Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
193
...
797
>
nathandfan
Цитиране
06 септември 2017
Някой друг с впечатления от The lost legacy?
Моето мнение е, че отвсякъде си личеше как е замисляно за DLC това и в последствие са решили да е игра, липсваше сериозност в сюжета и мащабност откъм диалози, персонажи, дори екшън, а аз по принцип не харесвам престрелките в UNCHARTED и в повечето случаи са ми досадни, но тук дори на мен ми се сториха малко. Последните 3 нива (те са 9) си струваха напълно, имаше динамика, но другото си беше баш пешеходен симулатор и просто ми беше скучно през почти цялото време.
Имам да наваксвам обаче със заглавия и сега съм на Horizon Zero Dawn, която засега ме държи здраво!
Macks
Цитиране
07 септември 2017
@nightwarrior - И аз заради бойната система и изграждането на света (и приликата с дарк соулс в тези направления, разбира се) се изкушавам да пробвам играта. Мисля да изчакам да видя обаче как ще се окаже мултиплейъра и доколко ще е балансиран.

@nathandfan - Тя играта си е DLC, поне аз така знам, че се води официално. Просто е стендалпоун такова. Иначе и аз съм фен повече на неекшън частите в Uncharted поредицата.

Macks
Цитиране
07 септември 2017
http://www.pcgamer.com/survived-by-is-an-mmo-where-dying-makes-your-next-character-stronger/

Това изглежда забавно.

vldir
Цитиране
07 септември 2017
The lost legacy и мен ме удари скуката. Пешеходен и off-road симулатор.
BossOfGermany
Цитиране
08 септември 2017
Аз забравих да се изфукам че днес си взех пратката от Е-конт, която съдържаше Call of Duty Advanced Warfare и Destiny (1), но в момента нямам възможност да ги играя, понеже Плейстейшъна не е у мен. Аз Advanced Warfare съм я имал и преди на плейстейшъна, но я продадох понеже не бях толкова активен на конзолата, а на времето я сматях за ненужна за което съжалих след време. Когато почна да ми липсва търсих някой да ми я геймшерне в замяна на моите дигитални игри, но естествено след това бях измамен за пореден път от дечкото, което ме добавяше от нови акаунти за да ме скамне за втори път и да ми вземе IP-то . Но не знам какво да очаквам от Destiny. Наистина ли е толкова зле колкото останалите викат?
vldir
Цитиране
08 септември 2017
Не очаквай нищо.
igra4
Цитиране
08 септември 2017
Destiny 1 е яка. Destiny 2 е още от същото с по-добра графика.
BossOfGermany
Цитиране
09 септември 2017
Живот и здраве към края на месеца ще трябва да я пробвам, дано да не се окаже скучна игра
pseto
Цитиране
12 септември 2017
Destiny - мненията общо взето са полярно противоположни. Някои хора се дървят здраво, друго не са впечатлени и грам. Средни мнения не съм чел чак толкова много. Аз съм от онея, които не са впечатлени - ся ще видим двойката, заредена е вече на конзолата и само чака да я подкарам. Ама като гледам даже и най-гъзолизните медии казват, че е още от същото.

Иначе Uncharted: The Lost Legacy се води за стендалоун експанжън, не DLC. Макар че в днешно време двете думи като цяло се ползват като синоними. Многократно казваха Naughty Dog, че играта е сравнима с пълнокръвен представител на серията... тъй че ако е толкова орязана, значи са се престарали с хвалбите.

vldir
Цитиране
12 септември 2017
Сега става модерно да правят самостоятелни длс-та. Вместо да искат 15$ те ти искат 30, щот нали стендалоун ала-бала.
Изтрит потребител
Цитиране
12 септември 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Charcharo
Цитиране
13 септември 2017
https://www.reddit.com/r/stalker/comments/6zn4ka/gsc_game_world_working_on_a_new_game_stalker/

Hope never dies.

Charcharo
Цитиране
15 септември 2017

Изтрит потребител
Цитиране
17 септември 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
nightwarrior
Цитиране
17 септември 2017
Сайт наречен nintendolife дава 9.4 от 10 на Нинтендо игра... Не може да бъде!!!
<
1
...
193
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.