Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
170
...
797
>
darkblue
Цитиране
06 април 2017
Да, сега видях..... не знам какво съм видял че ще е на 5-ти. Мерси за инфото @logout
sauron93
Цитиране
06 април 2017
Може да е бил на 5-ти за USA, игрите там ги ъпдейтват с ден по-рано при някои игри . Иначе андромедата гледам са я кракнали , май напразно дадох 80 лв ама нищо ,поне да не подкрепям пиратството
darkblue
Цитиране
06 април 2017
ем някой път така става, ама нищо. Тея дето се ревът и са правят на мн големи, като казват " аз не играя пиратки, всичко взимам " винаги са ме дразнели, да ги питам аз: всичко ли ти е закупено, музиката, win-a, филмите, програмите - като толкова мн НЕподкрепям пиратстването.
Charcharo
Цитиране
06 април 2017
Scorpio ме разочарова от технологична гледна точка.
darkblue
Цитиране
07 април 2017
@logout
@sauron93
@nightwarrior

Имате ли бъг с куеста: Supply loss and recovery ? Ако сканирам последните отломки, дава фейл на това че не съм репортнал. Ако репортна, ми дава фейл че не съм сканирал всички отломки.

nightwarrior
Цитиране
07 април 2017
Аз го минах, ама гледам пишат, че ако рипортнеш тоя Wildlife куеста преди да довършиш тоя, то ти фейлва тоя.
sauron93
Цитиране
07 април 2017
Не съм го минавал тоя куест още . Но имах подобни проблеми с други куести и се оправяше като изляза от играта и я пусна от сейв.
Macks
Цитиране
07 април 2017
Абе хора, от повече от седмица не е имало новини в сайта и Псето не е писал скоро, започвам да се притеснявам. Някой има ли идея какво става?
logout
Цитиране
07 април 2017
@10yo10f аз понеже сега я почнах отново но на най-висока трудност и трябва да стигна до него, иначе при първото минаване нямах. Единствения куест който не можах да направя беше за крафтване на щита на бричката понеже бях вече крафтнал закупена схема от магазина. От първото минаване не ми завършиха куестовете: Сканирането на умрелите при първата експедиция на пустинната планета; Някакъв манифест трябваше да се открие на една от планетите, но така и не го намерих; На пустинната планета ми излизат на две места удивителни за стартиране на мисия, но нищо не стана през цялата игра на тях. Иначе първото минаване на средна трудност и изпълнени всички останали мисии отне 82 часа, което за мен е добре откъм съдържание.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
darkblue
Цитиране
07 април 2017
@logout - куеста за телата го минах аз. Ама за този мн. се дразня като има сега такав бъг, трябва да го изоставя сега, след някой си пач да се връщам към него. За въпросителните до сега не ми е ставало така, единствено като намеря някой монолит да ми остане бял, ама съм обикалял около него като луд. Нищо няма за вземане или отваряне, надявам се после да ме върне към него. Доста ще е тъпо едни да стават сини, други да остават бели......
bojosan
Цитиране
07 април 2017
В Технополис PS4 + два броя контролери е 499 !!!
darkblue
Цитиране
08 април 2017
На МЕ:Андормеда започнах куеста: Making an Impression, ест. стига се до момент с избор, когато избереш едното на др дава фейлет, ок нека да има избор... ама мн. ме дразни когато за др опция ти пише в лога на куеста фейлет.
rosniak
Цитиране
08 април 2017
Този момент, когато се върнеш в Hs след дълга пауза, направиш си тесте с шамана в новата мета, имаш lethal, но въпреки всичко играеш и Ragnaros, просто защото... ами.... Elements will destroy you
Macks
Цитиране
09 април 2017
В момента ХС е едно голямо недоразумение, което вде повече се превръща в югио - просто по-небалансирана мета и карти никога не е имало.
rosniak
Цитиране
09 април 2017
С идването на Journey to Un'Goro премахването на картите от Grand tournament/Blackromck mountain/League of explorers, нещата ще се променят. Правят се опити за връщане на hunter-a и paladin-a в метата, които след Mean streats of Gadgetzan паднаха, а warrior-a се държеше само на пиратите, сега нещата ще идат в един малко по-друг коловоз. Да се надяваме за това да помогнат и легендарните магически задачи.
<
1
...
170
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.