Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
275
...
781
>
sauron93
Цитиране
04 октомври 2019
Вярно е че знаем какво ще стане в сторито. Ама пак ще ми е интересно. Пък и мулти има,където може да прекараш доста часове.

Беше ясно че ще излезе за пц,просто си действат по модела на гта 5. Тази политика им донесе доста пари и сега я повтарят.

Всъщност има доста голям шанс рдр 2 да не ми хареса. Просто тия обикаляния с коня и тези флегматични неща като Дерене на кожа може би не са за мен. Но все пак си мисля че играта може да се опита да ме грабне със мулти режимите си. За сторито както казах и да не я знам цялата,знам доста ключови неща но пак бих я изиграл ако не ме изнерви играта.

Като излезе за пц и я пробвам ще напиша няколко реда да кажа какво мисля,сега не съм я играл още и нямам реална представа над нещата.

nightwarrior
Цитиране
04 октомври 2019
Мисълта ми беше, че е неизбежно(ако знаеш нещо за оригинала), да знаеш примерно, че някой няма как да умре, което намаля заряда на места.

Както и да е, съвета ми е ако ти е любопитна и имаш интерес към уестърните, пробвай я, може пък да се окаже твоята бира.

Иначе на нормалните хора им беше ясно, също като с gtav.

igra4
Цитиране
04 октомври 2019
Нощна фея, кое е било ясно, РДР1, непизлезе за ПЦ, а ГТА сериите никога не са били ексклузиви, макар и Рокстар да ви се подиграха, като я пуснаха чак 2015 за ПеЦе.
nightwarrior
Цитиране
04 октомври 2019
Продължавай да затъваш, жалкаркин, не мисля да ти хвърлям пояс.
igra4
Цитиране
05 октомври 2019
Щеше да е смешно, ако ми дремеше за мнението ти, вече години ме забавляваш, пожелавам ти да си жив и здрав и все така да ме забавляваш😀
lyubohar
Цитиране
05 октомври 2019
@nightwarrior - аз не съм играл първата, може би затова ми хареса доста. Не съм изигравал никоя друга игра на Rockstar всъщност, даже гнявя GTA V тия дни с надеждата, че ще ме грабне като RDR2 - никакъв шанс, скучна ми е доста

@sauron93: дранета и такива неща слава-богу няма много. Мен в началото това най-много ме отблъсна - имаше отделна механика за смяна на колело на каруца, която заклевам се втори път не ми е трябвала. Защо я има? Не знам. Но тия досадните неща са минимални после, освен ако не задълбаеш в ловуването примерно. Може би риболовът е една идея повече, но поне са кратки сцените, издържат се. Иначе колкото и да е странно - обикалянето с коня ми стана едно от най-приятните неща дори и след като отключих fast travel. Красиво е за зяпане, често се случват някакви неща за правене, ползваш го за bond-ване с коня...Не знам, не ми беше досадно на мен; беше ми досадно в началото, докато още не ми дремеше за персонажите, историята и въобще играта.

Charcharo
Цитиране
05 октомври 2019
RDR 2 май ще ми хареса повече от GTA V която минах веднъж и почти забравих.

@Vanmx
Уви селски дебили като играчкин са виновни за това.

hyper
Цитиране
05 октомври 2019
Ма вижте го бе, преди "няма да излиза за РС" кълне се в майка си, сега фурнаджийската лопата се обърна за секунди "бе нека има", ебати жалкаря Е това са "истинските играчи" майко не мога
pseto
Цитиране
05 октомври 2019
RDR2 си е типична поляризираща игра, или ще те грабне, или ще ти е супер скучна. Не мисля, че има някакво средно положение. Поне не съм чел досега за такова. Най-вече защото Rockstar са си сложили всички яйца в една кошница, ако не се потопиш в атмосферата просто няма какво да правиш в RDR2, защото RDR2 е само своята атмосфера и нищо повече. Също така и до ден-днешен не разбирам защо няма нормален fast travel. Аз и в ревюто го написах, и lyubohar го казва - който се кефи на атмосферата и да се разхожда с коня, няма да ползва fast travel и е все тая дали ще го има. Докато хората, на които разкарването с кончето им е досадно ще могат да се придвижват по-бързо до действието и ще играят по-дълго.

Абе, ако излезе "демото" всеки колебаещ се може да направи 5-6 часа на играта. Ако те са му скучни, 90% сигурно и цялата игра ще му е скучна.

А иначе е интересно защо Red Dead Redemption не беше ексклузив. Предполагам, че Take-Two са мислели, че няма да има достатъчно голям пазар и в крайна сметка портът не си струва. Така или иначе това беше и предишното конзолно поколение, тогава портовете бяха по-тегави заради различните архитектури на PC и конзоли. Сега е доста по-добре... а и след GTA V пазар за Red Dead Redemption 2 ще има. То и буквално лайно да пуснат Rockstar след GTA V пак ще има безброй деца, които да го купят. Тъй че този порт си беше повече от логичен.

thementalist
Цитиране
06 октомври 2019
Red Dead Redemption 2>>>Spider man(Много прехвалена игра, даже Arkham knight ми хареса повече)
lyubohar
Цитиране
06 октомври 2019
Абсолютно съм съгласен с горното. Даже >>>> поне.
vanmx
Цитиране
06 октомври 2019
Не може да се сравнява GTA с RDR. Това което прави GTA толкова голямо нещо е че играта с макар и огромните си мащаби, има много детайл и в същото време много неща за правене, всичко това мега изпипано предвид мащабите. При RDR само сетинга е мега ограничаващия фактор който ограничава играча само да язди кон на фона на кактуси и дървета. Колкото и да барнат този уестърн в най-добрия случай ще ще направят орязан GTA. :Може да има същото качество на графиката, на кинематографията и на историята като на GTA, но не тези неща правят GTA такъв феномен в гейминга.
igra4
Цитиране
06 октомври 2019
Който не харесва уестърни, да не я играе, аз не харесвам анименца и дарк соулс и не играя и не ги коментирам. Просто има идиоти, които искат всичко да играят и оттам идва хейта-то е тъпо и не разбира, ама се бута и после нарежда.

Иначе разбира се че РДР 2 е мн по добра от Спиндера. Спиндера якото беше сторито, главните мисии и чаленджите и хайдаутите, но само първия път, после всичко е повтаряемо, но стори, графика и геймплей мачка. Много добра игра е Спайдърмена, но не може да се мери с все пак божествената РДР2. Пецеджийчетата трябва да правят свирки на братя Хаусер, че се смилиха над тях, че и те да поиграят нещо различно от цс и фортнайт.

pseto
Цитиране
07 октомври 2019
Както написах, Red Dead Redemption 2 е поляризиращ. Аз мога да разбера какво харесват хората в него, но някак си мисля, че хората, които го харесват не могат да разберат колко е скучен RDR2 на останалите.
lyubohar
Цитиране
07 октомври 2019
Историята на GTA определено не е сред правещите я "феномен", освен ако не си на 12

@pseto: не си прав, аз лично разбирам какво не ви харесва - същите неща, които не ми харесваха и на мен. Просто мен в един момент ме грабна играта и тези неща изчезнаха или станаха приятни даже.

Предполагам ме грабна (а други хора не), защото аз почти не играя 3rd person action RPGs (или както се води този жанр) и почти всичко ми беше ново и интересно. И пак доста трудно стана, с много зор, така че разбирам

Единствената причина да се включвам по темата е да спечеля още някой каузата, който да се изкефи - както се изкефих аз след като бях в отбора на хейтещите преди това

<
1
...
275
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.