игри? Този израз дори не знам какво означава...

Това са някакви шокиращи неща. Все едно наркоман да каже НЕ на дрогата, няма как да се случи Митко, имай си деца, задомявай се, това не пречи по никакъв начин. Просто хлапето ти ще е геймър от малко, като при Любо

morgoth_srs
Цитиране
27 май 2026
Доколкото знам всички поточни линиите са заети до края на 2027 в производството на чипове за AI дейта центровете. Нови поточни линии се строят трудно - на ASML капацитетът им е 48 EUV фотолитографски машини на година. Тъй че скоро няма да се оправят нещата.
lyubohar
Цитиране
27 май 2026
LethianDream написа
Просто хлапето ти ще е геймър от малко, като при Любо

Да, няма да има никакъв шанс да избегне милото.
igra4
Цитиране
27 май 2026
Кофти е за хората които са с 5ци и искат про, свиди ми се обикновената петица, предложих на няколко познати и то за 300 евро да им я дам и да взема про, никой не иска, яко скъсани мишки повечето. А PS 5 Pro трябва да взема за GTA 6.
Кримсъна я играя на обикновена петица, на места не се вижда добре и върви зле. С други игри иначе като цяло нямам проблеми и досега си заслужаваше 5цата, но явно вече я скопяват или не им се занимава да оптимизират.

Митко не се притеснявай , че гейминга ще ти пречи на социалния живот. Мацките даже им е интересно като им кажеш плейстейшън, на една даже я снимах с петицата и си качи стори, 3-4 и никоя не се е смяла или да е било проблем. Разбира се, споменава се само, а не да си говорим за игри като тук. Трябва да има баланс, предполагам всеки мн е геймил, имал е и паузи и така, примерно случвало ми се е по месец и нещо да не пускам ps5, е примерно xbox s съм го замразил. Другото или цъкам само футбол мениджър докато ми писне и така

nightwarrior
Цитиране
28 май 2026
Изкачаха ми някакви новини, че на PS5 с инсталиран Линукс, получавали по-високи кадри. Не съм се зачитал колко е разликата, но ако е вярно, наистина в най-добрия случай, не оптимизират докрай PS5. Но и трябва да имаме предвид, че PS5 е конзола на вече почти 6 години, ако не се лъжа между PS4 и PS5 времето беше 7 години и няколко месеца. Нормално е вече да почне да се усеща по-остаряла 5цата. Даже подозирам, че ако не беше тоя шит с рамта и т.н. Сони вече щеше здраво да подготвя лънча на 6тицата.
Mitko6000
Цитиране
28 май 2026
Като каза Линукс, днес гледах едно видео как подкарват RPCS3 емулатора на PS5 през Линукс. Изненадващо, има някои игри които вървят много добре, други не толкова. Heavenly Sword и Resistance: Fall of Man бяха играеми на 60 кадъра. Ако Сони можеха като Xbox да направят някакъв вид обратна съвместимост с някои PS3 класики, щеше да е супер.
nightwarrior
Цитиране
28 май 2026
Мислиш че не могат? По-скоро не искат.
Rostik79
Цитиране
29 май 2026
Може и да не могат - емулация на ПС3 върху хардуера на ПС5 доста тежи. Може и да става частично, но ще е бъгаво и неконсистентно, а и защо да го правят в края на живота на конзолата.
С високия клас на абонамент могат пак да се играят някои ПС1/2/3 класики чрез клауд стрийминг.
За ПС6 обаче вероятността за стабилна ПС3 емулация е една идея по-близо, ако и СОНИ имат желанието.
bonchef
Цитиране
29 май 2026
Тъй като имам притеснения относно разни памети и други компоненти дето станаха камара пари поръчах PRO-то. Мисля си , че PS-6 може да не се появи и до 2028г. Ако пък се появи по рано ще тикам още година или две с Про-то и тогава ще минем на PS-6 живот, здраве и пари ако e дал господ. Другата седмица трябва да е при мен.
LethianDream
Цитиране
29 май 2026
Честито, Бончев! Със здраве да си го ползваш! Чудесна покупка!

Аз тези дни смятам най-накрая да си взема ОЛЕД телевизор.

Дайте съвети- колебая се между Сони Бравиа и Филипс, вероятно 55 инча ще взема, имам в момента проста LED 50-ка, която ми е добре в хола като размер, но е време за ъпгрейд...

Сестрата е с Филипс OLED, тя вика - "аз вече не искам да ходя на кино, много ми е зърнесто и грозно спрямо телевизора"..

Rostik79
Цитиране
29 май 2026
Едва ли някой е ползвал по няколко марки, че да има впечатления и сравнения. Аз от моето ЛГ съм мега-доволен - бързо меню, множество настройки за картина и каквото се сетиш, режим за гейминг, даже и с брояч за кадри, 120 херца ... Всичко си има.
Един от недостатъците, които установих е слабият Bluetooth. Като свържа Pulse 3D слушалките към телевизора, много лесно губят връзка.
bonchef
Цитиране
29 май 2026
Аз имах такива дилеми преди около 3 години мисля. Тогава взех Самсунг S90C 65 инча. Има доста неща да съобразиш при покупката. На стена или на стойка? Място за кабели. Сони Бравия със същия размер кагато аз купувах моя и говоря за модел съпоставим с моя беше към 6 000лв. За Сони мисля четох , че имат най-добрия софтуер за обработка на картината и звука. Не знам дали е така. Реших все пак тогава да направя компромис като четох, че това което предлага Бравията не е два пъти по добро от моя модел а цената беше на половина.
Ако имаш добра озвучителна система си ти. Аз първоначално не купих ,но тази година взех Sonos Ark Ultra. Огромна разлика с говорителите на телевизора. Самсунг имаха тогава и по добър модел от моя но се различаваха само в пиковата яркост мисля и в цената разбира се. Та според мен поне ако бюджета не е проблем мисля , че ще срещнеш по добри отзиви за Сони-то.
<
1
...
826
...
829
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.