Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
335
...
781
>
Charcharo
Цитиране
27 юни 2020
Аз съм си де факто купен и от AMD (Sapphire и PowerColor) и от Nvidia (Zotac) ... значи съм обективен

Наистина е много мудно Nvidia менюто но пък и има много опции и са все на логични места. Затова все пак го харесвам. Новият дизайн на Radeon менюто хич не ме кефи. Предишният беше по-прост и по-бърз за използване.

Ако може AMD да го направят по-простичко и по-ефикасно ще се радвам бая. Ама искам и еквивалент на това:
https://www.overclock.net/forum/78-pc-gaming/1608196-how-improve-image-quality-pre-dx10-games-nvidia-inspector.html

Ето заради това и PhysX в Cryostasis го държа тоя 2070 Super винаги до мен.

DragonSlayer
Цитиране
27 юни 2020
Ще му дам пак шанс на Инспектор, не че имам голям избор.

Надявам се в бъдеще АМД да се засилят на графичния пазар, за да не се налага да купувам нвидия.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
27 юни 2020
Според мен сегашните RX 5700 са си приемливи и RX 580 > 1060. Но ще видим RDNA 2 какво прави. Това, което чувам е добре засега.
С тези пари от Zen 2 няма как да не е поне OK де. То и Sony и MS плащат също.
DragonSlayer
Цитиране
27 юни 2020
На мен 570 ми беше достатъчна, но синът имаше нужда от карта и му я дадох, а за себе се взех на старо 1070 на много добра цена с почти година остатъчна гаранция, което ми е пре, предостатъчно за сега. Не ми се вярва скоро да се оглеждам за карта, но когато това стане, се надявам АМД да имат добри предложения. Не харесвам политиката на нвидия като цяло, за това.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
igra4
Цитиране
28 юни 2020
И аз хааресвам амд, старата видео карта издъпжа 11 години. След тва взех лаптоп и пецето седи за красота, не смятам да го оправям 😀
Charcharo
Цитиране
28 юни 2020
То PS4ката и PS4цата са си изцяло AMD. Само SSDто и OSа не са на AMD.
lyubohar
Цитиране
28 юни 2020
Какво толкова правите по НКП, че ви дразни как изглежда? И на мен не ми харесва, но супер-рядко се налага да донастройвам нещо там...
lyubohar
Цитиране
28 юни 2020
Charcharo
Цитиране
28 юни 2020
RTX + HDR в няколко игри. HDR снимките не стават на SDR екрани и затова трябва да си играя непрекъснато. Също така, бъгавият Nvidia FPS limiter...
Реално през повечето време съм си с 5700 XTто де. Реално е по-бъзро в доста стари игри. Предполагам, че кеш структурата помага там доста.
lyubohar
Цитиране
28 юни 2020
Ти си хардуер ентусиаст, при теб е друго От геймърска гледна точка няма какво толкова да се пипа там. Повечето настройки си ги правиш в играта при "application preference" режим в НКП. Единствено преди влизах да забивам vertical sync при някои игри, но откак съм с G-sync и това не ме интересува и в общия случай нямам работа там.
HighFist
Цитиране
28 юни 2020
Charcharo
Цитиране
28 юни 2020
@Lyubohar
Просто отговарям

DragonSlayer
Цитиране
28 юни 2020
Особено при по-старите игри, ако искаш да извлечеш максимума от графиката, е добре да се поровиш из драйвъра. При някои е задължително просто за да ги подкараш. При някои игри правилните настройки правят разлика от неиграема до поносима игра (X Rebirth). И не само.
lyubohar
Цитиране
28 юни 2020
Аз също играя стари игри, подобен е случаят и с Dark Souls (не-ремастъра). Техните скрити/advanced настройки (и на всички игри всъщност) са си в техните си .ini-та. В контрол панела на nvidia ще намериш всички възможни настройки, от които въпросната игра може и въобще да не поддържа половината; и като я пуснеш тази настройка нищо няма да се случи. Но дори и да оставим това настрана, колко стари игри подкарваш всеки ден, че чак да не търпиш интерфейса?
Charcharo
Цитиране
28 юни 2020
@Lyubohar
Аз играя главно стари игри. И доста неща като AF,AA, AO injection, FPS limiters, Morphological AA и други работят общо взето винаги. Или почти винаги. За 2D игрите и Integer Scaling e добро.

Май трябва да направя статия за Sapphire с тия неща.

Но аз си взех този 4K телевизор именно за да играя стари игри на него !

<
1
...
335
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.