Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
393
...
781
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
13 януари 2021
Charcharo
Цитиране
13 януари 2021
sauron93 написа
Рокстар са най-добри не заради детайлите а заради продажбите . Гта 5 не знам дали има игра продала повече във историята на гейминга. И да има едвали са някакви сталкърчета които се играят от 100 човека.

Значи Minecraft e по-добра от GTA V и Mojang са кралете на гейминга по тази логика.

А Здрач е по-добър от Джеймс Бонд или Хрониките на Нарния.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
13 януари 2021
igra4
Цитиране
13 януари 2021
sauron93 написа
Рокстар са най-добри не заради детайлите а заради продажбите . Гта 5 не знам дали има игра продала повече във историята на гейминга. И да има едвали са някакви сталкърчета които се играят от 100 човека.

GTA V е най-успешния ентъртеймънт продукт, не само в гейминга, а изобщо, а РДР 2 e на второ място.

sauron93
Цитиране
13 януари 2021
igra4 написа
GTA V е най-успешния ентъртеймънт продукт, не само в гейминга, а изобщо, а РДР 2 e на второ място.

Точно а смотания му сталкер е гола вода. Дори метро е по-добра от нея във пъти .

Charcharo
Цитиране
13 януари 2021
igra4 написа

Има по-успешни филми и книги. Minecraft е по-успешна игра от GTA V. Red Dead Redemption 2 е някъде назад, 13то място:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

sauron93 написа
Точно а смотания му сталкер е гола вода. Дори метро е по-добра от нея във пъти .

Играчкин е фен на STALKER... уж.

nightwarrior
Цитиране
13 януари 2021
Сталкъра изобщо не е гола вода. Разбирам да не сте съгласни с мнението му, ама отивате в нелепи крайности.

А продажбите показват само едно, колко се продава продукта, по никакъв начин не са атестат за качество. Защото иначе Здрач е шедьовър, а Списъкът на Шинлдер долнопробно хабене на филмова лента. Моцарт, Бетовен, Бах са някакви нелепи музикнтчета. Недейте така, става не смешно, а тъжно.

@igra4, GTAV е най-доходоносният ентъртеймънт продукт. Ако говорим за продажби, дори в гейминга има игри, които я бият. Но да ако гледаме доходи съм съгласен. RDR2 не е на второ място, а е вторият най-успешен старт. Хубаво е да се научиш да четеш

JakePaulKOsConor
Цитиране
13 януари 2021
Part 3 - Cute & Comfy Edition (Series finale)

https://i.imgur.com/u070qqC.png

The_Doctor46
Цитиране
13 януари 2021
Искам да питам колегите тук,които играят/играли са Immortals Fenyx Rising,читава ли е играта,защото се чудя дали да я пробвам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
13 януари 2021
Фън е, струва си да се играе, но зависи от нагласа и очаквания. Аз не я доиграх(ще го направя в бъдеще, просто Cyberpunk излезе). Но съвета ми е с Uplay+ да се изиграе. Хем по-евтино, хем не е много дълга и спокойно може да се цъкне за месец без някакви скандални геймсесии.
lyubohar
Цитиране
13 януари 2021
STALKER ми беше любимата игра дълги години. Със сигурност ми е в топ-2 на шутърите (заедно с HL/HL2) и вероятно все още ми е в топ 5 от всички игри.

Duck Hunt в топ 25 по продажби? Ето това не съм очаквал

The_Doctor46
Цитиране
13 януари 2021
nightwarrior написа
Фън е, струва си да се играе, но зависи от нагласа и очаквания. Аз не я доиграх(ще го направя в бъдеще, просто Cyberpunk излезе). Но съвета ми е с Uplay+ да се изиграе. Хем по-евтино, хем не е много дълга и спокойно може да се цъкне за месец без някакви скандални геймсесии.
Да и аз мислех така да направя.Годината започна доволно натоварено,но за месец време сигурно ще я завърша.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
13 януари 2021
Найт, Сталкера още преди 100 години съм казвал, че ми е една от любимите игри и единствения ПеЦе ексклузив. И точно нея я съм я съпоставял с бозицата халфец 2,на която пецеджиите се празнят, а още навремето ми беше няква скучна.
Правиш тъпи сравнения някакви творци с гта 5 и т.н. Примерно джъстин бийбър или там някав нов смешник може ли да напълни стадион или цели площади като концертите от 90те на металика, да може да печели повече от тубата и рекламата. Просто сега достъпа да сякакви простотии е мн по лесен, отколкото от едно време. Правят се кинти от простотията и от простотията на хората, фактец.

И също няма как да сравниш продукт на пълна цена с някакъв дето стартира на 20-30 лв, а през повечето време върви по 5 лв, докато гта 5 и след 7 години не пада толкова

nightwarrior
Цитиране
13 януари 2021
Очевидно това за Сталкъра не беше към теб. Казах недейте, заради останалата част - асоциирането на доходи с качество.

Не сравнявам творците с GTAV, ако това не си разбрал, проблемите с четенето са много по-сериозни.

Казвам, че приходите от нещо, не са задължително атестат за качество. Това, че нещо се продава масово, съвсем не значи, че невероятно. Означава, че е допаднало на голяма аудитория. Толкова. Щото ми говориш за 90те и Металика, а не отчиташ разликата в гейминг пазара сега, преди 10 или преди 15-20 години. Щото размера сега спрямо това което беше е огромен. Ето го и Cyberpunk, направи най-силен дебют за РС игра, това прави ли го невероятна, божествена и т.н. игра - не, щото има един тон проблеми. Просто спри да мериш с различен аршин.

Ако продажбите са това, което показва колко е велика играта, кажи, че Майнкрафт е велика и да се посмея.

И да, мога да сравнявам продукти, щото примера на Charcharo отгоре (Minecraft) се продава на по-ниска базова цена, но дори в момента не можеш да го намериш за 30 лева, държи си цената. Най-ниското което намирам е по сайтовете с евтини ключове(и то по-съмнителните) за 40 лева. Пак там, GTAV e 20 лева, че и безплатна я раздаваха неотдавна. Не случайно не я хвалят за продажби, а за най-доходоносен продукт, щото от онлайна се цица като за световно. В което няма лошо, явно е забавен на доста хора, макар на мен да ми е като посещение при зъболекар. Просто нека наричаме нещата както са.

pseto
Цитиране
14 януари 2021
Ако трябва да сме конкретни, GTA V е най-успешно дебютиралият развлекателен продукт изобщо. Рекордьор е по приходи в първите 24 часа - 800 милиона долара, и за първите 3 дни - 1 милиард долара. На второ място е RDR2. След това има нещо от рода на 5 Call of Duty-та. Които всяка година (с малки изключения) удрят 500+ милиона долара приход за първия си уикенд. GTA V не е най-успешната игра откъм продажби (както стана ясно вече, това е Minecraft). Откъм приходи... можем само да гадаем. Има и Wiki страничка на тази тема:

Клик

И тук GTA V не е лидер. Не че има чак такова значение, ама забелязвам, че често играта се посочва като "най-успешният развлекателен продукт изобщо", което не е коректно.

Charcharo написа
Не мисля, че правят най-добрите светове ROckstar...

Това "кой е най-добрият свят" е толкова субективно нещо, че няма накъде. Един се кефи на всички детайли, които вкарват Rockstar в сандбокса си. За него това е "най-добрият свят" - просто защото е най-реалистичен в този си аспект. За други най-добрият свят е онзи с най-добра история и най-богати персонажи. За трети - светът с най-добра атмосфера, дори и персонажите и историята да не са толкова добри. "Най-добър свят" не означава нищо. Всъщност "най-добро еди-какво-си-нещо" не означава нищо практически винаги. Винаги има сериозен субективен елемент.

Но си прав, че симулацията на значително по-малки откъм мащаб игри като Mount and Blade-овете е добра. Благородниците си щъкат по картата, наемат единици от селцата, развиват ги органично. Като видиш някой как влиза в селото - после знаеш, че ако идеш след него, вероятно ще е наел почти всички бойци и за теб няма да остане нищо. Също така винаги е яко, когато изковеш някакво оръжие, продадеш го в един град и след 10 часа видиш как твоето оръжие се продава в друг град. Не мисля, че е толкова научнофантастично подобно нещо да се направи и в по-голяма игра... ама това е.

<
1
...
393
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.