Интересно.
Само началото и божествената мелодия и ме побиха тръпки. Велика е, а даже и не съм я врътвал. Навремето съм играл демото с часове, имаше 10или 15 мин и като изтекат свършва, даже още помня къде точно бяха невидимите стени и мисиите от демото. След 2013та, 2020та се оказа втората най-силна година в гейминга в периода 2010-2020.
Обсъждахме и STALKER но толкова дълга игра във VR би било прекалено за всекиго.
https://youtu.be/1kSqZIalQ9I
Велика 😉
Мне, само четох за него. Като излезе някак мина покрай мен, не помня защо, после само се каня да го играя, ама... нищо.
Според мен може и да има потенциал тази игра. Много зависи битките колко добре са направени и какво значение има луут системата. Последното е адски трудно за реализиране и много компании се справят... адски зле. Най-вече защото опитат да претупат нещата. Diablo II си е цяла христоматия как се прави невероятна луут система, но мисля, че много студия вкарват този елемент, защото е модерен, без да имат идея какво точно прави една луут система наистина добра.
Мернах го някъде и това, ама... време няма. Аз и за това, което сега съм си набелязал, не мога да намеря време.
@lyubohar Май ти пука за графиката повече отколкото на мен
аз без проблем си цъкам къстъм Quake 1 нива момента. Достатъчно добре изглежда.
Иначе като говорим за "дървеност"
Какви малоумни троглодити има в Rockstar и кой от тях е направил User Interface-а на GTA V онлайн толкова шибан? Никога не съм виждал по-мудно, грозно, шибано, неоптимизирано, неработещо и обърквашо меню от това. Никога. Това е аберация и обида към Божието Царство.
За пръв път играя това противно лайно с един приятел и се ядосах. Реално се случи игра да ме ядоса с това колко зле е направена. Дори и сингъла е със тъп интерфейс, но това е просто нереално зле свършена работа от Rockstar.