Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
395
...
781
>
nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
Смело изказване, при положение, че Demon Souls се емулира - с по-висока резолюция, с по-високи кадри. Вярно, отне десетина години, но това не е никога, нали?

Какво значение има кога играеш играта? Това, че е стара прави ли я изведнъж зле? BoTW сега лоша игра ли е, като я играеш почти 4 години след премиерата? Има ли нужда от цялата тая полемика? Просто една яка игра(лично мнение разбира се) излиза за още една платформа. Има ли нужда от това да става драма?

The_Doctor46
Цитиране
14 януари 2021
Пак питам,какво е значението,че я играеш по-късно ако играта ти харесва?Това,че я взимаш пимерно на премиерата какво ти дава?Самочувствие,пари,акъл?Какво?И аз не искам да навлизам в спорове,но понякога колегите с конзоли се изказват супер глупаво.Примерно Bayonetta излезе сума години след премиерата за PC,но това хич не ми попречи да си я играя с удоволствие.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 януари 2021
sauron93
Цитиране
14 януари 2021
Проблема е че дори не излизат и след време. Има хора фенове на souls игрите които не са играли bloodborne защото нямат пс. Сякаш е много трудно да си купиш втора ръка пс4 за 300 лв и да си цъкаш любимите игри . Не да чакаш 15 години за емулация,порт ,и разни изгъзици. Пц има за 2 бона ,300 лв няма ,да може да цъка игри които ги няма на пц.

Дънди крокодила ,нямам пц. Казвал съм много пъти ама ще си купя по-късно тази година . Причината е че искам да цъкам някои игри на пц ,например шутърите.

Всеки месец давате 150 лв за цигари без да се замисляте дори ама за един евтин пс ,няма пари

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 януари 2021
nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
Защо мислите, че е до пари. Да не мислиш, че съм събирал за да взема PS4? Реших отидох и си я взех от Технополис. Просто някои хора не искат да го направят, разбирам ги. Ако не бяха екслузивите нямаше да имам конзола. И пак казвам, не можеш да кажеш "не излизат и след време". Пак казвам, Демон Соулс в момента се играе по-добре емулиран, отколкото на PS3. И това, че някой ще я играе сега приемрно, не я прави лоша, дори напротив, обективно експириънса е по-добър.

Единствената ми мъка с Блъдборна е точно перформънса. Ето Nioh 2, даже на базовата 4ка има опция за по-висок фреймрейт, веднага се възползвах, с блъдборн го няма като опция. Даже май и за Про версийте го няма, но за това не съм сигурен, не мога да кажа. Играта на базо вата четворка върви от ок, до зле. Защото има моменти в които се усеща лаг. Дали е от фпс, дали е от фрейм пейсинг(нещо с което Фром имат пролеми като цяло) не знам. Но плавна игра не е, поне не винаги. Дали след време с емулатора ще е по-добре, гадаем. Но всичко подсказва че да. И това, че ще се играе след време, не вреди на качеството на играта. Стига.

Charcharo
Цитиране
14 януари 2021
@sauron93
Възможно е някой наскоро да е станал фен на From - изиграл е Dark Souls 1-3 на PC и иска да види Demon's Souls - в това няма нещо срамно. Или някой се е родил по-късно и тепърва иска да види игри като NIOH например и има компютър. Или просто си е променил вкусовете с времето?

Не ви разбирам. Някакси идеята, че изкуството едва ли не има срок на годност и ако не го играеш когато е ново значи няма смисъл... нещо в това мислене ми е доста обезпокоително.

Сега какво - това, че играя старият Unreal 1 с модове за първи път през 2020та на high-end машина някакси проблем ли е? Или, че сега тепърва играя Turok 1? Изпуснал съм ги - не бягат - ето ги.

Mitko6000
Цитиране
14 януари 2021
@sauron93 не знам дали тролиш пак нарочно, или наистина го мислиш, но логиката ти е доста субективна и комплексарска. Кой колко пари е склонен да даде и дали ще си купи конзола въобще, си е въпрос на личен избор и вкус. За теб не е трудно да си купиш конзола, за други може да е по ред причини.
Какво значение има дали играя играта нова, или в по-нататъчен момент, че и да не е на платформата за която е предназначена? Отговорът е, че няма. Няма смисъл да дъвчем тая вековна тема, защото няма да има край.
sauron93
Цитиране
14 януари 2021
Е айде изиграй bloodborne и новият demons soul на пц. Ще чакаш 30 години за емулатори на пс4 и пс5 ,вместо да отделиш една заплата и да си купиш конзола .

Като станеш дядо ще има емулатори на пс5 и тогава едвали ще ти се играят игри, защо си губите времето да чакате години. Не пушиш 2 месеца и ето ти пари за пс4 . Отделяш по 500 лв от заплатата ти за 2 месеца и ето ти пс5 .

Не знам толкова ли е трудно човек да си купи една конзолка,да я сложи на бюрото и да си пуска ексклузиви които ги няма на пц-то си? А игрите които ги има и на пц ги цъка пц заради по-добрата графика ,да речем.

И моля да не ми говорите за nioh. Няма такава смотана игра,честно. Най-слабият клонинг на соулсборновете. Дори lords of fallen е много по-добра. Някакво wanna bee което е пълен буламач

nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
Не бе, 100 години ще чакаш. Така като си тръгнал с предсказанията и какво ще е като остареем, вземи ми кажи числата за тотото. Ударя ли 6тица ще черпя, обещавам.
Mitko6000
Цитиране
14 януари 2021
Няма нужда да чакам, защото имам PS4 Pro, но Bloodborne не ми е по вкуса, затова и не планирам да я играя.
Пак ти казвам, всичко опира до човека и до личен избор. На мен и на теб може да не ни е трудно, но на други може да е, по една или друга причина.
Разбирам те за ексклузивите. Аз лично си водя колекция, но това не е достатъчна причина за всеки да си купи конзола, ако не са му по вкуса.

Също така и не пуша, и рядко пия, но пак, не всеки е склонен да се откаже от тези удоволствия.

Charcharo
Цитиране
14 януари 2021
@Sauron93
https://en.wikipedia.org/wiki/Delayed_gratification

pseto
Цитиране
14 януари 2021
sauron93 написа
И моля да не ми говорите за nioh. Няма такава смотана игра,честно. Най-слабият клонинг на соулсборновете. Дори lords of fallen е много по-добра.

Ами да, Nioh 2 не е нищо особено, то май даже не всички Souls фенове наоколо си я купиха (въпреки че имат PS4-ки). Какво остава някой да си купи PS4-ка конкретно за нея.

То и Charcharo не знам дали е Souls фен, мисля, че не, тъй че е много съмнително кой ще я играе тази ревизия изобщо.

Dandelion написа
Аз баш пс4 си купих първа Ръка и блъдборн е не играема, след 100 фпс и нагоре на 165hz монитор конзолният гейминг е бавен,муден поне сега почнаха да минават към 60 фпс

Аз заради това не си взимам прекалено добър компютър, а също така и не си купувам хубаво вино. Цъкам си на посредствен компютър и си пия посредствено вино, щото ако свикна с хубавото... няма връщане назад. Ей го, с бирата вече се провалих, българските масови почти не мога да ги пия, разглезих се с чуждата. Трябва да се внимава.

Макар че чакам да излязат лаптопи с 3060, май оня ден обявиха такива. Сигурно средата на годината или по-късно ще плъзнат, това ще ми е ъпгрейда на PC-то.

Charcharo
Цитиране
14 януари 2021
pseto написа
То и Charcharo не знам дали е Souls фен, мисля, че не, тъй че е много съмнително кой ще я играе тази ревизия изобщо.

Dark Souls 3 ми е в личната класация някъде на 9то-10то място. Dark Souls 1 ще я мина тази година, просто няма време а съм наистина пристрастен към Eternal.

Rostik79
Цитиране
15 януари 2021
nightwarrior написа
Единствената ми мъка с Блъдборна е точно перформънса. Ето Nioh 2, даже на базовата 4ка има опция за по-висок фреймрейт, веднага се възползвах, с блъдборн го няма като опция. Даже май и за Про версийте го няма, но за това не съм сигурен, не мога да кажа.

Аз мога да кажа, че и за ПРО няма опция за повече кадри. За мен необяснимо (особено за ексклузив) и соулс-феновете не говорят за това, но Блъдборн има сравнително смотана графика, която би трябвало да върви с повече от 30 кадъра, дори и на стандартната ПС4. А тя даже на ПС4 про дропва кадри.

<
1
...
395
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.