Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
254
...
781
>
PMZSBG
Цитиране
05 юни 2019
Здравейте пичове,и респективно @pseto евала за тва което прайш брато,сайта ти го следя от месеци,ама чак сега се регнах във форума.Та да не овъртам повече,някой от вас има ли купен minecraft или съм само аз,хаха,просто ми е любопитно.
YO!!!
PMZSBG
Цитиране
05 юни 2019
Здравейте пичове,и респективно @pseto евала за тва което прайш брато,сайта ти го следя от месеци,ама чак сега се регнах във форума.Та да не овъртам повече,някой от вас има ли купен minecraft или съм само аз,хаха,просто ми е любопитно.
YO!!!
PMZSBG
Цитиране
05 юни 2019
Малее сори за спама,просто аз съм тъп и мислех,че бъгнало и не ми е постнало мнението във форума,ама че съм и аз. Pseto изтрий ако искаш повтарящите ми се.
YO!!!
pseto
Цитиране
05 юни 2019
По темата за Rockstar - не съм сигурен дали не съм писал и преди, но в гейминга го има това, че на адски много хора им е страст и са готови да работят много часове за по-малко пари, само и само да създадат игра. Което е перфектният служител в една корпоративна среда. А когато хем имаш огромен брой кандидати, хем те се съгласяват на жертви, то това създава перфектните предпоставки за гаври. Не само Rockstar са черни, убеден съм, че положението е горе-долу подобно в мнозинството компании.

Но нещата пак опират до това, че тези хора стоят в тях. А те имат избор. Просто страстта им към гейминга води до някакъв стокхолмски комплекс да стоиш на гадно място. Примерно аз никога не бих се замислил да отида да работя като гейм дев просто защото понякога е хубаво хобито ти да остане хоби (или ако ще работиш по него, да го правиш по собствените си правила). Сега като работя по някакво приложение, дето визуализира някакви там финансови статистики и глупости - абсолютно никаква страст нямам в тази сфера, нямам мнение, шефовете искат да правя разни неща и аз ги правя и това е. Но когато вложа страст в нещо и шефът ми каже - "Не трябва да е така, а иначе, щото аз така казах" и тогава ти идва едно такова дразнещо.

П.С. А за негрите - проблемът най-често е, че в днешно време се вкарват персонажи в търсене на политкоректност. Примерно в Mafia 3 половината реклами бяха, че главният герой е негър. Лично на мен ми хареса Клей, де, но е нормално тези неща да идват дразнещи за някои хора. Главният персонаж трябва да си е част от играта, а не да се вкарва изкуствено.

От друга страна в гейминга, последно в Days Gone, прекалено много доминира белият брадясал мъж на средна възраст с дрезгав глас, борещ се с демоните си... тъй че на базата на такива герои тук-таме мога и да приема някой джендър.

PMZSBG
Цитиране
05 юни 2019
YO!!!
PMZSBG
Цитиране
05 юни 2019
Оффф извинявам се отново ,просто ми отнема време докато схвана как работи форума,сори още веднъж,@pseto не ме банвай брато.
YO!!!
darkblue
Цитиране
05 юни 2019
@hyper - Ти да не си негър , че толкова навътре го взе това с мнението ми ?

Първото ,което е- тук е форум, всеки може да изкаже мнението си и ако си човек, който не може да приема други мнения, освен твоето, не си за доста места.Това си е мое мнениe, а не с нещо ,което искам да те уборя или да ти променя твоите възгледи. Доста хора са написали ,че не ги кефи ,когато негрите се насаждат изкуствено, ама нищо не им казваш, затова ще приема, че е лична нападка към мен.

Та да се върнем на темата.

" но просто не си израснал в среда с много източници на
информация или имал възможността да говориш с чернокожи
и изглежда разбиранията ти за тяхната култура, мислене
и всичко се свеждат до някакви остарели предавания и
пародийни youtube клипове, които очевидно не отразяват
реалността, откъдето например си изпуснал бележката, че
думата "негър" е дълбоко расистка... и това е още от
миналия век. "

Някакъв опит да ме обидиш, уж изказвайки мнението си,
то така и аз мога да пиша и мога да те питам сега:

Честно ли с целия си капацитет на мозъка ти измисли това ?

Казал съм, че не ме кефи ,че е негър и заключи че:

- но просто не си израснал в среда с много източници на
информация.
- или имал възможността да говориш с чернокожи.

- всичко се свеждат до някакви остарели предавания и пародийни youtube клипове, които очевидно не отразяват реалността.

- откъдето например си изпуснал бележката, че думата
"негър" е дълбоко расистка.

Напрво съм потресен, рядко обръщам такова внимание на
хора като теб, но въпреки това ще те светна.

Много повече контактувам с чужденци отколкото ти, такава ми е работата, работим с цял свят.Мога да кажа, че за всяка раса си има готини и разбрани хора , няма значение от цвета или расата, но си има и олигофрените, тъпанарите и тем подобните ,които не заслужават никакво уважение.
Ок , изстрадали са негрите с робството си и останалите неща, и ? Ние не сме ли ? с нашето турско робство, ама не сме тръгнали да мрънкаме " о, защо в тоя филм няма българин или о ,защо тука не е спомената България. Казах ,че просто не ме кефи ,когато е ясно изразено политическото насаждение на негрите, кое не разбра ? Както казах , не ми пречи АФРИКАНЦИ (така добре ли е ?), не ми пречат травестити, джендъри, мангали, стига всеки да си знае мястото. Даже сега ще те шокирам - взимал съм на работа при мен гей. Ако бях такъв, какъвто ме мислиш, щях ли да го направя ? Човека си
беше свестен, гледаше си задълженията и изобщо не е било проблем сексуалната му наклонност, НО няма как да приема ,че това е нещо нормално.Щях да те питам дали имаш деца, но явно нямаш, ще те
кефи ли детето ти да е в първи клас или там 2, 3 и сега както е модно да им казват ,че да си гей или джендър е нещо нормално и да ги насърчават ако изпитват такива неща да не се крият. Искаш да ми кажеш, че да имаш син и той да е гей (пасивен или активен и да си играе с чурки ще
ти е ок ?) Ок, син ти е , няма да го изгониш, но се хващам на бас, че няма да ти е истински и крайно приятно и да приемеш на 100 % това. Всеки използва думата негър, и ? това за теб са
расисти, стига е.. честно ли за това се захвана ? Това си е както казваме тука на Ромите - цигани. Според теб ТИ, който си израснал в среда с много източници на
информация , говорил си с много РОМИ (цигани), никога не си използвал думата ЦИГАНИН ?
Това с книгата за Хитлер много се смях, добре си го докарал за ОРИГИНАЛНОСТ, ама съм сигурен ,че можеш и по- добре, ако се напънеш още малко.

" намекваш, че да не си с бяла кожа е ненормално един вид " изобщо не съм намеквал това, казах ти чисто и просто как се вижда ,че заради политическите простотии се вижда как изкуствено е вкарано да е АФРИКАНЕЦ , както и във филмите / сериали. Главната героиня оп, във връзка с негър, в др. сериал оп ,не видиш ли отиват на друга планета и хората ,които са се заселили там, царя им бял, а жена му негърка. Един от Главния герой е азиатец, хоп, влюби се от 100 жени в негърка. Явно не разбираш ,че това ,което искам да каже е, че не ме кефи като изкуствено се вкарват АФРИКАНЦИ. В предния си
пост дадох за пример, ако в новият сериал The Witcher ,Гералт е негър според теб ще е правилно, така ли ? само, защото някой е казал ,че ако няма негри, бааамм , расизъм ! Ами ако започнат всички раси така ? Яко ли ще ти е ,ако направят за историята на България филм и Христо Ботев го направят африканец ? Ооо може и джендър да го направят ? Ок, гейовете са си гейове , травиститите са си такива и т.н, НО не е правилно да ти натякват ,че това си е нещо нормално.

" Главния герой е травестит, гей, може и мангал." - не
ми пука. Поне за мен хората са много по-важни като
разбиране, мислене, идеи, съпричастност и поведение,
отколкото като цвят на кожата, прическа, дали се
чифтосват със своя пол и подобни по-скоро повърхноснтни
елементи от тях "

Тука направо не мога да повярвам, че ако имаш син и той лапа чурки ще се кефиш, понеже виждам ,че изкривенията за теб са нещо нормално.

На това ли казваш ОК ?

https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/6/5/ec475837dd7403ab5d9552b78bb19cbf-full.jpg

Или ето тази НеГъРкА например (дето толкова ги защитаваш )

https://www.facebook.com/reggie.sentel/videos/2401025256583743/

Или за тъпите пирати АФРИКАНЦИ, които като нападнат кораб и избиват всички, няма значение въоражен ли е човек или не , няма значение че ТОЙ (белия) му казва " имам три деца " и тъпия африканец пак му пуска куршум в главата. Сега ако смяташ да ми пишеш ама ти само даваш примери за НЕГРИ , ем да, за това ти се хвана, ако беше написал защо казваш ТАЛИБАНИ а не " ислямско фундаменталистко военно движение в Афганистан " щях да ти давам примери за тях.

Ето ти едно клипче, приеми че ДЖЕНДЪРА си ТИ, а човека зад трибуната съм АЗ

Предполагам знаеш английски, ще разбереш.Няма как да ме убедиш ,че е нещо нормално.

nightwarrior
Цитиране
05 юни 2019
Хубав спор си заформихте. Без претенции да съм твърдо на едната страна или другата, щото не виждам ненормално в това персонажите да са от какъвто ще да е етнос, стига да е оправдано(примери посочих горе), но и не харесвам прекалената политическа коректност. Нямам съществен проблем с думата "негър" щото щом я ползват помежду си, не могат да ми кажат, ама ти нямаш право. Сори, не работят така нещата.

Но две неща:
Първо за филмите не си като цяло прав. Просто защото там където реват масово, е САЩ. И то не толкова за чернокожи, а за дивърсити като цяло. Те там различините от бели са една трета ако не се лъжа, тоест нормално е да ги има и във филми и сериали. Проблемът е когато се прави изчанчено и напук та да сме интересни(като споменах кастването на Идрис Елба за Роланд...). Дето казваш за нас и робството. Ами ако беше български филм(и нашето кино като цяло не беше пълен ташак) и няма българи в него, би било криво, нали.

Второ, макар в случая като цяло да се съгласявам с него, не ползвай Бен Шапиро за пример. Доказал се като пълен ташак и като цяло dishonest човек.

darkblue
Цитиране
05 юни 2019
@nightwarrior - то е ясно че всичко тръва от там - САЩ, защото нали са най великите, ама сега като кажа "всички реват" е обрязно казано, а не в буквалния смисъл - всички ,всички раси.
Правилно ли съм те разбрал: Ако е български филм и няма българи в него ?
Ако някой направи филм за България , било то за част или момент от историята ни и актьорите не са българи ? Няма да имам нищо против, стига да е исторически достоверно... но ако ми сложът негър за Васил Левски няма да ми допадне.
Бен Шапиро съм го дал само за този случай , което е в клипа, а не казвам че за всичко е прав, светец и т.н
Veluvian
Цитиране
06 юни 2019
Опааа, намесихте Бен Шакиро... стана интересно
Според мен в този спор виновни са пак ограниченията, поставени от дигиталните знаци, които ограничават представата за това какво наистина мислим и чувстваме. Често пишем едно, но не можем да изразим точно какво искаме да кажем с букви и емотикони. Така че според мен горепишещите, вкл. и darkblue са добронамерени, но като напишеш нещо от сорта на "е сега тоя що трябваше да е негър" и може да предизвика защитна реакция от друг човек и субективните му възприятия и да пламне спор. Особено във фейсбук се случва непрекъснато. Ако тръгнеш да виниш САЩ за нещо и не се доизкажеш, край - ти си хибриден, ти си Путинист и т.н.
Charcharo
Цитиране
27 юни 2019
Не е много добър тест ама става:
bojosan
Цитиране
28 юни 2019
@ darkblue : Поне за мен хората са много по-важни като
разбиране, мислене, идеи, съпричастност и поведение,
отколкото като цвят на кожата

Супер направо,и аз така мисля.Но за мен специално начело в класацията винаги са стояли действията чиято майка е смелостта.Разбиране,съпричастност,мислене - ок, но няма ли действия всичко е от пусто в празно.Може да говорим квото си искаме но важното е кво правим.

PMZSBG
Цитиране
28 юни 2019
Пичове това е темата за gaming,не за политика,нека се придържаме към темата.
YO!!!
DragonSlayer
Цитиране
28 юни 2019
Шефе, обърни внимание на ATOM RPG. Вчера я дръпнах да я пробвам и веднага ме срита онова старо добро Fallout чувство за смислена ролева пост-апокалиптична геймка. Гледам, че и отзивите са положителни, а като нахвърлях набързо няколко гайда се оказа, че това си е направо Fallout с руски прочит. Нищо общо с демото, което пробвах преди години.

Обмислям да подкрепя братушките, защото играта очевидно има потенциал.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
PMZSBG
Цитиране
02 юли 2019
СТИГА С ТАЗИ ПОЛИТИКА МАЙКА МУ П******!!!
YO!!!
<
1
...
254
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.