Беше ясно че ще излезе за пц,просто си действат по модела на гта 5. Тази политика им донесе доста пари и сега я повтарят.
Всъщност има доста голям шанс рдр 2 да не ми хареса. Просто тия обикаляния с коня и тези флегматични неща като Дерене на кожа може би не са за мен. Но все пак си мисля че играта може да се опита да ме грабне със мулти режимите си. За сторито както казах и да не я знам цялата,знам доста ключови неща но пак бих я изиграл ако не ме изнерви играта.
Като излезе за пц и я пробвам ще напиша няколко реда да кажа какво мисля,сега не съм я играл още и нямам реална представа над нещата.
Както и да е, съвета ми е ако ти е любопитна и имаш интерес към уестърните, пробвай я, може пък да се окаже твоята бира.
Иначе на нормалните хора им беше ясно, също като с gtav.
@sauron93: дранета и такива неща слава-богу няма много. Мен в началото това най-много ме отблъсна - имаше отделна механика за смяна на колело на каруца, която заклевам се втори път не ми е трябвала. Защо я има? Не знам. Но тия досадните неща са минимални после, освен ако не задълбаеш в ловуването примерно. Може би риболовът е една идея повече, но поне са кратки сцените, издържат се. Иначе колкото и да е странно - обикалянето с коня ми стана едно от най-приятните неща дори и след като отключих fast travel. Красиво е за зяпане, често се случват някакви неща за правене, ползваш го за bond-ване с коня...Не знам, не ми беше досадно на мен; беше ми досадно в началото, докато още не ми дремеше за персонажите, историята и въобще играта.
@Vanmx
Уви селски дебили като играчкин са виновни за това.
Абе, ако излезе "демото" всеки колебаещ се може да направи 5-6 часа на играта. Ако те са му скучни, 90% сигурно и цялата игра ще му е скучна.
А иначе е интересно защо Red Dead Redemption не беше ексклузив. Предполагам, че Take-Two са мислели, че няма да има достатъчно голям пазар и в крайна сметка портът не си струва. Така или иначе това беше и предишното конзолно поколение, тогава портовете бяха по-тегави заради различните архитектури на PC и конзоли. Сега е доста по-добре... а и след GTA V пазар за Red Dead Redemption 2 ще има. То и буквално лайно да пуснат Rockstar след GTA V пак ще има безброй деца, които да го купят. Тъй че този порт си беше повече от логичен.
Иначе разбира се че РДР 2 е мн по добра от Спиндера. Спиндера якото беше сторито, главните мисии и чаленджите и хайдаутите, но само първия път, после всичко е повтаряемо, но стори, графика и геймплей мачка. Много добра игра е Спайдърмена, но не може да се мери с все пак божествената РДР2. Пецеджийчетата трябва да правят свирки на братя Хаусер, че се смилиха над тях, че и те да поиграят нещо различно от цс и фортнайт.
@pseto: не си прав, аз лично разбирам какво не ви харесва - същите неща, които не ми харесваха и на мен. Просто мен в един момент ме грабна играта и тези неща изчезнаха или станаха приятни даже.
Предполагам ме грабна (а други хора не), защото аз почти не играя 3rd person action RPGs (или както се води този жанр) и почти всичко ми беше ново и интересно. И пак доста трудно стана, с много зор, така че разбирам
Единствената причина да се включвам по темата е да спечеля още някой каузата, който да се изкефи - както се изкефих аз след като бях в отбора на хейтещите преди това