Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
155
...
797
>
Charcharo
Цитиране
27 февруари 2017
@Pseto
Заради това използвам еталони за жанровете. Примерно Arcanum/Fallout 2 за RPGs. Witcher 3 е по-добра игра дори от тези титани за мен... но те ся RPGs а тя не е.

@bobkata
PC + PS4 Pro или чакай Scorpio. MS в момента са по-consumer friendly от Sony. Разбира се... всички конзоли са боклуци де сравнение с евтино PC.

igra4
Цитиране
27 февруари 2017
Разбирасе ПеЦе-то е боклук сравнение с всяка конзола. Предпочитам даже на Нес да играя отколкото да бозя на някво малоумно ПеЦе.
Former Gaming Glory
Цитиране
27 февруари 2017
^Don't fall for the troll bait.
pseto
Цитиране
27 февруари 2017
Аз на устройства като Switch не им виждам много смисъла. Подобни концепции ми идват малко мъртвородени в днешно време. Ако толкова си претръпнал за гейминг мобилните телефони имат прилични игри и то достатъчно зарибяващи в общия случай (най-популярните са доста пристрастяващи, именно и заради което са популярни). Switch... залага на подобни като идея игри, само че уж с по-високо качество. И цената им ще е като на "истинските" игри в голяма степен. Идва ми абсурдно. А като гледам на малкия дисплей каква графика вади - бас държа, че дори и на 24-7 инча монитор ще приличат на гъз игрите, камо ли по-голям телевизор. Имаше едно видео с някаква FIFA... ами изглеждаше адски зле. Мисля, че технически ще е руина в началото Switch.

Не знам, екстремално скептичен съм. Това е истината.

@Charcharo - тези игри са еталони за своята RPG ниша. Понеже аз не бих могъл да окачествя Diablo II като нещо различно от RPG... или пък Morrowind. Реално за мен това са трите големи "ролеви дървета". Едното е на класическото олдскул RPG, акцентиращо на диалозите с походови битки (или такива с пауза, които в своята есенция са походови). За което даваш пример ти. Другото е екшън RPG-то - Diablo и неговите клонинги, които почти задължително се саморекламират като Diablo клонинги. И третото ти е Morrowind - практически прототипът на модерните RPG-та с отворен свят от първо/трето лице. Понеже ако се каже, че The Witcher 3 "е като Skyrim", то автоматично всеки ще разбере какво може да очаква от него. Те даже и CD Projekt Red си казаха в прав текст, че се вдъхновяват от Skyrim в ранните дни на The Witcher 3 разработката. Което ясно си личи по разликата между света в The Witcher 2 и The Witcher 3.

darkblue
Цитиране
27 февруари 2017
vldir
Цитиране
27 февруари 2017
https://www.kaldata.com/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8/%D0%B2-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-battlefield-1-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8-239597.html

Много добра статия

Charcharo
Цитиране
27 февруари 2017
Света на Witcher 3 няма много общо със Skyrim. Skyrim e game logic first and above all else, като всички bethesda игри. Witcher 3 е по-близо да първите STALKERи и LA - World first, game second (CoP e като Bethesda свят):

https://www.gnd-tech.com/content/1051-The-Witcher-3-Wild-Hunt-Complete-Review-of-the-base-game%21/view/4

иначе не смятам Diablo за RPG. Вид изометрична екшън игра е, но както не смятам STALKER за RPG, така и тя и Witcher 3 не са. Просто трябва да има солидни правила с това иначе думата няма смисъл. Новият "расизъм" само, че уж жанр за игри.

Morrowind e RPG. Skyrim е не много дълбоко RPG. Fallout New Vega e RPG, дори и 3 е RPG... но 4 не е.

@Vldir
малко мяза на крепостта Осовец:
https://en.wikipedia.org/wiki/Osowiec_Fortress

vldir
Цитиране
27 февруари 2017
Morrowind никога не съм я играл.
Charcharo
Цитиране
28 февруари 2017
https://uploads.disquscdn.com/images/6110a8949002db06ab3f1cbd745f0795d2572696ff0d9d1f6ee7978f14d5f595.jpg

мммм Ryzen изглежда невероятен като технология.

darkblue
Цитиране
28 февруари 2017
vldir
Цитиране
01 март 2017
Абе чудя се brazzers де не би да имат договор със sony
bojosan
Цитиране
01 март 2017
Продадох си конзолата,и излезе як ексклузив.Гледам в метакритик дават 8,8 на Horizon -http://www.metacritic.com/game/playstation-4/horizon-zero-dawn.
Но там и на Nioh дават толкова,но аз не бих му дал и двойка,понеже не е мой тип игра.Гледам и в Хоризонта някакви крафтинги ,скилове...,все неща които недолюбвам и не обичам да ме обременяват излишно,но Горилите все пак не са садистите от Фром.Хоризонта гледам някакви доста се превъзнасят по него,ама те по принцип си се превъзнасят и на пръст като им покажеш.
По клипчетата се създаваше усещането че играта не става ,както и да е,сега ме е яд,че не трябваше да бързам,но все за God of War ще я взема да я тествам,поне няма да е за 125.
rosniak
Цитиране
01 март 2017
Новият експанжън на Hearthstone е ясен- Journey to Un'Goro. Ще включва ЛЕГЕНДАРНИ магически карти, adapt механика, подобна на discover-механиката, и elemental карти. Идва с ново бойно поле в кръчмата, и нов гръб, ако закупим 50 пакета. Картите от Blackrock mountain, Grand tournament и League of explorers ще преминат към Wild форматът, а Whispers of the old Gods, One night in Karazhan, Mean streets of Gadgetzan и Journey to Un'Goro ще останат в Стандарта. Un'Goro очакваме в началото на април.
Former Gaming Glory
Цитиране
01 март 2017
@Charcharo

Вече инвестирах в Intel/Nvidia build . Е ся чакам да излезе Ryzen другата седмица, та да забия една i5-чка (дай Боже) на приятна цена.
Ако нещата продължават така агресивно, нищо чудно в края на годината да скоча и на GTX 1080

pseto
Цитиране
01 март 2017
Страхотно изглежда Agony. Дано обаче не се окаже, че най-хубавото е само в трейлърите. Дано я развият и вкарат едни прилични минимум десетина часа геймплей, може и да се окаже някой изненадващ бисер.

@bojosan - ще го гледам Horizon-а тези дни... ама ако те касаят толкова ексклузивите определено не запази правилната платформа. Определено Sony изкарват повече, а и практически всичко за Xbox One излиза и за PC вече. Макар че според мен 2-3 ексклузива годишно хич не са достатъчни.

<
1
...
155
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.