Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
354
...
781
>
vldir
Цитиране
29 август 2020
Кога я игра?
Charcharo
Цитиране
30 август 2020
https://wccftech.com/sony-reiterates-its-goal-to-expand-first-party-titles-to-pc-to-grow-profitability/

Интересно.

igra4
Цитиране
30 август 2020
https://youtu.be/3Gh5uKzmVaQ

Само началото и божествената мелодия и ме побиха тръпки. Велика е, а даже и не съм я врътвал. Навремето съм играл демото с часове, имаше 10или 15 мин и като изтекат свършва, даже още помня къде точно бяха невидимите стени и мисиите от демото. След 2013та, 2020та се оказа втората най-силна година в гейминга в периода 2010-2020.

Charcharo
Цитиране
31 август 2020
https://gnd-tech.com/2020/08/games-that-need-to-be-remade-in-vr/

Обсъждахме и STALKER но толкова дълга игра във VR би било прекалено за всекиго.

Charcharo
Цитиране
31 август 2020
igra4
Цитиране
01 септември 2020
Дано ги има бекграунд музичките

https://youtu.be/1kSqZIalQ9I

Велика 😉

Rostik79
Цитиране
01 септември 2020
Pse, нямаше и думичка за Samurai Jack: Battle Through Time.
Анимацията ми беше сред любимите преди 20-тина години (баси как минава времето!).
pseto
Цитиране
01 септември 2020
hyper написа
@Pse играл ли си Spec Ops: The Line? Или поне знаеш ли й славата (белия фосфор)?

Мне, само четох за него. Като излезе някак мина покрай мен, не помня защо, после само се каня да го играя, ама... нищо.

Peshp написа
Godfall го осетих като една идея по слаба The Witcher 2 в битките и дори в изследването на света.

Според мен може и да има потенциал тази игра. Много зависи битките колко добре са направени и какво значение има луут системата. Последното е адски трудно за реализиране и много компании се справят... адски зле. Най-вече защото опитат да претупат нещата. Diablo II си е цяла христоматия как се прави невероятна луут система, но мисля, че много студия вкарват този елемент, защото е модерен, без да имат идея какво точно прави една луут система наистина добра.

Rostik79 написа
Pse, нямаше и думичка за Samurai Jack: Battle Through Time.
Анимацията ми беше сред любимите преди 20-тина години (баси как минава времето!).

Мернах го някъде и това, ама... време няма. Аз и за това, което сега съм си набелязал, не мога да намеря време.

igra4
Цитиране
01 септември 2020
Spec ops the line, навремето я бях поцъкал 2 часа, стори ми се дървена и недоизпипана и я махнах, а и по ревюта помня че я оценяха като средняшка игра.
Rostik79
Цитиране
01 септември 2020
Тя като механика е средняшка игра, доколкото и аз знам, но съм я срещал в доста класации като играта с един от най-оригиналните сюжети и обрати, която който я е изиграл, му оставя голям отпечатък. Поне така съм чел и съм любопитен да я изиграя някой ден (освен ако не бъркам заглавието).
lyubohar
Цитиране
01 септември 2020
Много е грозна обаче, специално погледнах видео като стана дума горе. Има тая типична графика за началото на миналото десетилетие, при която всичко е покрито в една гадна мараня и всички очертания са размазани Не мисля, че бих я издържал лично аз.
morgoth_srs
Цитиране
01 септември 2020
Spec Ops имаше страхотна история и атмосфера. Иначе като геймплей - средно ниво cover shooter от трето лице.
nightwarrior
Цитиране
01 септември 2020
Да, геймплейно и визуално не е нещо блестящо. Силата и е стори и атмосфера. Геймплея не мога да го похваля, просто не ми пречеше.
The_Doctor46
Цитиране
01 септември 2020
Най-после обявиха новите RTX карти.Сега се чудя дали да не се изхвърля с RTX 3090 или 3080,щото така или иначе 8K монитор няма да имам скоро.Инче от това,което показаха,новите,ще са доста по-добри от старото поколение.може би едно от най-големите подобрения в последните години.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
01 септември 2020
@The_Doctor46 70% при растер и около 95% при DXR/Vulkan-RT. Очаквано за нов процес. Ще чакам и RDNA 2 аз и ще видя кое първо или кои като ниво да купя, че ще искам 2.

@lyubohar Май ти пука за графиката повече отколкото на мен аз без проблем си цъкам къстъм Quake 1 нива момента. Достатъчно добре изглежда.

Иначе като говорим за "дървеност"
Какви малоумни троглодити има в Rockstar и кой от тях е направил User Interface-а на GTA V онлайн толкова шибан? Никога не съм виждал по-мудно, грозно, шибано, неоптимизирано, неработещо и обърквашо меню от това. Никога. Това е аберация и обида към Божието Царство.

За пръв път играя това противно лайно с един приятел и се ядосах. Реално се случи игра да ме ядоса с това колко зле е направена. Дори и сингъла е със тъп интерфейс, но това е просто нереално зле свършена работа от Rockstar.

<
1
...
354
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.