Длцтата ги имам , след алдрихт май може да започна едното длц ама първо ще убия дансъра и ще експлорна натам.
П.С. Съвета ми е да завършиш по-голямата част от играта и чак тогава ходи в Ariandel. Разбира се ако не си ги играл до сега. Имам спомен,че каза,че ДС3 си я зарязал навремето по средата.
Моят билд е vigor,strenght,endurance. Имам и няколко точни на виталити защото сложих lothric knight armor. Тежичък е 69 % ми е weight ration,засега не съм имал проблеми за бързина,по-напред не знам. Някъде бях видял в някой форум един обесняваше че strenght build не се прави със тежки брони. Ако това е вярно излиза че аз съм хибрид между strenght и heavy armor билд.
Но сега е момента да кажа че не разбирам много билдовете. Примерно сега ако тръгна да играя някой кастърски клас сигурно няма да успея да го направя.
И имай предвид cap-овете на скоковете. Hard cap-a на endurance-a означава, че след 40 не ти дава никаква стамина повече. Не го пипай над 40. Strength има софт кап на 40, но до 59 има смисъл (ако няма да правиш pvp Билд), след това е по точка-две демидж на левел, тоест няма смисъл. Вигора също след 40 почва да става безмислен,но от 50 нагоре е само точка или 3. Можеш да си левел ъпваш каквото искаш разбира се, просто е хубаво да се помисли дали дадена точка не е по-полезна другаде.
И напомням, че при Розария може да се респеква. Трябва ти pale tongue, който е pvp item, но поне един ти го дава играта като loot, май лимита беше 5 респека на плейтру, но не помня, не съм стигал лимита никога.
Игри в PS+ даваха включително за PS3 до март миналата(вече) година. Което е около 12 години след излизането на конзолата. Доколкото знам сървърите си работят и сега. Колкото до ps+ игрите. Ако ти е свалена и имаш абонамента, поне до лятото знам че работеха(бях взел на заем от приятел ps3, за да мина първия rdr и той имаше инсталнат metal gear дето са го давали с плюса, та го пробвах). Не знам дали сега работи(не виждам защо не, но де да знам) и нямам представа как стоят нещата, ако не е свалена вече играта.
Сони си споменават обратна съвместимост, спекулира се, че ще можеш да си използваш PS4 игрите на PS5(което ми се струва толкова логично, че може и да не го направят).
За момента са само слухове и догадки, провокирани изцяло от факта, че направиха маса пари от ремастери...
Ще видим, аз също засега не мисля да бързам, ама аз не мислех и по Коледа да си взема Суич...
Онова, което ще бъде греда и то със сигурност, са PlayStation 4 игрите през 2021-а. При прехода от PS3 към PS4 имаше някъде около 6 месеца, в които игрите за PS3 бяха що-годе окей откъм оптимизация. Като мина една година много компании спряха да правят реални портове за PS3 - просто предлагаха PS4 версията с текстури в по-ниска резолюция. Някои резултати бяха фрапантни. Предполагам, че ситуацията ще се повтори пак - догодина няма да има никаква файда да се играят PS4 игри. Но от друга страна предполагам, BundiBari, че до 2021-a вече ще се решиш да вземеш конзолата, особено ако тя е успешна.