Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
296
...
781
>
sauron93
Цитиране
07 януари 2020
Doctor това че на различни хора различни босове са им трудни мисля че зависи от билда на героя. Примерно ако си пиромансър и боса отсреща не е слаб към огън,може да ти създаде главоболия. Аз играя рицар със strenght,имам и малко vitality защото сложих едни тежки брони и засега го бива героя.Понтифа го бих просто като му стоя отзад и той пропуска със повечето си атаки ама имах и малко късмет де. Но е по-тегав от aldriht.

Длцтата ги имам , след алдрихт май може да започна едното длц ама първо ще убия дансъра и ще експлорна натам.

The_Doctor46
Цитиране
07 януари 2020
Sauron,то винаги си зависи от билда.Концентрирай се на 3-4 неща и помпай там. Ако разхвърляш много точки,няма да стане добър билд. Също е добре weight ratio да ти е макс към 60,щото ставаш тромав.Иначе пирото е супер забавен билд,но да срещу някои босове е дърво. Аз отдавна не съм играл пиромансър,но се сещам,че срещу демоните в The Ringed City не действа грам. Там си трябваше меле,но повечето шефове са майтап с пирото.Ех и на мен ми се приигра ДС3 ,а не е като да не цъкам редовно. Последно преди нова година завърших поредния рън.

П.С. Съвета ми е да завършиш по-голямата част от играта и чак тогава ходи в Ariandel. Разбира се ако не си ги играл до сега. Имам спомен,че каза,че ДС3 си я зарязал навремето по средата.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
sauron93
Цитиране
07 януари 2020
Не съм ги цъкал,аз дори алдрихт го убих за първи път. Бях зарязал играта на abyss watchers и поради някоя причина мислех че е средата на играта ама не е,те са в началото.

Моят билд е vigor,strenght,endurance. Имам и няколко точни на виталити защото сложих lothric knight armor. Тежичък е 69 % ми е weight ration,засега не съм имал проблеми за бързина,по-напред не знам. Някъде бях видял в някой форум един обесняваше че strenght build не се прави със тежки брони. Ако това е вярно излиза че аз съм хибрид между strenght и heavy armor билд.

Но сега е момента да кажа че не разбирам много билдовете. Примерно сега ако тръгна да играя някой кастърски клас сигурно няма да успея да го направя.

nightwarrior
Цитиране
07 януари 2020
Strength билд, като и другите, означава, че фокуса е върху определения стат за демидж. Броните почти не се влияят от статове. Да не говорим, че ако не ползваш оръжие с хиперармор(ultra greatsworda класа), бронята е по-скоро за козметика и тук-там някой резистънс. Не казвам, че от нея няма смисъл, но точка в strength и по-внимателно доджване/париране ще ти е по-ценна от точката виталити, която ще ти позволи да си с тежка броня. Макар, че то и до плейстайл, предпочитам да удрям по-силно, отколкото да могат да ме ударят 1-2 пъти повече.

И имай предвид cap-овете на скоковете. Hard cap-a на endurance-a означава, че след 40 не ти дава никаква стамина повече. Не го пипай над 40. Strength има софт кап на 40, но до 59 има смисъл (ако няма да правиш pvp Билд), след това е по точка-две демидж на левел, тоест няма смисъл. Вигора също след 40 почва да става безмислен,но от 50 нагоре е само точка или 3. Можеш да си левел ъпваш каквото искаш разбира се, просто е хубаво да се помисли дали дадена точка не е по-полезна другаде.

И напомням, че при Розария може да се респеква. Трябва ти pale tongue, който е pvp item, но поне един ти го дава играта като loot, май лимита беше 5 респека на плейтру, но не помня, не съм стигал лимита никога.

The_Doctor46
Цитиране
07 януари 2020
Найт,ако Sauron,не е търсил в нета,има голяма вероятност да не е намерил Розария. И да,аз също бих препоръчал повече DPS,отколкото здраве. В тези игри е по-добре да свиеш сaрмите на босовете колкото е възможно по-бързо.Strenght-а върви много с dexterity.По-скоро е обратното де.Dexterity билд със strenght. Ставаш ОП за нула време. 69% за мен е твърде много,но аз предпочитам мобилни герои. Иначе е забавно да направиш герой танк.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
07 януари 2020
Не знам, аз на първото ми плейтру буквално случайно се набих при нея, щото исках да разфасовам оня лайнар Patches.
Charcharo
Цитиране
09 януари 2020
https://gnd-tech.com/2020/01/great-side-quests-in-nonlinear-games/
Ново
BundyBari
Цитиране
10 януари 2020
Колеги по съдба, имам един въпрос, без много да се смеете... понеже нямам никакво намерение скоро да минавам на PS5 по следните причини: 1) Цената (1000 лв. не бих дал) 2)Първоначалната версия често има технически проблеми, или недостатъчно производителна (PS4, PS4 Slim, PS4 Pro) 3. Още не съм се нарадвал на PS4 (имам много игри да изиграя на нея, преди да скачам на PS5). В този ред на мисли, според вас, колко време ще се поддържа online ПС4 и като тази поддръжка спре, това в какво се изразява... могат ли да се играят PS+ игрите, свалят ли се ъпдейти, продават ли се неща в Стора, или дърпат шалтера и "Беше ни приятно". Как е положението в момента с PS3 и има ли повод за притеснения, да знам, ако трябва да изиграя дигиталките и игрите със задължителен онлайн сървиз кънекшън с приоритет преди онли сингъл заглавията от колекцията (извинявам се за чуждиците )
nightwarrior
Цитиране
10 януари 2020
Тука можем само да налучкваме, но и до голяма степен зависи от това как ще им тръгнат продажбите.

Игри в PS+ даваха включително за PS3 до март миналата(вече) година. Което е около 12 години след излизането на конзолата. Доколкото знам сървърите си работят и сега. Колкото до ps+ игрите. Ако ти е свалена и имаш абонамента, поне до лятото знам че работеха(бях взел на заем от приятел ps3, за да мина първия rdr и той имаше инсталнат metal gear дето са го давали с плюса, та го пробвах). Не знам дали сега работи(не виждам защо не, но де да знам) и нямам представа как стоят нещата, ако не е свалена вече играта.

Сони си споменават обратна съвместимост, спекулира се, че ще можеш да си използваш PS4 игрите на PS5(което ми се струва толкова логично, че може и да не го направят).

За момента са само слухове и догадки, провокирани изцяло от факта, че направиха маса пари от ремастери...

Ще видим, аз също засега не мисля да бързам, ама аз не мислех и по Коледа да си взема Суич...

BundyBari
Цитиране
10 януари 2020
Мерси Nightwarrior, общо взето няма поводи за тревоги, при положение, че PS4 е толкова популярна, че още много години наред, ще си има активност и на нея, дотогава ще наваксам. Реших да питам, защото се сетих, как съм взимал игра със задължителна връзка с нета и докато й дойде реда, те я резнат (Driveclub сега играя заради това, че обявиха, че Февруари 2020-та дърпат шалтера)Ще ме е яд, ако това ми се случи с готини игри като Destiny 2 например.
igra4
Цитиране
10 януари 2020
Найтчо, кога взе конзола, кога взе да разбираш 😀 Bundy bari, изобщо не се притеснявай поне за 10 години напред. Най много след някоя др година, да спрат на някоя игра онлайн сървърите, както тоя месец спряха на singstar за пс3. Такива работи като пс стора пс плюс няма как да се спрат. Пс3 който е от 2006 също се поддържа.
BundyBari
Цитиране
10 януари 2020
NightWarrior , я кажи като нов горд собственик на Switch, ти коя версия взе и доволен ли си като цяло, интересува ме само играта в движение, ако взимам няма да я свързвам към ТВ, затова съм се насочил и към Lite-версията, но производителността и управлението малко ме притесняват.
pseto
Цитиране
10 януари 2020
То ъпдейтите и дали сървърите на игрите ще работят си зависят от самите гейм компании. Със сигурност инфраструктурата на Sony няма да затвори врати. И PS Plus ще си го има, и стора - въпросът е, че няма да има почти никакви нови премиери. Ама ако идеята ти е да си цъкаш по-стари игрички, които си пропуснал - няма да е проблем. То и PS3 си функционира идеално в момента.

Онова, което ще бъде греда и то със сигурност, са PlayStation 4 игрите през 2021-а. При прехода от PS3 към PS4 имаше някъде около 6 месеца, в които игрите за PS3 бяха що-годе окей откъм оптимизация. Като мина една година много компании спряха да правят реални портове за PS3 - просто предлагаха PS4 версията с текстури в по-ниска резолюция. Някои резултати бяха фрапантни. Предполагам, че ситуацията ще се повтори пак - догодина няма да има никаква файда да се играят PS4 игри. Но от друга страна предполагам, BundiBari, че до 2021-a вече ще се решиш да вземеш конзолата, особено ако тя е успешна.

BundyBari
Цитиране
10 януари 2020
Благодаря на всички за отговорите по темата, и да Pseto предполагам като се натрупат около 20-30 качествени заглавия за PS5 бих я взел, просто ще изчакам да видя дали ще има Pro-ревизия и тн., че не ми се занимава по няколко пъти с препродажби в OLX, а и опита е показал, че началните серии на всяка техника дава много дефекти в повечето случаи.
nightwarrior
Цитиране
10 януари 2020
Играчкин, извинявай, но не всички трябва да имаме 10+ години конзола, за да сме информирани. Паляк.
<
1
...
296
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.