Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
248
...
781
>
Изтрит потребител
Цитиране
14 май 2019
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
nightwarrior
Цитиране
14 май 2019
https://www.vg247.com/2018/01/23/minecraft-has-sold-over-144-million-copies-and-has-75-million-monthly-active-users
BossOfGermany
Цитиране
14 май 2019
Е все пак Minecraft-а е за по-широка аудитория, не че и дечковците не цъкат GTA V , а и Minecraft е на пазара от 2009-та насам ако не се лъжа + струваше по-малко от GTA V, нормално е да има повече продажби. Да не забравяме, че Minecraft излезе на PC, PS3, PS4, XBOX 360, XBOX One, MAC, PS VITA, 3Ds, Android, iOS, Nintendo Switch докато GTA V се появи само на първите 5 платформи
nightwarrior
Цитиране
14 май 2019
Аудиторията е приблизително също толкова широка(да не кажа и по-широка). Не знаем колко от покупките на GTAV са направени на пълна цена, щото дори в момента можеш да я намериш за под 30 лева. Това че се продава на 5те платформи не виждам как точно е проблем, като имаме предвид пазарния дял на останалите, но хайде, да го броим за аргумент.

Статията с 144те милиона е от 2018, направени са още продажби от тогава. Нямам претенции бройките да говорят за качество. Мисля че съм изтърпял 5 минути Майнкрафт в живота си, което е по-малко от прекараното в GTAV.

Просто не харесвам нерътив, в който едното е невероятно, щото има милиони продажби, а другото не става, щото има милиони продажби. Не смятам, че GTAV e траш(не е мой тип игра), да продава се страхотно, но има и игри които(засега) са се продали по-добре. Може да ги мине(вероятно ще го направи, зависи колко забавят 6цата), но няма нужда да си изсмукваме оправдания.

Изтрит потребител
Цитиране
14 май 2019
Изтрит коментар
nightwarrior
Цитиране
14 май 2019
Майко, колко ти е тъжен живота...
Изтрит потребител
Цитиране
14 май 2019
Изтрит коментар
nightwarrior
Цитиране
14 май 2019
"Колегите"...
darkblue
Цитиране
15 май 2019
Самотен и трудно детство хахаха toxic как си личи че това ти си го правил
Charcharo
Цитиране
16 май 2019
https://gnd-tech.com/2019/05/games-with-top-notch-writing-and-top-notch-gameplay/
BossOfGermany
Цитиране
17 май 2019
Жестоката истина
View post on imgur.com
nightwarrior
Цитиране
17 май 2019
Няколко часа навъртях на рейджа от вторник. Изглежда като ловчайлда на Дуум и Мад Макс. Аз харесах и двете, тъй че тази ме радва. Стрелбата е щура и забавна, уменията разчупват. Драйвинга ми се струва същия като в Макса. Макар че карам на спомен. Доста са взаимствали - разкриването и комплийтването на локациите, дори конвоите.

Засега играта мен ме радва.

darkblue
Цитиране
17 май 2019
е супер, върти ми се из главата да я взема ама не ми е приоритет
nightwarrior
Цитиране
17 май 2019
За мен също не беше. Изведнъж и се нахъсах и я взех малко преди излизането. Доволен съм, макар че това ще ми забави покупката на A Plague Tale: Innocence, която ужасно много я хвалят и изглежда е доста добра. Но предполагам ще я взема след седмица-две.
SpiderSharp
Цитиране
17 май 2019
MediEvil - една от класиките за PlayStation 1, ще излиза за PlayStation 4 на 25ти Окт, 2019 и ще струва 59,90. Мисля да я пробвам, тъй като за ps1 не съм я играл, но смятам че ще ми допадне
баннат съм несправедливо :D
<
1
...
248
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.