Иначе браво на поляците наистина толкова ли са добри, защо в България не можем да правим игри или правим нискобюджетни или сме роби на юбисофт или някой по-голям. Поляците си имат сиг 3-4 големи студияпи правят големи игри, а преди години почти ги нямаше на картата.
За мен рокстар е номер едно във индустрията ,това не е тролене . Просто хората нямат слаба игра ,всичко което изкарват е хит и се продава ,играе и коментира от милиони . Активижън ,ЕА и други големи фирми също продават доста но за разлика от рокстар пускат доста слаби игри .
Майнакрафт може да е продал повече от гта 5 но я има и за андроид ,докато гта 5 я няма на андроид . И това дава голяма преднина на майната за продажбите. И въпреки това никой не говори за mojang ,всеки геймър говори за рокстар.
Шегата настрана - не разбирам това за Rockstar. Смисъл, ако те са ти любимото студио това го разбирам. Няма да го оспорвам. Просто не ми е ясна логиката.
Какво значение има колко продава нещото или колко се коментира (главно от деца в случая) ако не е за теб? Защо популярността да е толкова важна, че тя да ти определя дали ти харесва или не? А това за силни и слаби не е ли субективно? Премерно за мен RDR 2 е по-силна от GTA V а е продала по-малко.
Погледви и на Играчкин логиката. Ако я следвам - GTA V е пика на Rockstar и Red Dead Redemption 2 е по-слаба и ако GTA VI продаде по-малко (или същото) то Rockstar залязват като качесто, дори и игрите да са по-добри като история или геймплей.
Minecraft наистина е на много платформи но не забравяй и как Rockstar изцоцаха GTA V. Пускаш лошото версия на PS3 и Xbox 360, по-добрата на на PS4 и Xbox One след година и част от феновете я купуват два пъти. После у пускаш най-добрата версия за PC след още година и пак цоцаш пари - има хора, които са я купили 3 пъти. И сега готвят подобрена версия за PS5 и Xbox Series X. Това е God Tier tripple-dipping. Не ги виня - просто е интересно.
@Псето
Симулацията е инженерek и хардуерен проблем. Решава се със сила и талант. Детайлите, за които се говори в клипчетата са главно (но не изцяло) артистичен проблем. Не ти трябва лудак занимавал се със Балистика 20 години в Минск и гаранция за читав хардуер за да го измисли - трябва ти време и пари и човек, но когото му се занимава.
P.S. Задочно да отговоря на тези, които биха влезли в конфликт - не, не само келеши могат да играят и да се кефят на GTA. Просто това е масовата аудитория та GTA. И аз съм прекарал безброй часове в поредицата, още от първите две игри и най-вече от тройката нататък. И до ден днешен няма да забравя култовите парчета от вайс сити
Ние я забравихме ,то тепърва ще излизалоо за пц . Оча
квайте и demons soul след 38 години
Цъка конзолен порт ,години след като са я играли тия със пс-и. Ако цъка изобщо се защото блъдборн няма да я цъка никога