Опасенята ми кажи-речи се заличиха, това си лъха на Quake 3 Arena както и да го погледна. Дано да вкарат The Longest Yard, сцепвахме се на тоя мап в часовете по информатика.
И Prey изглежда интересно. Единицата никога не съм я играл, но от това което съм чел, май няма да има нищо общо между тази и старата игра.
Иначе:
https://youtu.be/WEyYyQA09s8?t=30m29s Yep, има психически отклонения.
Прилича ми на мъжете на средна възраст които коментират колко са некадъни футболистите, мениджърите и отбора, докато люпат семки.
Видео можеше да се изложи в 5 минути. Повтаря едно и също по 5 пъти, обаче със синоними на това което е казал преди 2 минути, и всичко това за да се изяви като професор по дизайн.
Съжалявам но пред мен няма да мине, до 10-тата минута говореше смислено и с добри аргументи но като почна да плюе играта и започна да изкарва BF най-добрата отборна игра...
Имам стотици часове в BF3 и е същото като в CoD, явно невероятния доктор по изкуствата не го е забелязал защото е по-мащабна.
Просто виждам през такива хора, и този не е честен. Мисли си, че щом има богат речник и може да обяснява с продължение на часове може да пробута измислените си виждания които нямат нищо общо с тези на нормалните играчи.
Това се получава когато забравяш да казваш (това е си е мое мнение) и егото ти порасва и започваш да се изказваш от името на науката и творците, в случая егото му се е покачило от това, че се занимава с youtube което значи, че 50/50 % може би това му е работата и единствената сфера в която може да изхвърли всичките си знания по темата и да се покаже като оратор и всички да му пляскат.
Но всичко това не е проблем, проблем е хората които си мислят, че този материал и подобните му са достоверни и може да се вярва на такива мнения, и го post-ват по форуми и чатове с намерението да покажат, че мнениеточ им е същото като на овек който говори по 1 час на тема в която включва изкуства, дизайн, и с това казват, вижте ме мен аз също разбирам от изкуства и дизайн защото разбирам думичките които той изрича. Не бих различил видеото от това на дете което използва вулгарни думи и псува по CoD или BF, разликата е, че детето още не знае думи с които да прикрие омразата си която е натрупало към играта. Истината е, че автора на клипа не го прави нарочно, той просто се опитва да намери смисъл (понеже природата му е такава, защото има знания в сферата) в нещо в което смисъла е изместен от емоция. Разберете веднъж за винаги, че дните на добрите стари игри ги няма, и всички големи публични компании в гейм индустрията се промениха драстично с обявяването на новата генерация и с това се промениха игрите, за това CoD вече не е CoD, Assassin's Creed и почти всичко на Ubi не е същото Blizzard също поеха по нов път, за това има смисъл и обяснението е, че искат да подсигурят новото поколение на играчите които са се родили в началото на ерата на модерните игри, а не на тези които през 80-та година тъкмо са завършвали инженерство и са попаднали на Tetris и Super Mario, почти съм сигурен, че децата които сега ще играят Infinite Warfare след години ще пишат колко е била добра и колко зле е станал CoD или която и да е друга игра. Нещата са супер прости, а пича си мисли, че като блее два часа ще може да спи спокойно защото е открил причината...
Ахой винаги сцепва с тия клипове.
П.М.П. - тези хора печелят пари с каналите си и в много случаи немалки. Не бих нарекъл PewDiePie примерно някакъв психар - прави се на шут, но се прави на шут, за да е милионер. Нещо като Азис. Тъй че щом пичът е намерил тема, за която да говори 1 час и която да му донесе там няколко стотици долара, колкото ще му докара това видео - защо не?
Иначе да, има някои неща, за които е трудно да се говори с часове. Примерно за филми. Никога не съм разбирал как те могат да се дискутират с часове. Бързо може да се стигне до консенсус дали актьорската игра е била читава и разни такива - оттам нататък всичко е лична емоция. Мен ме кефи Командо и то наистина ме кефи - супер безмозъчен, абсурден екшън, но това му е чарът. За някои хора е пълна помия. Какъвто всъщност в много елементи е - откъм сюжет, актьорска игра и какво ли не друго. Изкуството е въпрос на лично възприятие, което никой не може да ти наложи. Примерно всеки музикант ще ти каже, че Linkin Park не стават, защото имат супер елементарни композиции... което е самата истина. Но това не значи, че композициите им са непременно лоши, както и композициите на Dream Theater не са непременно добри при цялата си ненужна усложненост.
Но както казах - човекът си изкарва парите така, не виждам проблеми. Сега дали някой друг приема думата му за библия и т.н. - друга тема е.
Иначе попаднах на това: