Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
267
...
781
>
darkblue
Цитиране
03 септември 2019
Ами явно не си внимавал в играта, този тип кълба "топки резонанс " не могат да се килват, като я видях и се досетих че или ще има нов вид прототип оръжие с което да я елеминирам, или по някакъв начин ще трябва да я укротя. В момента в който видях по малката стая с звукоизолацията ми стана ясно че трябва да я за заключа там. Точно 4,5 мин да ми е отнело, застанах в дъното, тя дойде , веднага даш, даш, даш и го заключих.

тренировъчния курс от 3 или 4 път го минах, просто забелязъх че когато искаш да вземеш нещо определено трябва да се прицеля, да видя че е маркирано и тогава знам че със сигурност ще вземе оределения предмет , в случая захранващия блок.

За лабиринта се завъртях точно 2 или 3 пъте , отворих съндъка и после като видях че пак се повтаря и нямам опци си каах че повече нямам работа тука и заминах.

Прей не съм я играл, няма и да я играя, не ме грабна изобщо дори от клиповете.
В последния асасин колко дълбочина има в убийствата ?

lyubohar
Цитиране
03 септември 2019
pseto
Цитиране
03 септември 2019
@darkblue - ами, в последния Асасин се изискваше повече от това да задържиш едно копче половин секунда и след това да го пуснеш, за да минеш 90% от битките. Можеш да ме убедиш, че съм тъп, понеже не съм се сетил веднага как да мина някои от пъзелите, ама не и да ме убедиш, че битките на Control са дълбоки или разнообразни. Както писах в ревюто и на мен ми беше приятно да хвърлям трупове на противници наляво-надясно, ама като теглиш чертата - почти цялата игра можеш да я минеш с 1 копче с малки (сладникави) изключения.

@lyubohar - ще го видя това, може би за пръв път ще изгледам цял епизод на JRE. Макар и да съм голям MMA фен никога не съм му слушал/гледал цяла серия.

igra4
Цитиране
03 септември 2019
Ами на асасина какво е блок/париране и удар, тва съм го играл още в AC1 и AC2. А тая Control можеше да я кръстят QD 2, само да бяха добавили замразяването на противниците като оная.
Не знам, как хора правили Alan Wake, вместо да се развият пропадат.
darkblue
Цитиране
03 септември 2019
не, нямам намерение да те убеждавам в това , но съм забелязъл че си малко припрян ако има мн неща в една игра " мн неща , излишни " , "ако няма неща, постно " , ако на нещо се забавиш повече от 5 мин и е проблем. Определено маймунския симулатор няма да ти допадне . Помниш ли едно време Tomb Raider, някъде, нещо казва ли ти в играта кое как да минеш.... това беше якото, да се мъчиш, мъчиш, накрая като се сетиш или разгадаеш, КЕФ.
в 90 % от случайте мнението ми за игритите се съвпада с твоето и винаги съм стоял зад теб когато си бил прав, ако не си го забелязал ... нищо..
Не съм казвал че битките и са много дълбоки, но за този тип игра е нормално. В макс пейн по различно ли е ? изкачат хора.. копче за слоу мо... стреляш... NEXT. Въпреки това играта кефи, важното е това което правиш да ти носи кеф. Аз се кяфя на герой със способности и да мятам по тях неща + стрелба. Сега колкото повече разчупен гейм плей има.. толкова по добре
igra4
Цитиране
03 септември 2019
Мда, късно забелязвате, че Псето няма угодия. Има и друго, хората свикнаха на лесните игри и да не мислят много, вече игрите не сеценят като едно време, една сингъл игра да се играе месец, сега ги врътват за 2 дена и минават на следващия талаш. Наскоро играх Metro last light и установих че е много по-трудна от Metro Exodus, която само в началото леко ме затрудняваше докато свикна и след това никакви проблеми, при Meteo LL, колкото по напред отиваш толкова по трудна става, докато при Exodus е обратното.
pseto
Цитиране
03 септември 2019
Защо реши, че съм припрян? Просто си дискутираме.

Аз приемам Control за кинематична игра с акцент на атмосфера и история. Не мисля, че някой ще оспори това твърдение. Очевидно е, че е хвърлен най-много труд в тези аспекти. Мисля, че болшинството от хората ще изиграят Control, за да видят историята - не защото очакват някакъв невероятен геймплей. Геймплеят го има за разчупване на историята в Control.

Именно заради това смятам, че битките понякога са прекалено много и стават монотонни. Че има прекалено много разходки по еднообразни коридори. Че има цели мисии от кампанията, които се усещат като плънка (в които ходиш по коридори, убиваш петдесетина гада и свършват, без да се случи практически нищо). Всички тези неща пречат да се насладиш на силното нещо, на основното нещо в Control - историята. Някои неясни пъзели пречат (което се съгласих, може и изцяло мой проблем да си е). Не съм казал, че всички пъзели пречат и че не трябва да има пъзели в играта.

П.С. Никога не съм бил фен на Tomb Raider именно заради пъзелите му. На оригиналните игри от серията имам не повече от десетина часа навъртени.

darkblue
Цитиране
03 септември 2019
Имах предвид че си припрян в игрите не в писането.

За Tomb-a ясно

Charcharo
Цитиране
03 септември 2019

OK e. Има грешки though.

BossOfGermany
Цитиране
03 септември 2019
PlayStation Classic вече са го пуснали за 40 лева
Ако някой досега е искал да се сдобие с конзолката сега е момента . Радвам се, че най-накрая я пуснаха на цената, която бих дал за PS Classic

https://www.jarcomputers.com/Sony-PlayStation-Classic-711719999591_prod_GCONSONY711719999591.html

Charcharo
Цитиране
03 септември 2019

Надявам се следващата година когато AMD пуснат rDNA 2 да преминем на DXR при всяка игра.
bojosan
Цитиране
04 септември 2019
Rise of the Tomb Raider за 15 кинта в Стора с бонус контент, 83% намаление кой иска да скача, заслужава си
vanmx
Цитиране
05 септември 2019
@BossOfGermany явно от жар са правили някакво разчистване, защото сега вече не прадлагат това нещо. Жалко че съм пропуснал, защото за 40лв и аз бих отнесъл една такава джаджа, въпреки че я намирам за ненужна.
lyubohar
Цитиране
05 септември 2019
Да, вчера и аз го разпратих на няколко души и днес - кОр
BossOfGermany
Цитиране
06 септември 2019
@vanmx
@lyubohar
Не се тревожете, и аз изядох куреца.
2 дни по-късно когато я поръчах от Jar ми се обадиха да ми съобщят, че количеството на пс класика е било изчерпано...
Но поне освен него си взех един стабилен (според приятел) охладител за процесор, който щели да ми го изпратят.

Те почти навсякъде по света пуснаха класика за по 20 $/€ , а и вериги като Технополис, Плесио и Озон все още го предлагат, но съм сигурен на 90%, че и те ще го пуснат за по 40-ина лева за да се отърват от тях, ако никой не ги купува.

<
1
...
267
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.