Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
375
...
780
>
Charcharo
Цитиране
28 ноември 2020
Аз харесвам Single player-а на GTA V. Мултито е противно извращение и обида над царството Божие.

Просто връщаме Играчкин в реалността.

Veluvian
Цитиране
29 ноември 2020
То работата е там, че когато излезе GTA3 и Vice City, това беше нещо необикновено за времето си, да щъкаш в 3Д град и да крадеш коли и да се биеш с полицията. И да намериш базука и да гърмиш коли и да крадеш линейки. Никога не се беше случвало в нова 3Д среда и беше лукс. Игра, която за времето си само я знаехме от камерата отгоре в първите две оригинални части. После изглежда пораснахме и търсим друго. А тя си остана на същия принцип. Мисийки, отиди там, той ще те прати някъде да стреляш и да се върнеш. Не че много други поредици не са такива.
Едно е ясно - мнозина се опитаха да направят клонинги на това. Нищо няма да достигне оригинала и Рокстар си е Рокстар. Аз когато излезе Vice City бях толкова пощурял, че пропуснах един свещен акт от моето юношество - не ходих с приятели да берем и да ядем череши. Толкова бях полудял да се разхождам в Маями. Но тогава си остава тогава, после ми е било все тая за GTA, защото ми беше вече същото.
Има неща, които стават уникални за времето си, да си ги играл там, в точното време. Примерно стратегията Dune, но и гореспоменатите GTA. Има и неща, които обаче са непреходни и остават завинаги.
bojosan
Цитиране
29 ноември 2020
Koi SA neprehodnite
Rostik79
Цитиране
29 ноември 2020
По смисъла, на това, което Veluvian е казал - които игри са излезли преди много време и са били актуални за епохата си, но още се играят и днес от голяма маса хора, трябва да се броят НЕПРЕХОДНИ, но като цяло не съм съгласен с мнението му.
Непреходни са тези, които са оставили отпечатък в гейминга, въвели са нови механики, нови технологии, нови стандарти или просто са суперяки и като споменеш името на тази игра, макар и да не си я играл от 15 години, примерно, да си кажеш "ааа, тази игра ли, дааа, баси великата дето беше, уникална! После всички копираха от нея".
Халф Лайф 1/2 си беше уникална за времето, но днес не се играе кой знае колко, не се коментира разпалено по форуми. Въпреки това я смятам за непреходна.
HighFist
Цитиране
29 ноември 2020
Straicar
Цитиране
30 ноември 2020
Пичове какво мислите за Devil May Cry 5?
Четох ревюто на Псето,хареса ми,но с времето съм се убедил че малко ни се разминават вкусовете та събирам повечко мнения ?
The_Doctor46
Цитиране
30 ноември 2020
Straicar написа
Четох ревюто на Псето,хареса ми,но с времето съм се убедил че малко ни се разминават вкусовете та събирам повечко мнения ?
Ако си фен на поредицата и харесваш хек енд слаш геймплей,ще ти хареса,ако не си,съответно,няма.За мен играта беше много добра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
30 ноември 2020
Straicar написа

Играл съм само демото, но останах с много добри впечатления. Както казва The_Doctor46, ако те кефи този жанр и ако си харесал предишните части, тази си е доста добра.

Straicar
Цитиране
01 декември 2020
Играл съм малко "тройката",но нямам много спомени. Гледам пуснали са я за 30лв и се чудя дали да не я пробвам
Charcharo
Цитиране
01 декември 2020
Mod DB's Mods of the year is starting

https://www.moddb.com/groups/2020-mod-of-the-year-awards/news/mod-of-the-year-2020-kickoff

sauron93
Цитиране
01 декември 2020
Дмц 5 е добра,най-добрата във серията за мен.
Charcharo
Цитиране
02 декември 2020
https://www.pcgamesn.com/hugo-awards-2021-best-game

Оффф

pseto
Цитиране
02 декември 2020
Специално за Cyberpunk 2077.
Charcharo
Цитиране
02 декември 2020
За да заслужи Хюго трябва да е буквално най-добре написаната видео игра на всички времена. И то не с малко... а с много.

Клоунска му работа.

Charcharo
Цитиране
02 декември 2020

Може и да не се кефя толкова на Exodus... но все пак това е жестоко.

<
1
...
375
...
780
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.