@bobkata
PC + PS4 Pro или чакай Scorpio. MS в момента са по-consumer friendly от Sony. Разбира се... всички конзоли са боклуци де сравнение с евтино PC.
Не знам, екстремално скептичен съм. Това е истината. ![]()
@Charcharo - тези игри са еталони за своята RPG ниша. Понеже аз не бих могъл да окачествя Diablo II като нещо различно от RPG... или пък Morrowind. Реално за мен това са трите големи "ролеви дървета". Едното е на класическото олдскул RPG, акцентиращо на диалозите с походови битки (или такива с пауза, които в своята есенция са походови). За което даваш пример ти. Другото е екшън RPG-то - Diablo и неговите клонинги, които почти задължително се саморекламират като Diablo клонинги. И третото ти е Morrowind - практически прототипът на модерните RPG-та с отворен свят от първо/трето лице. Понеже ако се каже, че The Witcher 3 "е като Skyrim", то автоматично всеки ще разбере какво може да очаква от него. Те даже и CD Projekt Red си казаха в прав текст, че се вдъхновяват от Skyrim в ранните дни на The Witcher 3 разработката. Което ясно си личи по разликата между света в The Witcher 2 и The Witcher 3.
Много добра статия ![]()
https://www.gnd-tech.com/content/1051-The-Witcher-3-Wild-Hunt-Complete-Review-of-the-base-game%21/view/4
иначе не смятам Diablo за RPG. Вид изометрична екшън игра е, но както не смятам STALKER за RPG, така и тя и Witcher 3 не са. Просто трябва да има солидни правила с това иначе думата няма смисъл. Новият "расизъм" само, че уж жанр за игри.
Morrowind e RPG. Skyrim е не много дълбоко RPG. Fallout New Vega e RPG, дори и 3 е RPG... но 4 не е.
@Vldir
малко мяза на крепостта Осовец:
https://en.wikipedia.org/wiki/Osowiec_Fortress
мммм Ryzen изглежда невероятен като технология.
Вече инвестирах в Intel/Nvidia build
. Е ся чакам да излезе Ryzen другата седмица, та да забия една i5-чка (дай Боже) на приятна цена.
Ако нещата продължават така агресивно, нищо чудно в края на годината да скоча и на GTX 1080 ![]()
@bojosan - ще го гледам Horizon-а тези дни... ама ако те касаят толкова ексклузивите определено не запази правилната платформа. Определено Sony изкарват повече, а и практически всичко за Xbox One излиза и за PC вече. Макар че според мен 2-3 ексклузива годишно хич не са достатъчни.