тренировъчния курс от 3 или 4 път го минах, просто забелязъх че когато искаш да вземеш нещо определено трябва да се прицеля, да видя че е маркирано и тогава знам че със сигурност ще вземе оределения предмет , в случая захранващия блок.
За лабиринта се завъртях точно 2 или 3 пъте , отворих съндъка и после като видях че пак се повтаря и нямам опци си каах че повече нямам работа тука и заминах.
Прей не съм я играл, няма и да я играя, не ме грабна изобщо дори от клиповете.
В последния асасин колко дълбочина има в убийствата ?
@lyubohar - ще го видя това, може би за пръв път ще изгледам цял епизод на JRE. Макар и да съм голям MMA фен никога не съм му слушал/гледал цяла серия.
Аз приемам Control за кинематична игра с акцент на атмосфера и история. Не мисля, че някой ще оспори това твърдение. Очевидно е, че е хвърлен най-много труд в тези аспекти. Мисля, че болшинството от хората ще изиграят Control, за да видят историята - не защото очакват някакъв невероятен геймплей. Геймплеят го има за разчупване на историята в Control.
Именно заради това смятам, че битките понякога са прекалено много и стават монотонни. Че има прекалено много разходки по еднообразни коридори. Че има цели мисии от кампанията, които се усещат като плънка (в които ходиш по коридори, убиваш петдесетина гада и свършват, без да се случи практически нищо). Всички тези неща пречат да се насладиш на силното нещо, на основното нещо в Control - историята. Някои неясни пъзели пречат (което се съгласих, може и изцяло мой проблем да си е). Не съм казал, че всички пъзели пречат и че не трябва да има пъзели в играта.
П.С. Никога не съм бил фен на Tomb Raider именно заради пъзелите му. На оригиналните игри от серията имам не повече от десетина часа навъртени.
За Tomb-a ясно
OK e. Има грешки though.
https://www.jarcomputers.com/Sony-PlayStation-Classic-711719999591_prod_GCONSONY711719999591.html
Те почти навсякъде по света пуснаха класика за по 20 $/€ , а и вериги като Технополис, Плесио и Озон все още го предлагат, но съм сигурен на 90%, че и те ще го пуснат за по 40-ина лева за да се отърват от тях, ако никой не ги купува.