Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
291
...
781
>
morgoth_srs
Цитиране
27 ноември 2019
Не знам за Китай, но в САЩ имало бая милионери https://dqydj.com/how-many-millionaires-decamillionaires-america/ - горе долу 10% от домакинствата.

Тука пише и за Китай както и за други страни https://www.businessinsider.com/countries-with-most-millionaires-2017-4 . В Китай са 4.5 милиона милионера.

lyubohar
Цитиране
27 ноември 2019
Fuck...много съм далеч значи...или е било много отдавна като съм гледал
nightwarrior
Цитиране
27 ноември 2019
Дам, те минаха САЩ по милионери, има много голяма разлика, има кошмарно бедни, но и безобразно богати.
igra4
Цитиране
28 ноември 2019
И в САЩ има бедни и в близко бъдеще, ще стане същия кенеф като България без производство. Добре че е Тръмп, че да направи нещо за икономиката им и да върне и задържи производства и тъпаците пак го плюят😀
morgoth_srs
Цитиране
28 ноември 2019
Е, не са повече от тия в САЩ. В Китай са 4.5 милиона, в САЩ 18 милиона.
nightwarrior
Цитиране
28 ноември 2019
Прав си, това дето го полгеднах от Швейцарската банка казва, че имат повече богати спрямо САЩ, но милионерите в САЩ са повече.
vldir
Цитиране
30 ноември 2019

Изглежда интересно.
vldir
Цитиране
30 ноември 2019
TheAlpha534
Цитиране
30 ноември 2019
"MMO shooter"
Не, мерси.
Charcharo
Цитиране
01 декември 2019
darkblue
Цитиране
05 декември 2019
Arise A Simple Story - много готина и релаксираща игричка
Charcharo
Цитиране
06 декември 2019
DragonSlayer
Цитиране
07 декември 2019
Owlcat Games обявиха продължение на Pathfinder, наречено Pathfinder: Wrath of the Righteous. Няма много инфо за сега, но това е чудесна новина, защото Pathfinder беше едно изключително преживяване, независимо от бъговете в началото. Ако първата им игра беше така добре замислена и изпълнена, надявам се втората да я мине във всеки единаспект, в случай че са се поучили от грешките си.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
nightwarrior
Цитиране
08 декември 2019
Аз я пропуснах първата, но сега по отпуската по празниците може и да я взема. Радвам се, че ще има продължение щото от вас само хубави неща съм чул.
pseto
Цитиране
08 декември 2019
Страхотна е играта, особено ако човек е фен на жанра. След като Дракона ми каза, че ще има продължение, тая новина нещо я изпуснах, попрочетох внимателно за един пипкав момент - дали има Pathfinder книги, на които да бъде базирана новата игра. Явно има. Понеже това е доста важно, историята на играта е добра, но все пак е базирана на Pathfinder: Kingmaker. Та ми се искаше ако ще правят... своеобразни адаптации братушките, да продължат така, тъй като не съм сигурен какво ще сътворят сами. Но така, когато имат основа и само надграждат и обогатяват, се получи Pathfinder: Kingmaker и явно в продължението ще е така.

Ама само дано бъговете са по-малко.

<
1
...
291
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.