@pse, при Nioh няма сто процента припокриване с феновете на соулсовете. Има припокриване, но Nioh има малко по-различна идентичност, било заради стойките, комботата, че даже ако щеш и контрол схемата дето се бори с всички навици изградени от Соулсовете.
На пс4 про съм я играл и не съм забелязвал дропове. На старата пс4 не знам как е . Не мисля че е голям проблем дори да дропва малко на моменти на слим-а.
Bloodborne не беше ли от 2015та ? Нима я помниш? Не си ли я минал и забравил както с всички останали PS игри?
(и Играчкин ако се включи ще е супер)
Един ден като я емулират ще ти отоговоря, още си чакам числата за тотото.
Няма нужда, саурон93 добре ви поставя на място😎
Няма нужда, саурон93 добре ви поставя на място😎
Bloodborne се играе на пц със ps now ама тия келешчета със 0 iq тръгнали да спорят със мен . Не могат да се сетят дори как да ме контрират
Освен сам да се контрирам от време на време ,да има интрига поне....
Не дей да ми мериш iq-то, ми вземи кажи числата за тотото, Ванго.
Аз ти обясних защо не всеки ще иска да си купи конзола, цели 2 пъти и то. Очевидно тролиш в момента и мислиш, че си интересен, затова няма повече да се занимавам аз лично. Мисли си каквото си искаш, играй каквото те кефи, и със здраве.
Найт от вчера се напъваш ,вече сигурно 130 поста станаха да ме коментираш . Слабо се представяш ,щом не си давам зор дори да ти отговарям . . Като Кобрата си ,много думи за нищо
Митко спиндермана пък още спори за вчерашни теми ,още не е загрял че днес е друг ден и друг спор. Ревотана е слаб