Добро е
@sauron93 - това го помня от едно време, ама този тип циклистични игри никога не са били за мен.
Всъщност май покрай MU Online и още някои други намразих жанра (ако това е същото, де).
@Charcharo - за мен почти всичко може да се окачестви като "изкуство". Онея клипчета, които редовно пускаш с пичовете, дето сглобяват евтини щайги, почистват компонентите, пържат ги и подкарват прилично игри - това също е вид изкуство. Някои механици, които за кеф сглобяват от няколко таралясника един малко по-функционален таралясник - това също е форма на изкуство. И тъй нататък.
За мен онова, което не е изкуство е посредствеността, претенциозно предрешена като нещо повече от нищо. Макар че ако се замисля - не е ли форма на изкуство успешно да продаваш нещо посредствено като нещо хубаво?
Всичко може да бъде изкуство. И много трудно може да се спори, че нещо не е изкуство. Да не кажа абсурдно. Общо взето спорът почти винаги е кое е хубавото изкуство, а не дали нещо е изкуство.
Май е време пак да почна да ти водя уроци за думи и как и кога да се ползват, уж се беше закрепил малко, ама...
Една от най-интересните машини.
Иначе за Mass Effect-а - мога да си представя, че ми харесва... нека го направят изцяло пуцалка с ролев елемент, ако е солидна пуцалка - супер. Дано пак не е от двата стола на земята.
Макар че ми се струва доста подозрително, че не дават достатъчно геймплей досега. Приличат ми на едни и същи парчета... намирисва ми, че съдържанието ще е доста малко.
Чудя се, след толкова години игра, дали все пак не е възможно в гейминга да стават чудеса? ![]()
Номада подобно на дядо си Мако изглежда пак толкова забавен и мазничък за каране. А и принципно си умирам за игри с кустомизация и развитие извън тая на главният герой, тъй че съм адски зарибен ![]()
Но самото обикаляне из планетите в търсене на отпадъци не ми се вързваше с концепцията за Шепърд и рядко съм се занимавал с фрирън. Въпреки това доста по-забавно от сканирането на планети за събиране на ресурси в Двойката - това вече беше съвсем поредствено решение.