Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
351
...
781
>
BloodDagger
Цитиране
20 август 2020
https://youtu.be/O2nNljv0MOw

Изглежда интересно

pseto
Цитиране
20 август 2020
Изглежда добре, да. Ама онези, които не си падат по Souls-ове, едва ли ще се изкефят. Поне на мен доста ми бие на Souls. Тая битката с боса ми напомня супер много на единия бос от първото Nioh.
darkblue
Цитиране
20 август 2020
Много ДОбро

BloodDagger
Цитиране
20 август 2020
@pseto Определено мирише на соулс, да. Може и да успеят да улучат някакво средно положение, за да може и хората, които не си падат по Souls, да й се зарадват. За пример бих дал Jedi Fallen Order, където само на последна трудност си беше соулс, но пък bonfire механиката си стоеше.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
21 август 2020
Charcharo
Цитиране
21 август 2020
@Dandelion
Ти ако си мислиш, че в БГ са по-добре се лъжеш такива лумпени има, че дори Играчкин ще е на място до тях.

Crysis 1 Remastera ще е калпав

Charcharo
Цитиране
21 август 2020
Новата ми статия:

https://www.sapphirenation.net/era-of-remakes-and-remasters

darkblue
Цитиране
22 август 2020
Някой пробва ли Marvel’s Avengers Beta ? Аз не съм мн впечатлен.
TheAlpha534
Цитиране
22 август 2020
Аз също искам да знам. Още с първите трейлъри не успя да ме впечатли нито с моделите на героите, които са направени доколкото само да приличат на актьорите от филмите, нито с факта, че включва множество супергерои. Аз съм на мнението, че една успешна супергеройска игра е тзи, която се фокусира върху един герой и е изградена около неговите способности.
lyubohar
Цитиране
22 август 2020
Списък с успешни супергеройски игри:
BundyBari
Цитиране
22 август 2020
Последния Spider-Man според мен си беше успешен, и финансово и като отзиви. С голям кеф и лекота го изиграх. Игрите за Батман не съм ги пробвал, но и за тях съм чувал предимно добри неща. Иначе е ясно, че повечето игри по комикси са фейл, като не се стараят, а само гледат да издоят крайните фенове, обикноведно така става. PS: Avengers щях да я взимам на премиера, но се отказах - 125 лв са и много според мен, а и няма да избяга, може би единствено за Cuberpunk бих дал над 100 лв. до края на 2020-та
lyubohar
Цитиране
22 август 2020
Оф да, забравих Батман, който си ме кефи доста
darkblue
Цитиране
22 август 2020
Летенето с iron man е под всякаква ккритика. Антем е на светлинни години от нея. Менюто / инвентара е ужасно и дразнещо. Боя е посредствен и не го усетих да ме надъхва. Определено пропускам за свга
TheAlpha534
Цитиране
22 август 2020
BundyBari написа
Последния Spider-Man според мен си беше успешен, и финансово и като отзиви. С голям кеф и лекота го изиграх. Игрите за Батман не съм ги пробвал, но и за тях съм чувал предимно добри неща. Иначе е ясно, че повечето игри по комикси са фейл, като не се стараят, а само гледат да издоят крайните фенове, обикноведно така става.

+1

nightwarrior
Цитиране
22 август 2020
Тая игра ми се очертава мощен скип.
<
1
...
351
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.