Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
156
...
797
>
bojosan
Цитиране
01 март 2017
Псе,аз разсъждавах така - на Сонито играя само ексклузивите и нищо друго.Очаквах Хоризона да излезе слаб (всъщност тва че некой се празни на него,не значи и че и аз ще направя същото),и си рекох че няма смисъл да ми събира прах конолзта до края на годината ,когато предполагам ще излезе GoW.Oтделно го продадох с приемлива загуба,а като гледам в Олкс как всеки отчаяно се опитва да се оттърве..Стотици коноли са на тезгяха !Не исках да изпускам човека.
На Кашона си джиткам всеки божи ден най малко по час време в мрежата.Имам 4 игри и само тех си играя в Live ,понеже сме трима единия е Фифаджия,и той повечето е в мрежата,третия само онлайн GTA и някакви рейсъри,и просто го ползваме на макс,само онлайн играеме,а Сонито така си седеше.Отделно ми изпадна тънко една година ЕА акцес,който знаеш какво дава,а при Сони това го няма.Няма да казвам за кви смешни пари ...
Charcharo
Цитиране
01 март 2017
@Former Gaming Glory
То по тази логика AMD нищо да не пуска ако е все тая колко е добро и хората купуват само марката

Иначе ще видим. Имам навика без пари да получавам хардуер тъй, че

Хубавото на Ryzen, е че дори и в най-лошият случай ще смачка всичко без 7600K и 7700K. Просто другите ще са безсмислени като покупки. Освен ако не играеш само COC де, но дори и тогава май ти остава пак 7600K.

Former Gaming Glory
Цитиране
02 март 2017
Често казанно не се интересувам от войната между двата фронта. Просто исках Intel базиран build, за момента всичките Ryzen процесори са достатъчно скъпи да ме откажат, серия 5 която ще е конкуренция на i5 ще излезнат до лятото... майче, а на мен не ми се чака. Просто искам да си цъкам и т'ва е. Хубаво е че ще повлияе на цените ама нашите помяри не свалят особено, другата седмица поръчвам i5 чката, така че колкото паднала- паднала, няма да правя OC нито съм ентусяаст (и да правя pre-order на Titan )

Но за добро или лошо (за някои хора), AMD не са излъгали и май процесора си е the real shit. В момента някой от Intel сере тухли най-вероятно.

Предпочитам стабилност и качество, а от ровичкането което намерих това което съм сглобил е стабилност и качество

Charcharo
Цитиране
03 март 2017
AMD ме разочароват. Много проблеми с BIOS-а, Kernel-а, RAM-а... абе бая.

Да приемем, че за игри, Ryzen излиза след 1-2 месеца. ИНАЧЕ е добър.

&feature=youtu.be
NikoJ
Цитиране
04 март 2017
чачарооо чачароо тия проблеми са ти само в главицата !
NikoJ
Цитиране
04 март 2017

кейби лейкъ яко стътървъ ... интел в гъзъ оставам на АМД ЯВНО Д

NikoJ
Цитиране
04 март 2017

кейби лейкъ яко стътървъ ... интел в гъзъ оставам на АМД ЯВНО Д

darkblue
Цитиране
04 март 2017
от това клипче, леко вече ми се повиши надеждата, ама леко

Charcharo
Цитиране
05 март 2017
"чачарооо чачароо тия проблеми са ти само в главицата !"

Не са...

https://forums.anandtech.com/threads/ryzen-strictly-technical.2500572/

http://www.overclock.net/t/1624566/theories-on-why-the-smt-hurts-the-performance-of-gaming-in-ryzen-and-some-recommendations-for-the-future

https://forums.anandtech.com/threads/official-amd-ryzen-benchmarks-reviews-prices-and-discussion.2499879/page-128#post-38774366

Има и още ама не искам да спамя
Разрешими са. Почти всичките ще са ОК до излизането на R5 1600X. И абсолютно всички при AM4+ и Ryzen 2. Но в ТОЗИ момент са си факт.

darkblue
Цитиране
05 март 2017
sauron93
Цитиране
05 март 2017
Андромеда-та изглежда доста добре, хайпнах се
Former Gaming Glory
Цитиране
06 март 2017
Пичове, тази седмица си сглобявам компа, стискайте палци и като съм готов ше се похваля.
pseto
Цитиране
06 март 2017
Давай и казвай как е. Аз от едно време насам остарях солидно и ме интересува само PC-то да върви както трябва и да ми пуска игрите в прилични детайли. Чат-пат като взема ново видео или направя ъпгрейд се вдъхновявам да пусна няколко бенчмарка, ама само толкоз. Макар че ако се замисля винаги хардуерът за мен е бил "нека да върви и те това е". Почти бих се възхитил как Charcharo се пали за "твърдата" част.

@sauron93 - ту изглежда добре, ту не. Чудя се. И също така - защо, даеба, пуснаха 103328054 игри тоя март месец, даеба?

DragonSlayer
Цитиране
06 март 2017
Честито за компа, голям кеф е като ти пристигнат железата, да запретнеш ръкави и да си го сглобиш сам. После може да пуснеш някоя снимка и малко инфо за хардуера.

Пък да видим, може това лято и аз да сменя това-онова.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
06 март 2017
" Почти бих се възхитил как Charcharo се пали за “твърдата” част."
Sexual innuendo <3

Да радвам се на тези неща. Ако искате помощ или съвети или инфо... питайте !

<
1
...
156
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.