Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
353
...
781
>
darkblue
Цитиране
26 август 2020
LethianDream написа
Godfall също ми е мощен скип, нещо още от първите трейлъри грам не ме хвана. Дано да скипна бъндъл с PS5, защото ще е грях да си взема петицата с бъндъл-игра, която НЯМА да играя Тоя маймун-бос не видях какво му е скандалното, жалко за хайпа, дето хвърлят- по-добре да си играя Дестини 2, сега излиза нов експанжън тамън, вместо Годфол..

Е тук е до предпочитанията на човека. Доста от игрите тука които си писал че ти харесват , на мен не ми допадт. Това не значи че са кофти. Все още нищо особено не е казано за играта , но ме кефи стила / визията, хак и слаш както девил май край ... дано да е добра.

The_Doctor46
Цитиране
26 август 2020
И на мен Godfall ми изглежда сравнително интересна,но пък все още не сме видели кой знае какво. Иначе до края на годината има две задължителни за мен-Mafia и Cyberpunk. Също се чудя какво стана с Kena-bridge of spirits. Тази игрица ми хвана интереса още от първия трейлър.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
26 август 2020
Кенчето ще се измести за 2021, доколкото съм чел. Едва ли ще излезе заедно с излизането на новите конзоли.

Edit: Kena: Bridge of Spirits е предстояща екшън-приключенска игра, разработена и публикувана от Ember Lab. Планирано е да бъде пуснато в края на 2020 г. за Microsoft Windows, PlayStation 4 и PlayStation 5.
..The release date of the new console is unknown as well, but Kena seems to be a launch title, giving fans an incentive to buy a PlayStation.

Ако излезе заедно с новите конзоли, си я взимам в бъндъл директно

igra4
Цитиране
26 август 2020
Кена е най доброто. Годфалеца, поредния рециклиран дарк соулс, пък ми изглежда и някак анимешка с тия брони и простотии. Ама нека си я играят няма лошо.
Rostik79
Цитиране
27 август 2020
Godfall далеч не бих казал, че изглежда като соулс игра с този бърз бой и комбота. И точно поради това ми е интересно това заглавие - от това, което се вижда, предлага доста разнообразни начини да разиграеш битката, за разлика от дървената механика на соулс игрите. Жалко, че няма да я има за пс4.
darkblue
Цитиране
27 август 2020
Сега и Witcher-и ще има по улиците и парковете

https://www.youtube.com/watch?v=-Go64qacTsI

BloodDagger
Цитиране
27 август 2020
@darkblue До преди малко се бъзикахме с едни приятели как ще ходим да трепем кикимори на Витошка . Иначе ще е готино ако добавят някаква система за появяване на чудовищата според това къде се намираш и в каква част от денонощието. Не очаквам да е нещо велико, но пък за убиване на времето ще става.
darkblue
Цитиране
27 август 2020
@BloodDagger

Шефа: Къде си ?
Аз: аммм, на 2 етаж, в офиса на Никито......
Шефа: какво пък правиш там ?
Аз: ми.... ловя една кикемора....

10 мин. по късно: молба за освобождаване от работа на.....

Тука ми стана смешно как заебаха черната вдовица за всеки сцена... само за нея Х*Ц

rosniak
Цитиране
27 август 2020
@darkblue- че аз ще ида в обедната почивка!
darkblue
Цитиране
27 август 2020
@rosniak - Не знам на какъв принцип ще е , дали кат ти покаже нещо и ще седи 5 часа, че да ти се падне в обедната. Така или иначе няма да я играя, не е мой тип игри. Това с примера беше само за самата шега.

LethianDream
Цитиране
28 август 2020
Unknown 9 изглежда като "моя" игра, за разлика от Godfall. Чакам повече подробности и геймплей там.
hyper
Цитиране
28 август 2020
@Pse играл ли си Spec Ops: The Line? Или поне знаеш ли й славата (белия фосфор)?
nightwarrior
Цитиране
28 август 2020
Този въпрос ми идва супер странно е нищото, но да видим.

Иначе това по мое мнение е най-подценената(или може би недооценената) игра, която съм играл.

logout
Цитиране
28 август 2020
Rostik79 написа
Godfall далеч не бих казал, че изглежда като соулс игра с този бърз бой и комбота. И точно поради това ми е интересно това заглавие - от това, което се вижда, предлага доста разнообразни начини да разиграеш битката, за разлика от дървената механика на соулс игрите. Жалко, че няма да я има за пс4.

Прав си, като гледам колко бой ядат, ако беше соул клонинг щяха да са мъртви минимум 10-тина пъти, особенно на показания геймплей на Typhon-a
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Peshp
Цитиране
29 август 2020
Godfall го осетих като една идея по слаба The Witcher 2 в битките и дори в изследването на света.
<
1
...
353
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.