Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
394
...
781
>
igra4
Цитиране
14 януари 2021
Киберпънк има супер яки сайд мисии. Примерно с ченгето, направо все едно те вкарва във филма, главното стори е читаво. Ама липсват тия детайли на рокстар които правят света. Света е пластмасов в киберпънк, просто поляците още не са се развили и дорасли за такава игра. Киберпънк, ако беше нещо като мафия 1,щеше да се приеме по-добре. Колко ревюта съм гледал с хора хейтят тва онова ама казват, немога да спра да я играя и аз бях така. Въпреки бъговете и недомислиците играта ме кефи, но не я слагам GOTY, защото няма да е заслужено.

Иначе браво на поляците наистина толкова ли са добри, защо в България не можем да правим игри или правим нискобюджетни или сме роби на юбисофт или някой по-голям. Поляците си имат сиг 3-4 големи студияпи правят големи игри, а преди години почти ги нямаше на картата.

nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
Ама тя е като Мафията. Смисъл не че е като мафията, ами никога не е имала претенции да е GTA. Своя... идентичност си има. Ти търсиш детайлите като при GTA, ама аз го казах и в под ревюто, аз пък от тия детайли не се интересувам. Ако ги има супер, но за мен е по-важна самата гейм механика отдолу. Както казах, GTA въпреки, че са с отворен свят, са линейни. Почва мисията, казва ти какво да правиш и толкова. Тук решения и билд, могат да ти променят коренно подхода към мисия, че даже да повлияят в известна степен на следващи мисии(макар и не колкото ми се иска). Пример дадох с Maelstrom, понеже е относително в началото(преди хайста) и почти всеки(дори рано отказалите се) е стигал до нея. Аз това искам, това получих, това е което ми липсва в много игри. Никъде не са твърдели, че това ще е GTAVI. За това да ми обясняват, че не са дорасли да направят GTAVI... стои смешно.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 януари 2021
igra4
Цитиране
14 януари 2021
Cyberpunk се играе преди всичко и въпреки всичко, защото нямапконкуренция в тоя сетинг, това е истината. Интересно е, защото е ката филмите за бъдещето от 80-те и 90-те, еднота е рпг, а другота sandbix action. Сравняват се малките детайли, но е ясно че игрите и механиките са коренно различни.
sauron93
Цитиране
14 януари 2021
Аз троля чарчаро като казвам че сталкъра не е хубав. Естествено че е хубав,навремето беше голям хит,дори аз който не бях фен съм навъртял часове пред нея.

За мен рокстар е номер едно във индустрията ,това не е тролене . Просто хората нямат слаба игра ,всичко което изкарват е хит и се продава ,играе и коментира от милиони . Активижън ,ЕА и други големи фирми също продават доста но за разлика от рокстар пускат доста слаби игри .

Майнакрафт може да е продал повече от гта 5 но я има и за андроид ,докато гта 5 я няма на андроид . И това дава голяма преднина на майната за продажбите. И въпреки това никой не говори за mojang ,всеки геймър говори за рокстар.

Charcharo
Цитиране
14 януари 2021
Знам, че тролиш. Българин си все пак - фен си на STALKER

Шегата настрана - не разбирам това за Rockstar. Смисъл, ако те са ти любимото студио това го разбирам. Няма да го оспорвам. Просто не ми е ясна логиката.

Какво значение има колко продава нещото или колко се коментира (главно от деца в случая) ако не е за теб? Защо популярността да е толкова важна, че тя да ти определя дали ти харесва или не? А това за силни и слаби не е ли субективно? Премерно за мен RDR 2 е по-силна от GTA V а е продала по-малко.

Погледви и на Играчкин логиката. Ако я следвам - GTA V е пика на Rockstar и Red Dead Redemption 2 е по-слаба и ако GTA VI продаде по-малко (или същото) то Rockstar залязват като качесто, дори и игрите да са по-добри като история или геймплей.

Minecraft наистина е на много платформи но не забравяй и как Rockstar изцоцаха GTA V. Пускаш лошото версия на PS3 и Xbox 360, по-добрата на на PS4 и Xbox One след година и част от феновете я купуват два пъти. После у пускаш най-добрата версия за PC след още година и пак цоцаш пари - има хора, които са я купили 3 пъти. И сега готвят подобрена версия за PS5 и Xbox Series X. Това е God Tier tripple-dipping. Не ги виня - просто е интересно.

@Псето
Симулацията е инженерek и хардуерен проблем. Решава се със сила и талант. Детайлите, за които се говори в клипчетата са главно (но не изцяло) артистичен проблем. Не ти трябва лудак занимавал се със Балистика 20 години в Минск и гаранция за читав хардуер за да го измисли - трябва ти време и пари и човек, но когото му се занимава.

Caprice
Цитиране
14 януари 2021
Подкрепям. RDR2 е истински masterpiece в сравнение с GTA. Едната игра обаче е за келеши, другата е за доста по-отбрана аудитория, заради това и ще има по-ниски продажби.

P.S. Задочно да отговоря на тези, които биха влезли в конфликт - не, не само келеши могат да играят и да се кефят на GTA. Просто това е масовата аудитория та GTA. И аз съм прекарал безброй часове в поредицата, още от първите две игри и най-вече от тройката нататък. И до ден днешен няма да забравя култовите парчета от вайс сити

Peshp
Цитиране
14 януари 2021
Отначало RDR 2 го усетих като ъпгрейд на gta механики, с повече snadbox, повече рандом неща по света и вече допълнителни неща като honor системата. Нормално е rdr2 да е шедьовър, сравнение с gta 5. Едната игра е от 2013, другата от 2018. Взели са си поука от някои недомислици в gta и са ги оправили и подобрили в rdr2. Пък аудиторията на gta 5 е най-вече от дебилния онлайн.
Rostik79
Цитиране
14 януари 2021
Почти съм сигурен, че ако РДР2 беше излязла от някое неизвестно студио (не, че неизвестно студио би могло да изкара такъв продукт, но както и да е) нямаше да има и на половина продажбите, които има сега. Щеше да се отбележи, че е чудесно заглавие, да вземе някоя награда за най-добра независима игра и да остане като неоценен бисер или нещо такова. Много хора я очакваха просто защото е "следващото нещо от Рокстар".
Аз също смятам, че РДР2 е много по-добра от ГТА5. Всъщност ГТА5 така и не ми потръгна - на няколко пъти я почвам и прекратявам.
Charcharo
Цитиране
14 януари 2021
sauron93
Цитиране
14 януари 2021
Charcharo написа

Ние я забравихме ,то тепърва ще излизалоо за пц . Очаквайте и demons soul след 38 години

nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
Пробвай с Гинкобилоба. Лошо е млад човек с къса памет.
The_Doctor46
Цитиране
14 януари 2021
sauron93 написа
Ние я забравихме ,то тепърва ще излизалоо за пц . Очаквайте и demons soul след 38 години
И какво значение има,че си я играл X месеци преди едикой си?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 януари 2021
sauron93
Цитиране
14 януари 2021
Dandelion написа
Който играе по-късно хем цъка перфектната версия, хем взима игрите на намалена цена

Цъка конзолен порт ,години след като са я играли тия със пс-и. Ако цъка изобщо се защото блъдборн няма да я цъка никога

<
1
...
394
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.