Въобще само сетингът е фентъзи, но историята е адски mature, включва доста сложни и провокативни теми и няма грам общо с елементарните концепции за добро срещу зло на Толкин, например. Освен това е доволно непредвидима. В морално отношение всеки избор е грешен, защото винаги някой страда от решенията ти и обикновено го разбираш много по-късно, и се чувстваш като Хитлер. Ако ти се отдаде възможност - дай ѝ още един шанс, има я намалена за PS4 в момента. Но се подготви да поиграеш поне 5-6 часа, преди да се разгърне и да започнат да се появява моментите на pure genius.
Иначе и мен слабо ми дреме за CDPR, даже още преди няколко години тук казах, че си вървят по своя корпоративен път и рано или късно ще се присъединят към Bethesda, Blizzard и останалите бивши любимци. Неизбежно е като приливите
Не знам защо не ти е кликнала така да се каже. Може би нагласа, може би интерес, а може би просто не е твоята бира. Това, че ти допада жанр/тип игра, книга или филм, съвсем не значи че ще харесаш всичко от жанра. Нормално е да не харесваш игра, не се опитвам да ти се карам или да те принуждавам да я играеш, просто обяснявам, защо света не е типичното фентъзи.
GF и мен ме радва много. Ако класацията в другата тема беше топ 5 щеше да присъства в списъка ми, дори Джедая ако не беше тази година, щеше да е в тройката. Но сравнено с Вещера минусите са, че историята макар интересна те лишава от избори, които да ми се отразяват през играта(не напълно, има решения със значение), по-слабата изработка на самата игра, геройство заради бюджета и надявам се стабилна стъпка за бъдещето на Спайдърс, но оценяваме настоящите продукти. Аз съм и пристрастен де, в света на Вещера съм от ученик