Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
297
...
781
>
Charcharo
Цитиране
11 януари 2020
pseto
Цитиране
13 януари 2020
Много ми е интересно какъв процент от геймърите забелязват всички тези визуални детайли и технически подробности? Според мен е малък, най-вече защото и аз не ги забелязвам. В някоя игра, в която всичко е изпипано, сигурно ще спра 1 път за 10 часа, ще се загледам в нещо и ще кажа - "Бах мааму, тука някой си е играл да го прави" и другите хиляда подобни неща ще минат покрай мен.
LethianDream
Цитиране
13 януари 2020
Да се включа и аз леко закъсняло по темата с конзолите. През декември миналата година играх основно на тройката, има си всичко като поддръжка- стор, тръгват си игрите от плюса, единствения проблем бяха две неща - абсолютната липса на хора за онлайн игра (опитах да играя Фифа 16- греда ) и липсата на премиери в стора, както Псето каза. Всички нови игри за PS3 са някакви японски заглавия тип Персона, явно те си ги играят заедно с Витата. Като Фифаджия ми писна, излезе ми добра оферта за PS4 Про по празниците и реших, че няма как цяла година да издържа без модерна конзола (да се еба в наркомана!)
На петицата директно ще се мятам, още на премиерата, само се моля за цена 999 лв, че може и по-скъпа да е Очаквам и типичната за Сони лакомия- обратна съвместимост максимум до PS3 Да видим ще посмеят ли да направят и за PS4 и да резнат клона си с ремастъри
А за техническите неща - можеш да забележиш и обърнеш сериозно внимание, само ако от много добра графика рязко се върнеш към игра, правена преди 10 години.
Charcharo
Цитиране
13 януари 2020
Не е важен процента от простолюдието. За тях има "High" и "Medium" като опция. Ultra трябва да е за бъдещето или за ентусиастите.
Аз ги забелязвам, но не всички ефекти си заслужават. That is missing the point of the tech though.
vanmx
Цитиране
14 януари 2020
@pseto, то и това е причината да не си играят чак толкова разрботчиците да изпипват толкова игрите. Тук пак може да се върнем обратно на темата защо игрите нямат кадърен AI или някакви такива "незначителни" неща като истински огледала
Rostik79
Цитиране
14 януари 2020
Такива графични благини и аз трудно забелязвам. Т.е. естествено прави впечатление яката графика, но повече се впечатлявам от дребни детайли в игралните светове, за които дизайнерите са се сетили. Например че в Horizon Zero Down всеки робот има щампа на шасито със знака на "завода" където е произведен или в The Last of Us Ели се намръщва, ако насочиш светлина в очите; уж небрежното повтаряне на фразата "Would you kindly" в първия Биошок и много други подобни.
Разни дребни детайли, на пръв поглед безсмислени, но правят света по-кохерентен и истински, а хората, които са правили играта явно са мислили и са навързали вътрешна логика във взаимодействията между герои-история-околна среда.
Peshp
Цитиране
14 януари 2020
Не им обръщам внимание на тези детайли, но е хубаво да ги има. Сега се сещам в The Witcher 3, Гералт като пие много отвари, лицето му посинява, за да прибере меча си, леко бута "калъфа", който му е на гърба. Когато си отреже косата или брадата, тя расте по-време на цялата игра, малко по малко. В Far Cry 5 когато някой човек е умрял, кучето му отива на гроба и започва да скимти или пък в AC Origins, когато се запали огън в някое населено място, 2-3 от хората се сабират и започват да го гасят. Кой знае какви ли детайли не съм забелязал.
vanmx
Цитиране
14 януари 2020
Ако тръгна да изброявам всички дребни детайли на GTA 5 ще стане пост колкото за една книга. Въпреки това обаче, повечето хора въобще не са им обърнали мнимание, минали са веднъж мисиите и са отметнали играта като "превъртяна" и толкова.

Чест им прави на Rockstar наистина че толкова са изпипали толкова тази игра, при условие ча даже бъгав римейк на GTA 3 да бяха пуснали пак щеше да счупи рекордите по приходи само заради името. Такъв всъщност бе случая с GTA 4

Charcharo
Цитиране
14 януари 2020
Жалко, че дават пари за детайлите а не за по-добър балистичен модел, RT-Audio системи или невероятен ИИ. Каквото такова...
Peshp
Цитиране
14 януари 2020
Gta V има много детайли и работещи огледала, но повечето им сгради са неизползваеми. Малко като в Just Cause, там пък сградите са за окраса. В gta повечето сгради и те за окраса. Прозорците примерно са нарисувани, леко размазани, гаражите и те малко. То е хубаво да има такива малки детайли, но останалото да не блъска за нищо, не е на добре.

Бях чул че Gta 6 и Cuberpunk 2077 ще имат малко карти, точно по тази причина. Повечето сгради да могат да се използват и да се влиза в тях, когато си поискаш. Също и да можеш да ги взривяваш и работниците като строят сграда, да я правят малко по-малко и накрая да става. Надявам се наистина г-д така да станат нещата.

Charcharo
Цитиране
15 януари 2020

Не ме кефи много играта, но е на върха технологично. Едвам чакам DOOM Eternal.

Charcharo
Цитиране
16 януари 2020

Модърите на PC са МНОГО над AAA разработчиците лол.

morgoth_srs
Цитиране
16 януари 2020
Слух: Horizon: Zero Dawn щяла да излиза на ПЦ, според източник на Kotaku
https://kotaku.com/sources-horizon-zero-dawn-is-coming-to-pc-1841043569
igra4
Цитиране
17 януари 2020
Тва ако стане, ще е голям минус и срам за Сони.
BundyBari
Цитиране
17 януари 2020
Аз лично нямам против всички ексклузиви на Сони да станат и за PC. Нали съм изиграл играта, нека и се радват всички. Представи си Igra4, че излезе нова конзола за 2000 лв. и супер яката игра примерноWitcher 4 само за неq. Ти си ги купуваш Day 1, играеш, превърташ играта, пробваш мултито, всичко супер, да ама е по-готино като е тема и във форума нали... нива, босове, билдове. А и приятелите ти ако я нямат, мултито с непознати не е толкова яко. Мисълта ми е, файда да имаш скъпа конзола и ексклузивна игра, ако си я имаш само ти.
<
1
...
297
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.