Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
386
...
786
>
Charcharo
Цитиране
31 декември 2020
pseto написа
Аз не виждам нищо нередно в коментара. Ти си изключително пристрастен на тема STALKER (най-меко казано). Разбирам и неговата страна, и твоята. Въпрос на мнение.

И каква е неговата страна?

"XD лмао стари игри = лоши. Модове = лоши. Искам нова игра, дори и да е по-калпава защото е нова! XD LMAO стара графика XD X" Ето ти смисълът на малоумният му коментар.

vldir написа
Добре няма да споря с гуруто по машините и софтуера на форума. Знае всичко и разбира от всичко.

Точно така. Кефи си се на шаренките игрички. Нека гуруто на тема графика да ти казва, че тя не е толкова важна.

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 декември 2020
Сори, че прекъсвам спора рязко..

Преди 2 седмици ми хрумна една игра на познай свързана с гейминга и реших да направя минималистични постери на известни игри, които доказват колко добри или колко известни са концепциите свързани с тези игри:

https://imgur.com/a/ucUX8GI

Би трябвало да познаете всички, но някой искат малко мислене

vldir
Цитиране
31 декември 2020
Добре бе умнико. Казах че няма да споря. Това е моето мнение. Няма да ти се обяснамам надълго и нашироко.

Charcharo
Цитиране
31 декември 2020
vldir написа
Добре бе умнико. Казах че няма да споря. Това е моето мнение. Няма да ти се обяснамам надълго и нашироко.

Ето ти мое мнение - не всички мнения са равни и не всяко мнение има право дори да съществува.

@JakePaulKOsConor
Уви само половината познах.

vldir
Цитиране
31 декември 2020
Болен мозък си.
sauron93
Цитиране
31 декември 2020

Човека ще получи инсулт от нерви като защитава някакъв сталкър дето никой не го помни

morgoth_srs
Цитиране
31 декември 2020
Charcharo написа
Ето ти мое мнение - не всички мнения са равни и не всяко мнение има право дори да съществува.

Напълно вярно другарю Комсомолец!!!

igra4
Цитиране
31 декември 2020
vldir написа
Добре няма да споря с гуруто по машините и софтуера на форума. Знае всичко и разбира от всичко.

Добро утро 😄 Момчето е психично болен и затова съм го оставил, да си живее в неговата реалност.

Весело посрещане на новата година!

Charcharo
Цитиране
31 декември 2020
morgoth_srs написа

Иронично. Кефи ме обаче. Неточно но забавно сравнение.

igra4 написа
Добро утро 😄 Момчето е психично болен и затова съм го оставил, да си живее в неговата реалност.

Весело посрещане и на теб Играчкин. Дано да изкараш някой лев през2021ва, но с това калпаво образование... да не се залъгваме. Ще умреш самотен и беден.

@Sauron93
Четене с разбиране явно не ти е силата. Атакуваш vldir с това изказване, а уж искаш да си на неговата страна.

sauron93
Цитиране
31 декември 2020
Не съм на никоя страна ,желая ти приятни прекарване на новата година

Мен не ми пука,всеки геймър ми е приятел независимо какви игри харесва и коя платформа предпочита. Влизам във разговора само защото ми е скучно и убивам време.

Mitko6000
Цитиране
31 декември 2020
Който каквото го кефи, да играе. Днес е празник, няма смисъл да се обиждаме, Играч. Който е като мен и си е останал вкъщи тази година, да се отпусне с една ракийка, бира или каквото го кефи пред любимата платформа, с любима игра и нека подобаващо изпратим последната вечер от тази супер странна година.
Charcharo
Цитиране
02 януари 2021

Интересно видео.

lyubohar
Цитиране
02 януари 2021
Да се включа и аз в темата (или в част от нея) с малко закъснение. Често се опитвам да наваксвам със стари класики и аз също имам проблем с начина, по който изглеждат повечето стари игри. И невинаги (даже по-скоро рядко) успявам да го преодолея, макар че понякога проблемът се решава с модове. Считам се по-скоро за естет, отколкото за консуматор, заради тази си слабост
pseto
Цитиране
02 януари 2021
Това май го коментирахме нейде из някоя тема. Ако става дума за някоя стара игра, която съм играл вече, почти винаги свиквам с дъртата графика. Ако обаче е нещо, което не съм играл никога, тогава ми е много по-трудно - когато носталгията не може да закърпи дупките. Но тука говорим по-скоро за 2000 година и преди това. Вече игри от 2008, 2009, 2010 като ги издуеш на абсолютния максимум си изглеждат абсолютно добре и днес, дори и без модове. Всъщност при много старите игри по-скоро проблем беше физиката. Някак ми е трудно да се върна към едно време, когато всички рагдол технологии тепърва навлизаха и в доста заглавия човечетата се свличаха така дебилно на място.
Peshp
Цитиране
03 януари 2021
pseto написа
Това май го коментирахме нейде из някоя тема. Ако става дума за някоя стара игра, която съм играл вече, почти винаги свиквам с дъртата графика. Ако обаче е нещо, което не съм играл никога, тогава ми е много по-трудно - когато носталгията не може да закърпи дупките. Но тука говорим по-скоро за 2000 година и преди това. Вече игри от 2008, 2009, 2010 като ги издуеш на абсолютния максимум си изглеждат абсолютно добре и днес, дори и без модове. Всъщност при много старите игри по-скоро проблем беше физиката. Някак ми е трудно да се върна към едно време, когато всички рагдол технологии тепърва навлизаха и в доста заглавия човечетата се свличаха така дебилно на място.

Като цяло и при мен е така. Някои игри като са на максималните настройки (нищо не ти пречи да го направиш) изглеждат задоволително. Вече по-стари аз поне ми се губи интереса вече да ги преигравам. Проблема ми е че като съм играл 2-3 по-съвременни заглавия, в повечето случаи не мога да се върна към от преди 2010 игри. Вече има моменти в които ми омръзва от дебилните заглавия или пък повторенията на едни и същи игри с единствено подобрени графики всяка година и отивам да преигравам стари заглавия.

lyubohar написа
Да се включа и аз в темата (или в част от нея) с малко закъснение. Често се опитвам да наваксвам със стари класики и аз също имам проблем с начина, по който изглеждат повечето стари игри. И невинаги (даже по-скоро рядко) успявам да го преодолея, макар че понякога проблемът се решава с модове. Считам се по-скоро за естет, отколкото за консуматор, заради тази си слабост

Модовете до някаква степен помагат е примерно на клипчето си беше добре, но в някои случаи не ми стигат и започвам просто да се кефя на историята и да търпя.

Едно от нещата които ме изнервиха покрай хейта към Cyberpunk 2077, беше че абсолютно навсякъде се говори за неоптимизация и бъгове и, поради това пишат лоши ревюта. Не трябва да се гледа толкова към тези неща, защото останалото, адекватното и хубаво направеното отиват на заден план, заради нещо, което се оправя след няколко ъпдейта.

<
1
...
386
...
786
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.