Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
352
...
781
>
rosniak
Цитиране
22 август 2020
darkblue написа
Някой пробва ли Marvel’s Avengers Beta ? Аз не съм мн впечатлен.
<
Да, не ме кефи- ще пропусна засега. Ще видим след няколко месеца как ще е.
darkblue
Цитиране
22 август 2020
https://youtu.be/ZHnDLbiQ1NU

https://youtu.be/hJjRRErYdO4

Mitko6000
Цитиране
22 август 2020
Преди малко поцъках бетата на PS4. Още съм на втората сингъл мисия, която дават с Хълк. Иии... става. Не мога да кажа, че не се изкефих поне малко, но за час и половина игра ми омръзна леко. Не съм играл още мулти и май безплатният достъп до бетата е до утре, и не знам дали ще имам време, а и не съм сигурен дали ще ми иска PS Plus, защото попринцип нямам и не ми трябва. Та, засега играта е горе-долу каквото очаквах. Не е нещо супер впечатляващо, но историята ми изглежда сравнително интересна и за геймплея има добри идеи налице. В никаквъв случай обаче, не мисля, че играта заслужава преордер или покупка на излизане. Ще изчакам да й падне цената и може да я взема за PS4, заради Спайди, ако не са го пуснали за всички останали платформи дотогава.
Mitko6000
Цитиране
22 август 2020
lyubohar написа
Списък с успешни супергеройски игри:

Spider-Man за PS4 си се продаде като топъл хляб. Стана най-продаваният ексклузив в Щатите, като задмина Arkham City и е третата най-продавана игра за PS4 въобще, ако може да се вярва на Wikipedia. А и както каза, Батманите са си добри игри. Към списъка бих добавил и някои по-стари като The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, Spider-Man 2 за конзоли, Ultimate Spider-Man и др. Има добри игри със супергерои, стига да се налеят пари и малко усилия в тях, както всички други игри.

lyubohar
Цитиране
23 август 2020
Знам, знам, ташак си правех
pseto
Цитиране
23 август 2020
Тази игра Marvel's Avengers ми е подозрителна от самото начало... явно няма да я бъде особено, като ви чета какво пишете. Ще видим, де, може и да я развият... но е факт, че прекалено често в супергеройските игри се залага повече на имената на героите и на феновете, които автоматично ще купят, отколкото на самите достойнства на дадено заглавие. Заради това няма чак толкова много успешни супергеройски игри. Предполагам, че и на чисто креативно ниво нещата стават по-трудно - вероятно Marvel/DC си имат своите идеи как трябва да се третират героите им и ако някое студио има нестандартни идеи, то ще предпочете да си създаде собствена вселена.

Е, аз сигурно ще си взема Marvel's Avengers, най-малко с идеята да го продам после (вероятно за конзолата), пък ще видим. Някои игри се отварят към средата и края, тъй че тази бета може и да не представя заглавието в оптимална светлина.

hyper
Цитиране
23 август 2020
Гледах геймплей и видях OG God of War gameplay reskinned. Hard pass.
Charcharo
Цитиране
24 август 2020
Serious Sam The First Encounter Classic is FREE on GOG
igra4
Цитиране
25 август 2020
Тая марвел беше ясно, че ще е шит. Сега на 28 излиза римейка на митичната Мафия 1,чак се кефя че не съм я врътвал, за да й се изкефя повече. Тва е играта. Есента ще се счупаодисеята имам да довърша атлантида длсто, сушимата, мафия, новия краш, после пс5, киберпънк, валхалата, мн силна година за гейминга, сигурно и нещо пропускам, но и така е внушителна.
Peshp
Цитиране
25 август 2020
Силна година, като повечето игри и филми ще се изсипят около Октомври-Ноември, да се чудиш кое да почнеш първо.
LethianDream
Цитиране
25 август 2020
При мен се очертава скромно- Валхалата, Литъл Хоуп-а и Киберпънка, но те стигат за едни 200 часа цъкане общо Мафията и краш ще ги скипна мощно..
Rostik79
Цитиране
26 август 2020
Avengers от първия трейлър още ми заприлича на посредствена браузер или мобилна игра и досега с нищо не ме опровергават. Мога да си обясня хайпа около заглавието само с популярността на Марвел франчайза и добрия маркетинг, който ѝ правят. Но даже и мен, дето се кефя на Марвелските филми, това загалвие грам не ме интригува.
Аз спокойно мога да си уплътня гейминг-времето до края на годината дори и без да чакам нови заглавия. Одисеята и Hellblade ми стоят дисковете на рафта, чакам добра цена за TLOU2, Ghost of Tsushima, RDR2. Сайбърпънк и Валхала отсега отиват за игране в 2021-ва.
Отделно на компютъра в почивките имам куп заглавия да цъкам.
darkblue
Цитиране
26 август 2020
скандален

LethianDream
Цитиране
26 август 2020
Godfall също ми е мощен скип, нещо още от първите трейлъри грам не ме хвана. Дано да скипна бъндъл с PS5, защото ще е грях да си взема петицата с бъндъл-игра, която НЯМА да играя Тоя маймун-бос не видях какво му е скандалното, жалко за хайпа, дето хвърлят- по-добре да си играя Дестини 2, сега излиза нов експанжън тамън, вместо Годфол..
Charcharo
Цитиране
26 август 2020
https://www.videogameschronicle.com/features/interviews/metro-10-years/
<
1
...
352
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.