Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
330
...
781
>
morgoth_srs
Цитиране
12 юни 2020
Аз чак се учудих, че Gamespot са му дали само 8 от 10.
nightwarrior
Цитиране
12 юни 2020
Рекламните сайтове с най-ниска оценка 7 от 10 са ясни. Живи и здрави, тия дето са дали пари, за да играят да са доволни, тва е важното. Другото е все тая.
Charcharo
Цитиране
12 юни 2020
Ето ги конзолите по размер:
https://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2020/06/WCCFplaystation55-scaled.jpg
DragonSlayer
Цитиране
12 юни 2020
На мен са ми по-интересни потребителските оценки на дадена игра, то е ясно, че журналята лижат задници. Да излезе ТЛОЪ2, тогава ще говорим. Важно е мнението на феновете, тези, които дават пари за играта, не тези, които взимат пари от позитивни ревюта.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
igra4
Цитиране
13 юни 2020
https://gameindustry.bg/statii/istorii/the-last-of-us-part-ii-sthe-se-lee-igrata-na-generacziyata/

Masterpiece 10/10 момчета, приятна игра, на купилите си я, като мен 🙂

igra4
Цитиране
13 юни 2020
След като изиграя играта, ще кажа, дали царя е мъртъв(GTA V) и имаме нов. Колкото и кощунствено и немислимо да бъде, очаквам TLOU 2 са измести GTA V, в което няма лошо.
bojosan
Цитиране
13 юни 2020
Ще я видиме и TLOU 2 , отдавна съм спрял да чета ревюта тъй като те почти никога не се припокриват с мнението ми. Когато ме интересува някоя игра отивам в Метакритик и чета отрицателните отзиви за нея.Забелязал съм отдавна че те най достоверно отразяват нещата
rosniak
Цитиране
13 юни 2020
@igra4-съжалявам, ама царя ти е мъртъв от доста отдавна. Сега само го доят колкото могат и както могат. И после се чуди що хората му се смеят!
Mitko6000
Цитиране
13 юни 2020
Мултито на "царя" е пълна трагедия. Само грайнд, за да печелиш пари, щото иначе не може да прогресираш. Единственото което ми беше забавно бяха хайстовете, и то само с приятели, защото можехме да се координираме. Да не говорим за хакерите, които масово прецакват играта на всички, и факта че дори след като уж оправиха сървъра, мултито пак зарежда 10 мин.
Charcharo
Цитиране
13 юни 2020
Играчкин ме натъжава. Прекалено е наивен за този свят.
Charcharo
Цитиране
13 юни 2020
Charcharo
Цитиране
13 юни 2020
Забавно ми е пича как играе дори някои 2020 игри на това...
darkblue
Цитиране
13 юни 2020
Това все повече влиза в листа ми за преордър

pseto
Цитиране
14 юни 2020
Не знам, аз с нетърпение очаквам не реакциите на западните медии, които беше ясно, че ще бъдат 10/10... ами тези на феновете. Любопитно ми е как ще се приемат рисковете, поети от Naughty Dog, а също така ми е интересно и дали самата история ще е достатъчно качествено реализирана. Също така показаният геймплей ми изглежда достатъчно подобрен, та очаквам играта да ми допадне. Но е сигурно, че тези десетки не правят нищо за мен. Много отдавна съм спрял да вярвам на западните медии за каквото и да е, особено ако говорим за ранни ревюта.

Прегледах и ревюто на Gamespot набързо - доколкото разбирам критиката е, че играта има геймплей и че за да се намерят всички предмети за колекциониране, помещенията трябва да бъдат старателно претърсени, а това отнемало време и се губело темпото на играта. WTF. И после как да приемаш подобни медии сериозно. Явно в The Last of Us II всичко трябва да е сервирано наготово на трудност game journalist за 6-7 часа макс, колкото да се изплюе 10/10 ревюто и туйто.

@darkblue - да, от това видео не изглежда никак зле играта. Пък и е луут заглавие, което автоматично ме печели.

П.С. А като стана дума за луут игри, гледам Torchlight III е излязъл тамън днес (или вчера, че 12 часа удари вече ). Ще видя дали от трети опит тази година ще се падне приличен представител на жанра. Дано.

Mitko6000
Цитиране
14 юни 2020
Липсва ми Gamespot от 2000-2008. Сега стана корумпирана и платена като всяка друга. Отвреме навреме следя и Giant Bomb където много от бившите редактори на Gamespot отидоха.
<
1
...
330
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.