Досега почти изцяло я игнорирах, но откакто има gameplay видеа взех да се хайпвам леко
Ама реално това е без значение, най-важно е fast travel-ът да е оправен. Да можеш да се връщаш от произволно място на картата до базовия лагер, най-малкото. Само това щеше да промени играта драстично в положителна посока за мен.
@lyubohar - дори и най-хвалебствените ревюта казват, че играта ще е мудна и бавна. Ама поне тук съм се подготвил и няма да бъда хванат неподготвен. Между другото всички, които играят сега RDR2 също са в добра позиция, понеже знаят идеално какво да очакват от него, докато аз си бях изненадан отвсякъде от реалния жанр на играта. Наистина не знам какво мога да очаквам от Death Stranding, ама утре я взимам, та ще видим.
Явно псето е прав като казва че рдр или ще те зариби доста или ще я намразиш напълно. Съгласен съм ,това не е игра за всеки,ако не гледате красивите гледки и не се филмирате ,то тази игра няма да ви захапе. Това не е call of duty и няма постоянен екшън . Тук рокстар разчитат на това историята и атмосферата да те хванат. И напълно съм наясно че на доста хора това няма да им хареса.