Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
334
...
781
>
HighFist
Цитиране
24 юни 2020
Charcharo
Цитиране
24 юни 2020
Ми то без добър DM няма смисъл да се играе
logout
Цитиране
24 юни 2020
В видеото на Отмъстителите при фракциите разговора на "героите":
- what is this place?
- they call it the anthem, not my idea...
Малко по-късно обясняват за военните зони, че ще са за четири човека, като можеш да ги играеш и с ботове от отключени герои.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Charcharo
Цитиране
25 юни 2020
HighFist
Цитиране
25 юни 2020
Charcharo
Цитиране
25 юни 2020
HighFist
Цитиране
25 юни 2020
Личи си, че ще има много неща за правене
The_Doctor46
Цитиране
25 юни 2020
Ем аз съм си хайпнат още от първите снимки през 2012 година.Дано да си заслужава чакането.На трейлъри и от малкото геймплей клипчета изглежда добре.Живи и здрави,ноември,ще се разбере.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
pseto
Цитиране
26 юни 2020
Изглежда брутално много неща са насложили. Дано наистина доста от тях да имат някакъв смисъл и да не са просто плънка. Тази механика, дето представиха, прилича на хибрид от хаковете на Watch Dogs и тази детективската от Batman: Arkham Origins. Интересно ми е дали ще може да се ползва постоянно или в определени секции (едва ли ще е първото, малко трудно мога да си представя как ще стане).
HighFist
Цитиране
26 юни 2020
BundyBari
Цитиране
26 юни 2020
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23463858/diablo-iv-quarterly-update-june-2020?linkId=100000013171738

Не че съм хайпнат, но се чака с нетърпение...

pseto
Цитиране
27 юни 2020
Аз продължавам да си оставам... де да знам, средно скептичен към Diablo IV. Хубаво по-мрачно, ама май логиката на предмети и т.н. ще е подобна на Diablo III. Имам чувството, че Blizzard са изпаднали в някакво безвремие и не могат да измислят нещо свежо. В момента трябва да направят нещо по-разчупено с Diablo IV, в крайна сметка нали и заради това уж Blizzard е Blizzard. Знам ли, някой ден поне аз ще скоча за известно време в Path of Exile, тамън да видя след последните пачове какво е станало. То всъщност аз всеки път влизам, респеквам и ако стане кофти билд - спирам до следващия път.
DragonSlayer
Цитиране
27 юни 2020
От скоро ползвам нВидия и искам да знам има ли някаъв 3 парти инструмент, който да замества нВидия контрол панела. НКП е егати грозният и нефункционален инструмент. Има ни някаква програма (различна от тая другата им шитня GeForce Experience), която да управлява по удобен и интуитивен начин драйвърите им.

Направо съжалявам, че си дадох Радеона на сина и взех тоя GTX.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
27 юни 2020
Нямаш точен еквивалент но пробвай Nvidia Inspector
Това използвам аз когато си сложа Nvidia видеото в машината. Не е точно заменител но ... абе пробвай.
DragonSlayer
Цитиране
27 юни 2020
Charcharo написа
Нямаш точен еквивалент но пробвай Nvidia Inspector
Това използвам аз когато си сложа Nvidia видеото в машината. Не е точно заменител но ... абе пробвай.
Да, май наистина няма (или поне не съм намерил още) нещо, което да управлява нБидия драйвърите добре. Инспекторът го знам, но не е това, което търся. Трябва ми нещо като старият Radeon Pro или нещо, което да ми дава достъп до функциите на драйвъра по лесен и достъпен начин, както е в AMD Radeon Software.

При Радеон поне можех да си правя профили на всяка игра и да променям всичко по драйвърите, когато става дума за конкретната игра. И е НКП може, но е ебаси и неугледният и нефункционален начин там.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
<
1
...
334
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.