Куестът на Роуговете е толкова малоумно ОП, че до 5-ти ход си победен, независимо какво имаш и какво правиш. Куестът на шаманите е същото, но не бие толкова на простащината, която е роуга. Въпросният куест е толкова малоумен, че повечето хора, изправени срещу роуг автоматично се предават.
Куестовете на други класове като Хънтър и Уорлок пък са толкова слаби, че едва ли не се минусват сами като се опитват да си направят куеста.
Други архетипни декове не се появяват, защото куестовете са прекалено силни и лишават от смисъл други опити за идеи за тестета.
Близард ми паднаха очите с тази си изцепка, просто по-брутален начин от това да ти кажат "искаме всичките ти пари, иначе играта просто не е за теб" нямаше как да измислят. Дори големи стриймъри и ютюбъри като Крипариан потвърждават същото и казват, че играта просто вече не е за ф2п играчи. Той самият казва, че му е много забавен експанжъна, но пък той даде 1,500$ долара на лаунч дей, така че не се брои.
@Macks - това са бизнес трикове, стари колкото гейминга. Пуска се нещо яко OP, че да дават яко пари хората... Blizzard се правят на луди... и после идва момента, в който казват - "А, извинете, тука объркахме, сега пач"... и кой дал пари - дал. А Blizzard тоя цигански номер си го правят открай време.
Да припомням ли Diablo III и 200-евровите Stormshield-ове? Всъщност Diablo III беше толкова безумно трудно в началния си вид, че без да даваш яко реални пари за конкретна хай-енд екипировка шансът да минеш играта граничеше с нулата. Другата алтернатива беше да си супер мега циклист. Тъй че Blizzard никакви светци не са, не знам защо продължават и до днес да имат толкова стабилно реноме.
Solid 60 FPS port.
Thank you Kamiya, you perverted, glorious bastard ![]()
Засега имам закупена почти всяка Platinum игра на РС без Avatar тъй като не ме кефи франчайза и TMNT тъй като беше не това което очаквах.
Знам, че на конзолните играчи хич не им дреме за по-старите игри (защото им липсва култура) но все пак едно евала на Microsoft... дори и те стават понякога.