Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
333
...
781
>
Charcharo
Цитиране
22 юни 2020
Добави я в Steam като non-steam game.
HighFist
Цитиране
22 юни 2020
lyubohar
Цитиране
22 юни 2020
Аз ползвам DS4Windows - велика програмка, става и за Xbox контролер.
HighFist
Цитиране
22 юни 2020

lyubohar
Цитиране
22 юни 2020
И аз проверих и изглежда, че може с контролер, както писа Charcharo.

Сигурен ли си, че контролерът е добавен и се вижда се в DS4Windows? И също така, че е в режим "xbox", а не PS4? Програмката е велика, но не е бърза/лесна за настройване; има доста опции и е възможно нещо да не си настроил като хората. Също пробвай с кабел, вместо с блутуут.

nightwarrior
Цитиране
22 юни 2020
Стийм поддържа PS4/Xbox/Switch Pro контролерите почти без усилия(най-много да се почоплиш по сенситивити), други контролери също може, но доколкото знам трябва като къстъм и малко да си поиграеш кое какво да прави. Настройва се супер лесно през Big Picture Mode-a. Аз затова си вкарвах Ориджин игрите там, за да си цъкам с контролер, не съм имал ядове.
rosniak
Цитиране
23 юни 2020
И Marvel's Avengers получава безплатен ъпдейт от PS4 за PS5, подобно на Cyberpunk 2077: https://twitter.com/PlayStation/status/1275186935867244549
pseto
Цитиране
24 юни 2020
Това безплатното ъпдейтване vs. "дай пари" става интересен подход - вероятно компании като Take-Two ще са малцинство, ама тях не мога да ги виня, откровено - това са си гарантирани милиарди долари. Поне няколко. Само за да преиздадеш PC порт на GTA V за PS5 и Xbox Series X...
Charcharo
Цитиране
24 юни 2020
После правиш GTA V Remaster/Remake за PC с upgraded RDR 2 енджин, Vulkan-Ray Tracing и HDR и си готов.
morgoth_srs
Цитиране
24 юни 2020
Ще променят описанията на орките и тъмните елфи в Dungeon & Dragons понеже били расистки.

Classic D&D settings describe orcs as “besital and savage,” bred for war and little else, while the elven drow are “utterly and irredeemably evil.” With their forthcoming adventuring guides, Wizards hopes to eliminate these absolutist and reductive descriptions.

Хората съвсем изтрещяха.

https://kotaku.com/wizards-of-the-coast-will-finally-address-racist-stereo-1844133956

pseto
Цитиране
24 юни 2020
Да, съвсем изтрещяха всички. Удари ги сачмата след този случай с Флойд и всеки се чуди как да се отчете. А повечето неща, които се правят, са безсмислени. Коя етническа група може да бъде отъждествена с орки? Drow? Луда работа.

Това ми напомни за някакви инициативи за подкрепяне на чернокожи инди девове. Как така се решават проблемите в гетата? Абсолютно никак. Подкрепяш хора, които така или иначе не са в гетото и които е възможно никога да не са били в гетото (но ти предполагаш, че вероятно са били, защото са чернокожи - което е расизъм). И дори тези хора реално да са излезли от гетото - какво от това? Те са открили пътя без нечия помощ, тези деца-негри в гетото (всъщност и не само негри, т.нар. white trash има много в САЩ, а доста от него е бял, бял, бял, гордост за Хитлер направо) имат нужда от тази помощ. Ама никой не ще да ходи в гетата и да прави там инициативи. Най-яко е да се отчетеш от офиса с някоя кампания, да ти олекне на съвестта и после - кой откъде е.

И после след 1-2 години като се случи същото ще има - "Ама какво стана".

HighFist
Цитиране
24 юни 2020
DragonSlayer
Цитиране
24 юни 2020
Това няма пряка връзка с Флойд, това се говореше от няколко месеца.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
24 юни 2020
В игра като DND това няма значение. DMа и играчите стоят над lore-а.
darkblue
Цитиране
24 юни 2020

<
1
...
333
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.