Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
255
...
781
>
DragonSlayer
Цитиране
02 юли 2019
Що, предпочиташ агитация в стил Токси? Просто Псето ще премести тази част в някаква подходяща тема.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
PMZSBG
Цитиране
02 юли 2019
@DragonSlayer не е твоя работа какво предпочитам.
YO!!!
pseto
Цитиране
02 юли 2019
Местя темата, че се получава интересна дискусия, няма нужда от драми. Ей, човек не може едно трето сутрешно кафе да изпие тука.
DragonSlayer
Цитиране
02 юли 2019
ПМЗ, в момента, в който се намеси стана моя работа. Иначе ми е все едно какво предпочиташ, да.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
PMZSBG
Цитиране
02 юли 2019
@DragonSlayer не пак не е твоя работа.Аз ще се меся навсякъде където поискам,просто не знаеш кой съм,не се закачай с мен,приятелски съвет.
YO!!!
DragonSlayer
Цитиране
02 юли 2019
Меси се където си искаш, после що ревеш, като ти отговорят?

Ето един приятелски съвет и от мен - провери си клавиатурата да не е нещо повредена - постоянно пуска някакви емотита. Направо страх да го хване човек.

PMZSBG
Цитиране
02 юли 2019
@DragonSlayer оф брат стига сме спорили като девствени ученички. Peace,bro!
YO!!!
pseto
Цитиране
03 юли 2019
Да се върна обратно на темата - Atom миналата година ми хвана окото и уж щях да го играя, ама съвсем го забравих, не помня по каква причина. Изглежда интересно, де, и отзивите са положителни. Може и да го поцъкам някой ден... ама кой знае.

Като се замисля доста от тези Fallout-подобни игри обаче прекалено често са прекалено верни на оригиналите и някак ми се струва, че в някои аспекти играя рескин. В този ред на мисли по-често ми харесва да пробвам модернизираните версии на този тип игри (които също не са много, де ).

DragonSlayer
Цитиране
03 юли 2019
Аз очевидно съм пропуснал АТОМ, макар да я следя в началото, но съм доволен, че я преоткривам сега, когато няма нещо особено, което да ме държи пред компа. По моя преценка си е 7,5-8/10 за този жанр, което никак не е зле. Единствената ми сериозна критика е липсата на допълнителни тактически опции като клякане, стелт... такива. Има LoS вкаран като механика и ако си прикрит зад нещо подходящо това работи, но бих искал повече тактически подход.

Иначе като exploration, world и character building си е солидно Fallout преживяване.

darkblue
Цитиране
07 юли 2019
не съм я играл играта, но анимацията е яка

Veluvian
Цитиране
08 юли 2019
Една от най - добрите free-to-play игри излизали, вече сигурно 5-6 години ясно се радва на добра подръжка и си има стабилна фен база. Цъкал съм я точно някъде в нейната зора, но оттогава сигурно са вкарали доста съдържание, а може би и сингъл, но едва ли, не знам... годините как минаха...
nightwarrior
Цитиране
08 юли 2019
Съдържание вкарват и то много. Аз допреди година я играех много сериозно, но тези, с които я цъках отпаднаха един по един. Сингъл, не, има много добри стори мисии, които дефакто можеш да минаваш и сам, но при някои ще ти е нанагорно.

Играта има доста справедлив f2p модел. Всичко можеш да си набавиш в играта, къде по-лесно, къде с повечко грайнд.

DragonSlayer
Цитиране
09 юли 2019
Отбелязвам си за наблюдение Encased - пост-апокалиптичнс ролева геймка, която на пръв поглед има потенциал.
Charcharo
Цитиране
09 юли 2019
TheAlpha534
Цитиране
09 юли 2019
Този Ray of Hope не го ли изобличиха, че е фалшив? Или това беше някой друг мод?
<
1
...
255
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.