Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
169
...
797
>
nightwarrior
Цитиране
04 април 2017
Кракнаха я, сега само с един ъпдейт да разкарат Денувото и всичко ще е супер.
Изтрит потребител
Цитиране
04 април 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
bojosan
Цитиране
04 април 2017
Вече нищо не чакам.Цъкам от време на време първия Вlack Ops в Live,ама понеже ни пускат в едни и същи сървъри с ония с XBox 360 хакнатите конзоли,става мазало от чийтъри които ти убиват кефа.Виждат те през стените,стават невидими идват до теб и те колят,или пък безсмъртни - стреляш и не мрат.Вчера видех човек да лети
Aко нема хакери,то са останали такива зли питбули,че направо те разкъсват и почваш да си говориш сам.Понякога си намирам и сървър с по нормални хора и става игра.
Единствената игра която чакам май вече е God of War.Санта Моника е и единственното студио,което до сега не ме е разочаровало.
Nauty Dog направиха некаква лустросана игра DLC и нищо повече ,а Горилите се насраха с новия си Тоmb Raider Prymal.
Специално за мен,до ноември /декември ще е пълно безветрие.
vldir
Цитиране
05 април 2017
Интерес представляват Shadow of Mordor, новия Assassin's creed и новото Call of Duty което уж ще бъде през WW2. По-малко интерес ми е Prey и май за друго през годината не се сещам.
bojosan
Цитиране
05 април 2017
Да,наострих уши като прочетох,че новия CoD щял да бъде WW2 ориентиран,посъбуди се леко интересът ми но само толкова.Ако картите са нагъчкани ,големи и подробни - сери на него,ще се провали с гръм и трясък.Ако ботовете са като в Battlefield микроскопични, и с движения все едно имат тротинетки в задниците - пак ще падне.
Но до тогава има цяла вечност,и може и да см измрели .
vanmx
Цитиране
05 април 2017
Интерес за мен ще е новото Gran Turismo както и римейковете на Crash Bandicoot. Освен това имам ебаси гигантския backlog с игри дето все се каня да играя/пробвам, че просто не виждам как може да се появи такова нещо като "гейминг суша", дори и игри напълно да спрат да се произвеждат. Само едното Dirt Rally е занимавка да години наред, както бе CMR 04/2005

Отдавна не си губя времето със скриптираните безмислени синематик сингъл кампанийки за еднократна употреба, както и с тия игрички дето ги пущат на на поточна линия всяка година само със сменени скинове и увеличена цифра в заглавието

И като стана дума, това WW2 CoD отговаря и на двете неща от горния абзац. Може да сложат и скинове с неща от каменната ера и играта да си остане същата, ето вижте BF 1, тя е един идеален пример за това. Ясно е че джет пакове и ходене по стени няма да има, но знае ли човек дали няма да решат да доукрасят историята или да вкарат "иновация" И вярвам че хората ще се вържат, като вкарат маркетинга тип "зъвръшане към корените" и хората ше луднат и продажбите пак ще скочат, поне малко.

rosniak
Цитиране
05 април 2017
^^ Забравяш най-важното- че новио CoD се разработва от 5 години (МИНИМУМ), та да може хора като Токсик да я купят поне по 3 ПЪТИ !!!
sauron93
Цитиране
05 април 2017
Най-съм хайпнат за Shadow of war , новият код ще е забавно да го видим също. Освен това чакам с нетърпение и Outlast 2 ,защото 1-вата част много ми допадна . Ще видим, интересни игри ще излизат .
vldir
Цитиране
05 април 2017
Тоя Bulletstorm го предлагат на цена за нова игра.
Изтрит потребител
Цитиране
05 април 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
vldir
Цитиране
05 април 2017
Bf1 нали има 10 часа тестов период, ем 10 мин и в коша. Толкова са мънички клетите войничета, че не издържах.
darkblue
Цитиране
05 април 2017
@nightwarrior при теб упдеитна ли се андромедата. Лофвам се аз оригин, гледам не тръгва да се упдейтва играта. Давам и ръчно там и ми казва играта е упдейтната. Викам си брех кога испя, бяха бисали там една от екстрата на пача, е да скипваш вече анимацията кат ходиш от планета на планета. Влизам в настройките , нямам такава опция да активирам, пускам играта отивам от една планета на др. и бамм не мога да скипвам тъпия синематик. Никаде не виждам версията на играта... мн се изнервих
nightwarrior
Цитиране
06 април 2017
Не знам, снощи нямах време за Андромеда. Довечера като се прибера мога да ти отговоря.
bojosan
Цитиране
06 април 2017
@ vldir :Толкова са мънички клетите войничета, че не издържах.

Taка е.И аз толкова издържах и ги отебах мощно Б1.Много игри ,които съм тествал напоследък ,сега не ми се цитират имена,имат някакви ужасяващо микроскопични надписчета за контролите,или диалозите или каквото и да било там.Телевизора ми е голям и качествен модел,зрението ми е горе долу добре.Но се налага да ставам от дивана и да заничам всеки път какво пише или какво трябва да натисна.Това ми ебава майката,хващам диска веднага,на момента,връщам го в кутията и го засилвам към Olx.Направили надписчето да се простира върху една хилядна от екрана,а екрана де факто е празен кат пустиня...Къв е смисъла ? От къв зор пестат това място ,та само създават дискомфорт на хората.
Истината е,некой я написа по горе : разни фрашкани с кинти дебили на Запад ,пък и тук,купуват безогледно всичко що излезе,изпадат в овчи възторг от всяка помия,други се ловят на въдицата и те купуват,и така се въртят добри обороти за студията.Които много отдавна вече са се превърнали в поточни линии за сурогати.Отдавна спряха да излизат иновативни и пленяващи игри.В ерата на DLC тата сме.Златните години за гейминга отминаха отдавна.
За другите не знам ,но за себе си знам две неща : да не слушам отзивите за някоя игра на никой,особено на разни инвалиди дето играят по 100 часа нещо ,и второ ,повече от 2 -3 игри годишно е безсмислено човек да купува.
След като и Сони,чиято сила беха ексклузивите ,започна да бълва боклуци,значи положението е трагично....
Хората за какво мислите че са напълнили Olx с конзоли ? Чиято бройка расте като лавина всеки изминал ден ? Сотици са...Сонита,Кашони,всеки сваля цени и гледа да се оттърве.. Щото няма какво да играе вече на тях.Няма и да има скоро,и е безсмсилено да им събират прах.
Айде на Кашона поне могат и старите игри да се играят,по 5-6 лева дискове колко щеш,а Сони дори и обратната съвместимост забраниха.В Плюса само боклуци излизат,ексклузиви скоро няма да има,въобще трагично е положението

logout
Цитиране
06 април 2017
@10yo10f той ъпдейта на МЕ-то ще е днес /6 април/.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
<
1
...
169
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.