Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
331
...
781
>
Peshp
Цитиране
14 юни 2020
Вече не ги следя Gamespot, IGN и т.н. Това което пишат хората, било то тотални хейтъри, които не знаят за какво става на въпрос в играта или заклети фенове, които само с таз игра и франчайз се занимават. Смешни са ми вече тез никакви критики и ревюта на големите сайтове/общества. То хубаво да има ей така малки форуми, в които човек да си излее целия гняв в ревюто.

То попринцип от 2015 нагоре игрите ги направиха лесни, прекалено при това. Предполагам е така заради навлизането на по-малка на възраст аудитория в гейминга. Предпочитат да направят игра, която ги води за ръчичка, а не малко да се напрегнат.

morgoth_srs
Цитиране
18 юни 2020
Отложиха отново Cyberpunk 2077 https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1273647385294626816 - с два месеца
vldir
Цитиране
18 юни 2020
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Charcharo
Цитиране
18 юни 2020
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 юни 2020
pseto
Цитиране
19 юни 2020
Те за Xbox Series X обявиха още февруари, че ще има безплатен ъпгрейд. Явно сега потвърждават същото и за PS5. Това си е добра екстра, разбира се. Но все пак ако отлагат играта, за да си завършат next-gen ревизиите заслужават критики.

Естествено аз винаги съм "за" възможно най-завършени игри, колкото и да се чака - тъй че дори и да правят портове, пак ще се намират и чистят доста бъгове, тоест играта при всички положения ще се появи в по-добър вид през ноември.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 юни 2020
Mitko6000
Цитиране
19 юни 2020
Даже сeга ще за 3-ти. GTA V беше излязла първоначално за PS3 и Xbox 360, през 2013 г.
DragonSlayer
Цитиране
19 юни 2020
95 <> 3,4
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
BundyBari
Цитиране
19 юни 2020
Един въпрос към всички Dark Souls /и всичките подобни/ фенове. Има ли някоя игра подобна на Dark Souls, но, в която мобовете, да не се прераждат. Примерно да нямаш нужда от фарм, а навсякъде да е яко тегаво, но убиеш ли веднъж нещо, после зоната да е празна, но това да важи за всички противници. Ако има такава подскажете ми, веднага ще я пробвам, за мен това е единствения недостатък на Souls-игрите. (И като цяло в RPG-тата го мразя това)
Rostik79
Цитиране
19 юни 2020
И на мен ми е тегава и досадна тази система, затова от всички соулс игри изиграх само Dark souls 2. Там противниците имат ограничено респаунване - ако убиеш някой 10-тина пъти, умира завинаги. И така си чистех зоните, за да не ми се пречкат по пътя за боса, а освен това по този начин и трупаш EXP.
lyubohar
Цитиране
19 юни 2020
Не знам за таква игра, но можеш спокойно да играеш всички DS игри с ръчни сейвове, което решава проблема с respawn-а на мобовете в зоната, в която се намираш. Аз вече не ги играя така, но в началото цъках по този начин. Ако те интересува ще ти дам още детайли.

П.С. На ДС2 да убиваш всичко мобове по 10 пъти е направо нереално за мен, ново ниво на "completionist" познавам още един човек, който го прави и мислех, че се ебава, но явно не

Rostik79
Цитиране
19 юни 2020
Аве някак си ме дразнеха тези изроди да щъкат по картата. Исках да ги залича завинаги, да съм спокоен, хаха!
nightwarrior
Цитиране
19 юни 2020
И аз не знам за такава игра. То като цяло соулс игрите са централизирани върху опцията за фарм - фарм на души, на айтеми с рандом шанс за дроп и т.н. макар, че не се изказах правилно. Самото фармене не е задължително, както показват доста спийдрънове, левел 1 изигравания и т.н.

Но като цяло да, сложен е там хем да можеш да се нахраниш, хем да не е просто разходка от А до Б.

Най-близко до споменатото от теб е както каза Rostik79 в двойката, но наистина трябва по 10 пъти и става само в Scholar of the first sin версията(не знам старата още продава ли се, но в нея не изчезваха).

Също така и Ashen, който играя от скоро, макар че там не е че не се риспоунват, а имаш опция след като избиеш, да отидеш до камък(еквивалент на бонфайъра) и ако не седнеш да почиваш, то само ти пълни кръвта, без да съживява противници. Но предполагам ако те убие бос, пак ще се вдигнат.

Rostik79
Цитиране
19 юни 2020
God of War на най-висока трудност е сякаш с малко соулс усещане. Или поне докато не се "назоби" Кратос след някое време. Особено битките с едни рицари (Travellers) са чисто соулс влияние, дори на визуално ниво и ми бяха много интересни битки.
<
1
...
331
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.