Нямам желание вече да се мъча с Уичъра няколко часа, за да изпадна после в делириум от развитието на историята. Така беше и с RDR2, още на първата дървена битка с умряла чикийка точица за прицелване, дето трябва да сложа 3 лупи да я видя-директно изтрих играта, ако ще да вземе 11 Оскара за филмчетата си.
Драконе, точно за теб го написах по този начин, аз те чета от доста време и не съм видял една дума да кажеш против CDPR- те мислели за нас, игрите им са 'божествени", ала-бала. Аз съм започвал и трите Уичъра и грам не ми харесват- и като история, и като менюта, и като геймплей. Не виждам разлика между теб и Играча, когото подиграваш така зловещо, само че твоето е обсесия по поляците, а не като Играча по Рокстар. Защото по-дразнещо от обикновен потребител е потребител, който се смята за нещо повече от другите потребители. Няма нужда да влизаме в излишни престрелки повече. Радвай им се на CDPR, кланяй им се, купувай си игри само от опикания GOG, в който имам акаунт и последно потребителското му меню изглеждаше като обладана кокошка по време на ядрен апокалипсис. За мен няма значение откъде взимам игрите си- дали от "алчните" Епик, които постоянно дават безплатни игри, от Steam или както при мен основно PStore- за мен е важно да играя игрите и да им се кефя. Това е все едно да ходя да си купувам ябълки само в Лидъл, защото никога не са ме лъгали в сметките и има готино пиче на касата, което ми се усмихва. Няма нужда от това, като ми се хапват ябълки, отивам в първия магазин и си купувам, нека да са 2 лв всяка, ако са нови и хубави

))
За издателите на игри, винаги имам едно наум и знам, че всичко там се прави за пари, на никой не му пука за потребителя вече (може би с изключение на много малки инди студия). Ако е ималo някаква доблест и правене на игри с кеф за потребителя, сега всичко това е изоставено с цел пари и пазарен дял. И затова имам едно голямо наум след успехите на CDPR, защото с големината на студиото растат и ламтежите за пари, както Псето спомена неведнъж. Но преордъра за Киберпънка ми е сигурен и не смятам да го отменям.