Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
329
...
781
>
darkblue
Цитиране
12 юни 2020
morgoth_srs
Цитиране
12 юни 2020
@Peshp Всичко, което питаш за Hellblade: Senua's Sacrifice ще го разбереш в течение на играта. Само ще кажа, че гласовете на моменти доста помагат, особено при едната бос битка И играй със слушалки с изключени 3D аудио ефекти и вяскакви виртуализации от звуковата карта.
nightwarrior
Цитиране
12 юни 2020
Да, ако ти отговорим, буквално ще ти спойлнем играта.
LethianDream
Цитиране
12 юни 2020
Моите игри са втория Horizon и Project Athia, всичко друго пропускам мощно, Прагмата и Годфал са ми мехове, Gran Turismo и Ратчет не са моите неща, Резидънт Ивъл VIII ще е много добър, но ще го изчакам, няма да го взема на премиера. Вероятно конзолата ще я взема с Horizon 2
darkblue
Цитиране
12 юни 2020
Това изглежда много добре.

LethianDream
Цитиране
12 юни 2020
Какви са тия гноми, да им еба майката Разкриха ли цената за Европа на PS5? Очаквам 500 евро/ 1000 лв, но все пак ако са казали точна цена на ивента, споделете, моля.. И естествено, чакам 500 евро с ЕДИН джойстик, няма да се минат от Сони..
Rostik79
Цитиране
12 юни 2020
Тези заглавия ме заинтригуваха (освен хоризонта, естествено), макар от тия синематици да не се разбира за повечето точно що за игри ще са.

Project Athia
Stray
Returnal
Kena: Bridge of Spirits
Ghostwire Tokyo
Jett: The Fat Shore
Pragmata

Freenod
Цитиране
12 юни 2020
@Darkblue , Kena веднага я сложих в своеобразния ми топ 5 от снощи заедно с Pragmata,Stray,Horizon и Returnal(очевидно вдъхновена от Edge of Tomorrow )
Little Devil Inside и Project Athia също мисля заслужават да се споменат.

п.с Малко офф топик - политкоректността стигна до подножието на върха снощи,толкова женски персонажи в игри ,май никога не е имало(даже мацата от Stray ми се стори женска)
п.с.с Предишния коментар,моля да не се смята за полово дискриминационен

rosniak
Цитиране
12 юни 2020
Ревютата на медиите за The last of us part 2 излязоха. Познайте сами какви са?
darkblue
Цитиране
12 юни 2020
@Freenod - да, много ме очарова, смесица между fable и Ori. Не съм фен на конзолите (понеже не ме кефи да играя с джойстик) Като излезе играта ще я изгледам в тубата.
morgoth_srs
Цитиране
12 юни 2020
Не виждам политкоректност - даже напротив. Откакто все по-голям процент от игрите станаха от трето лице, все повече разработчици се усетиха, че мъжете предпочитат да гледат женски, а не мъжки задници
darkblue
Цитиране
12 юни 2020
@morgoth_srs - хахаха да, аз съм така, смисъл ако има избор играя с женски, ама не щото да и гледам задника xD
igra4
Цитиране
12 юни 2020
Не просто женския образ има по приключенски дух някак си, докато мъжкия говори лошо, държи се катилски като бг мутра 😀
igra4
Цитиране
12 юни 2020
Ревютата за Tlou 2 са 10/10 нещо напълно очаквано.
Charcharo
Цитиране
12 юни 2020
Западняци, които едвам могат да пишат да правят ревюта за игра на Naughty Dog
Знаем колко ще е оценката. Без значение качеството.
<
1
...
329
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.