И каква е неговата страна?
"XD лмао стари игри = лоши. Модове = лоши. Искам нова игра, дори и да е по-калпава защото е нова! XD LMAO стара графика XD X" Ето ти смисълът на малоумният му коментар.
Точно така. Кефи си се на шаренките игрички. Нека гуруто на тема графика да ти казва, че тя не е толкова важна.
Преди 2 седмици ми хрумна една игра на познай свързана с гейминга и реших да направя минималистични постери на известни игри, които доказват колко добри или колко известни са концепциите свързани с тези игри:
https://imgur.com/a/ucUX8GI
Би трябвало да познаете всички, но някой искат малко мислене
Ето ти мое мнение - не всички мнения са равни и не всяко мнение има право дори да съществува.
@JakePaulKOsConor
Уви само половината познах.
Човека ще получи инсулт от нерви като защитава някакъв сталкър дето никой не го помни
Напълно вярно другарю Комсомолец!!!
Добро утро 😄 Момчето е психично болен и затова съм го оставил, да си живее в неговата реалност.
Весело посрещане на новата година!
Иронично. Кефи ме обаче. Неточно но забавно сравнение.
Весело посрещане и на теб Играчкин. Дано да изкараш някой лев през2021ва, но с това калпаво образование... да не се залъгваме. Ще умреш самотен и беден.
@Sauron93
Четене с разбиране явно не ти е силата. Атакуваш vldir с това изказване, а уж искаш да си на неговата страна.
Мен не ми пука,всеки геймър ми е приятел независимо какви игри харесва и коя платформа предпочита. Влизам във разговора само защото ми е скучно и убивам време.
Интересно видео.
Като цяло и при мен е така. Някои игри като са на максималните настройки (нищо не ти пречи да го направиш) изглеждат задоволително. Вече по-стари аз поне ми се губи интереса вече да ги преигравам. Проблема ми е че като съм играл 2-3 по-съвременни заглавия, в повечето случаи не мога да се върна към от преди 2010 игри. Вече има моменти в които ми омръзва от дебилните заглавия или пък повторенията на едни и същи игри с единствено подобрени графики всяка година и отивам да преигравам стари заглавия.
Модовете до някаква степен помагат е примерно на клипчето си беше добре, но в някои случаи не ми стигат и започвам просто да се кефя на историята и да търпя.
Едно от нещата които ме изнервиха покрай хейта към Cyberpunk 2077, беше че абсолютно навсякъде се говори за неоптимизация и бъгове и, поради това пишат лоши ревюта. Не трябва да се гледа толкова към тези неща, защото останалото, адекватното и хубаво направеното отиват на заден план, заради нещо, което се оправя след няколко ъпдейта.