Отдавна не си губя времето със скриптираните безмислени синематик сингъл кампанийки за еднократна употреба, както и с тия игрички дето ги пущат на на поточна линия всяка година само със сменени скинове и увеличена цифра в заглавието
И като стана дума, това WW2 CoD отговаря и на двете неща от горния абзац. Може да сложат и скинове с неща от каменната ера и играта да си остане същата, ето вижте BF 1, тя е един идеален пример за това. Ясно е че джет пакове и ходене по стени няма да има, но знае ли човек дали няма да решат да доукрасят историята или да вкарат "иновация"
И вярвам че хората ще се вържат, като вкарат маркетинга тип "зъвръшане към корените" и хората ше луднат и продажбите пак ще скочат, поне малко.
Taка е.И аз толкова издържах и ги отебах мощно Б1.Много игри ,които съм тествал напоследък ,сега не ми се цитират имена,имат някакви ужасяващо микроскопични надписчета за контролите,или диалозите или каквото и да било там.Телевизора ми е голям и качествен модел,зрението ми е горе долу добре.Но се налага да ставам от дивана и да заничам всеки път какво пише или какво трябва да натисна.Това ми ебава майката,хващам диска веднага,на момента,връщам го в кутията и го засилвам към Olx.Направили надписчето да се простира върху една хилядна от екрана,а екрана де факто е празен кат пустиня...Къв е смисъла ? От къв зор пестат това място ,та само създават дискомфорт на хората.
Истината е,некой я написа по горе : разни фрашкани с кинти дебили на Запад ,пък и тук,купуват безогледно всичко що излезе,изпадат в овчи възторг от всяка помия,други се ловят на въдицата и те купуват,и така се въртят добри обороти за студията.Които много отдавна вече са се превърнали в поточни линии за сурогати.Отдавна спряха да излизат иновативни и пленяващи игри.В ерата на DLC тата сме.Златните години за гейминга отминаха отдавна.
За другите не знам ,но за себе си знам две неща : да не слушам отзивите за някоя игра на никой,особено на разни инвалиди дето играят по 100 часа нещо ,и второ ,повече от 2 -3 игри годишно е безсмислено човек да купува.
След като и Сони,чиято сила беха ексклузивите ,започна да бълва боклуци,значи положението е трагично....
Хората за какво мислите че са напълнили Olx с конзоли ? Чиято бройка расте като лавина всеки изминал ден ? Сотици са...Сонита,Кашони,всеки сваля цени и гледа да се оттърве.. Щото няма какво да играе вече на тях.Няма и да има скоро,и е безсмсилено да им събират прах.
Айде на Кашона поне могат и старите игри да се играят,по 5-6 лева дискове колко щеш,а Сони дори и обратната съвместимост забраниха.В Плюса само боклуци излизат,ексклузиви скоро няма да има,въобще трагично е положението