Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
332
...
781
>
lyubohar
Цитиране
19 юни 2020
Да, определено има влияние, а валкириите и на нормална трудност са соулс
BundyBari
Цитиране
19 юни 2020
God of War го изиграх веднага след като излезе, но на средна трудност без валкириите, затова не съм го усетил по този начин. Определено ще го преиграя някой ден,хареса ми много.
Charcharo
Цитиране
19 юни 2020
pseto
Цитиране
19 юни 2020
Валкириите са си 1 към 1 Соулс босове, спор няма. Но пък "задължителните" са си стандартни такива от екшън игра - имат си система и ограничен набор от движения и се убиват сравнително бързо. Хубаво е, че са оставили избор на играчите, а не са обърнали цялата игра към Souls-а.

А иначе определящото нещо в Souls игрите са босовете, на мен обикновените противници... никога не са ми правели особено впечатление. Като отиваш в нова зона минаваш бавно-бавно по терлици и избиваш каквото можеш, после като я понаучиш - здраво на спринт между противниците и това е. Това си е половината от Souls концепцията. После намираш удобно местенце за фарм, то мисля, че немалко даже разработчиците нарочно са ги сложили (противници, които дават немалко опит точно до някой bonfire), вдигаш малко нивото и продължаваш нататък. Е, да, най-омразното ми нещо в Souls игрите е тичането от последния огън до боса и няколкото противници, сложени по него, колкото да ти вземат малко кръв и да те изнервят. Ама ако го изключим... обичайните гадове ги приемам като по-скоро фигуранти.

Souls игрите са това, което са, заради босовете, а тях най-добре ги правят From, това е истината. То на теория може да се "съблече" всичко от Соулсовете и да се остави само скоростно правене на билдове и изпробване на различни варианти за изтребване на босовете и това пак ще стане добра игра. Даже ме кефи като идея. Някое студио трябва да се заеме, всъщност имаше една игра (то не е една, вероятно са много), в която има само битки с босове. Трябва да проверя коя беше. Ама пак ти трябва това парченце магия за направата на добри босове.

BundyBari
Цитиране
19 юни 2020
Shadow of Colossus е игра само с битка с босове. Имам я,но още не съм я играл. Monster Hunter World също може така да се опише, но ти си и "фен" и едва ли визираш нея. Иначе аз купих God Eater 2 онзи ден, стори ми се и тя подобна.
nightwarrior
Цитиране
19 юни 2020
Не само това, за трите Souls игри на РС има модове които правят точно това - бос ръшове. Там си е чист адреналин
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 юни 2020
lyubohar
Цитиране
19 юни 2020
Shadow of the colossus беше споменат по-горе...Играя го в момента. Играта е невероятна, но не е соулс игра в никакъв случай. Нито босовете имат много прилика със соулс. Има японска сбърканост определено, но не е по същата причина, по която е в соулс игрите
Rostik79
Цитиране
19 юни 2020
@pseto
Валкириите не са 1 към 1 соулс босове. Не съм виждал соулс бос да е толкова бърз и да използва толкова широк спектър от атаки. Съответно и ти ти трябва да си ползваш пълния арсенал бойни умения,не само да правиш кълбета и да помпаш двата удара, на които е способен героят в в DS.
nightwarrior
Цитиране
19 юни 2020
Orphan of Kos, технически не е Соулс бос, щото е в Блъдборн, но все пак... От соулските най-близко е Gael oт последното DLC на третата. И двете битки до ден днешен са ми живи и палеца на дясната ръка потрепва
Charcharo
Цитиране
19 юни 2020
От Гаел ядох бой но Фриед ми е най-гадна. НЗ защо.
The_Doctor46
Цитиране
19 юни 2020
Ами не знам.Не съм играл GoW,но там няма стамина и камерата е кофти.Според мен ако им заучиш движенията би трябвало да са по-лесни от соулс босовете.Иначе играта само с босове е Sinner.Най-тегава винаги ми е била Сестрата.В трета фаза де.Иначе Гейл си е гадняр,но повече заради тоновете кръв отколкото заради нещо друго.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
HighFist
Цитиране
22 юни 2020
Charcharo
Цитиране
22 юни 2020
Мисля, че официално може:

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Beyond:_Two_Souls#Input

HighFist
Цитиране
22 юни 2020
<
1
...
332
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.