Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
256
...
781
>
nightwarrior
Цитиране
09 юли 2019
A Plague Tale я вкараха в ориджин волта. Размина ми се покупката.
Charcharo
Цитиране
09 юли 2019
Не е фалшиво доколкото знам.
Charcharo
Цитиране
10 юли 2019
pseto
Цитиране
10 юли 2019
Ироничното е, че именно пиратството е най-сигурният начин за запазване на игри, на които им предстои да бъдат изтрити от лицето на интернет поради една или друга причина. Преди 7-8 ми се е случвало да търся някоя по-стара игра и нея просто да я няма в никой магазин. Но почти винаги има някакъв торент някъде. Сега не е баш така, де, понеже се видя, че носталгията е доходоносен бизнес и практически всичко, което може да се портне към новите Windows-и е портнато и се продава. Но пак не знаеш дали няма да възникне диспут, нещо да се изтрие... и така.

@DragonSlayer - това Enscased изглежда интересно. Ама нещо не можах да намеря никакъв геймплей за него. Поне картинките изглеждат обнадеждаващо. Плюс атрибута Psycho.

А за A Plague Tale - бързо действат EA. Мисля и аз оттам да я цъкам, че докато се каня да я изиграя... минаха месеци. Ама доколкото чета е задължителна.

DragonSlayer
Цитиране
10 юли 2019
Enscased май сега влиза в затворена алфа, има една 15-20 мин геймплей презентация, предполагам, скоро ще се появи още. Като казах ранна алфа - значи имат достатъчно време да одрискат нещата.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
10 юли 2019

Вградена карта с процесор за около 200 лева.
thementalist
Цитиране
11 юли 2019
LethianDream
Цитиране
12 юли 2019
Точно си я бях заплюл за преордер, махнах я от списъка и сега пак ме надъха за GreedFall. Spiders са пичове, ако не се лъжа правиха Стикс Така че това се играе на ден първи.
nightwarrior
Цитиране
12 юли 2019
Не, Стикс е на Cyanide, Spiders май правиха Of Orcs and Men, която е в същата вселена, ако не се лъжа(мисля, че малкия гоблин в е точно Стикс, ама я играх преди години и не съм сигурен). Bound by flame е тяхна и ми хареса донякъде, макар че беше доста нешлифована, Техномансера също.

Нахъсан съм за Greedfall, на хартия е точно това, което ми се играе, но като знам, че имат проблеми с шлифоването, може и да отложа покупката за някое намаление, но дори и да я взема по-рано, задължително няма да е преордър, а ще е след ревюта. Без друго вече има какво да се играе и септември

LethianDream
Цитиране
12 юли 2019
Мерси за поправката, моя грешка, имам втория Стикс на диск и отдалече логото на Cyanide ми е заприличало на Spiders-кото Края на август и през целия септември става страшно, направо ми се реве - Control, Man of Medan, Greedfall, Borderlands 3, Catherine, Blacksad, новата FIFA и PES.
vldir
Цитиране
12 юли 2019
На мен също ми грабна окото. Прилича на някаква смес с вещера и bloodborne.
igra4
Цитиране
13 юли 2019
Хубава игра, ама бойната система прилича на поредния дарк соулс клонинг, не им ли писна вече.
Charcharo
Цитиране
13 юли 2019
TheAlpha534
Цитиране
14 юли 2019
Ето малко геймплей за този Ray of Hope.
Charcharo
Цитиране
19 юли 2019
От Jester:
https://gnd-tech.com/2019/07/essential-mods-for-the-s-t-a-l-k-e-r-series/
<
1
...
256
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.