Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
290
...
781
>
DragonSlayer
Цитиране
26 ноември 2019
(... Идеята ми е, че CDPR НЕЗАСЛУЖЕНО са провъзгласени едва ли не за богове на гейминга и трябва да им се кланяме до земята, че нямат микротранзакции досега...)

Хвърляте хиперболи с такава лекота, че вместо да подсилите мнението си, го пратите нищожно.

Обожествяване, кланяне...? 🤔

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
morgoth_srs
Цитиране
26 ноември 2019
На мен Witcher 3 ми е в личния топ, включваш още Baldur's Gate 2, Fallout 2, SW:KOTOR, Mass Effect 1-3, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Maniac Mansion, Zak MacKraken, Diablo 1, Dune 2 и Sensible Soccer
Charcharo
Цитиране
26 ноември 2019
https://gnd-tech.com/2019/11/the-outer-worlds-more-mediocrity-from-obsidian/

Това си е на Jester review-то, аз не съм пипал нищо тук.

LethianDream
Цитиране
27 ноември 2019
Нямам желание вече да се мъча с Уичъра няколко часа, за да изпадна после в делириум от развитието на историята. Така беше и с RDR2, още на първата дървена битка с умряла чикийка точица за прицелване, дето трябва да сложа 3 лупи да я видя-директно изтрих играта, ако ще да вземе 11 Оскара за филмчетата си.
Драконе, точно за теб го написах по този начин, аз те чета от доста време и не съм видял една дума да кажеш против CDPR- те мислели за нас, игрите им са 'божествени", ала-бала. Аз съм започвал и трите Уичъра и грам не ми харесват- и като история, и като менюта, и като геймплей. Не виждам разлика между теб и Играча, когото подиграваш така зловещо, само че твоето е обсесия по поляците, а не като Играча по Рокстар. Защото по-дразнещо от обикновен потребител е потребител, който се смята за нещо повече от другите потребители. Няма нужда да влизаме в излишни престрелки повече. Радвай им се на CDPR, кланяй им се, купувай си игри само от опикания GOG, в който имам акаунт и последно потребителското му меню изглеждаше като обладана кокошка по време на ядрен апокалипсис. За мен няма значение откъде взимам игрите си- дали от "алчните" Епик, които постоянно дават безплатни игри, от Steam или както при мен основно PStore- за мен е важно да играя игрите и да им се кефя. Това е все едно да ходя да си купувам ябълки само в Лидъл, защото никога не са ме лъгали в сметките и има готино пиче на касата, което ми се усмихва. Няма нужда от това, като ми се хапват ябълки, отивам в първия магазин и си купувам, нека да са 2 лв всяка, ако са нови и хубави ))
За издателите на игри, винаги имам едно наум и знам, че всичко там се прави за пари, на никой не му пука за потребителя вече (може би с изключение на много малки инди студия). Ако е ималo някаква доблест и правене на игри с кеф за потребителя, сега всичко това е изоставено с цел пари и пазарен дял. И затова имам едно голямо наум след успехите на CDPR, защото с големината на студиото растат и ламтежите за пари, както Псето спомена неведнъж. Но преордъра за Киберпънка ми е сигурен и не смятам да го отменям.
morgoth_srs
Цитиране
27 ноември 2019
Игрите са за удоволствие, ако се играе на сила просто не е за теб.
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2019
Нашите кахъри явно са никакви, вижте хората по света какво правят, много се смях, китаец съм малко аз:
https://www.gamepressure.com/newsroom/player-spends-155-million-on-game-character-gets-stolen-and-sold/z3149e
lyubohar
Цитиране
27 ноември 2019
И аз го четох това, абсолютно WTF е. В крайна сметка са му върнали акаунта на човека, а тоя дето я е купил за 500 е получил обезщетение от 12,000. Не е лошо за последния Но кой би дал 1.5 милиона за акаунт?
HighFist
Цитиране
27 ноември 2019

Rostik79
Цитиране
27 ноември 2019
На мен ми е интересна тази игра, в която може да вкараш 1,5 млн? Какво толкова му развиваш на героя и ега ти инвентрната система, че да има толкова много и толкова скъпи предмети / скилове или каквото там е? Освен ако не е да вкарваш произволни суми пари като един вид дарение на разработчика.
lyubohar
Цитиране
27 ноември 2019
@HighFist: не мисля, че някой ги сравнява. Но примерно за мен общото между тях е, че много трудно ме захапаха - буквално от 2-3 опита - а след това ми станаха любими.
HighFist
Цитиране
27 ноември 2019
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2019
Точно това визирам, което Любо каза - адски бавни и мудни и не могат да ме "притеглят" и двете игри. Както и всичките Уичъри като цяло, явно това не е моята поредица. А за RDR2 откачих на кросхеъра, едно към едно взет от GTAV и директно напсувах Рокстар и делнах играта.
Rostik79
Цитиране
27 ноември 2019
Понякога опира и до настроени какво му се играе на човек. При все дадено заглавие по описание да изглежда точно като за теб, в момента просто не ти се играе точно такова нещо.
Също като при филмите и музиката.
pseto
Цитиране
27 ноември 2019
То игрите са си вид изкуство, при него логика няма. Мен са ме хващали игри, които нормално не биха ме хванали, само защото съм ги играл достатъчно, за да мога да напиша ревю и те са се "отворили" в един момент. Но ако не трябваше да пиша ревю, нямаше да стигна дотам. Щях да ги изтрия и забравя. И толкоз. (От друга страна ако не трябваше да пиша ревюта, нямаше да съм попаднал на много яки игри, тъй че нещата се балансират в края. ) Примерно аз имам приятели, с които имаме като цяло подобни вкусове за филми, игри, сериали, но това не значи, че понякога не се случва едни да препоръча нещо на другия, което много му харесва и другият да каже - "Абе, това е ебаси простотията, как може да ти харесва изобщо".

П.С. Като чета такива статии, в които разни хора дават десетки и стотици хиляди за микроплащания винаги се чудя едно нещо - колко пари, по дяволите, имат тези хора като цяло? За да дадеш милион в мобилна игра, значи трябва да имаш поне 100 милиона в банковата сметка. Бах и китайците, същевременно преди няколко години хората се хвърляха пак там от покривите на Foxconn. Виж, ако си някой шейх, добре, там парите за нищо ги нямат (докато не свърши петролът).

lyubohar
Цитиране
27 ноември 2019
Китайци има супер богати; бях чел, че има над хиляда милионера. Като "милионер" може и да е 1 милион, но може и 900 милиона
<
1
...
290
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.