Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
397
...
781
>
Mitko6000
Цитиране
15 януари 2021
sauron93 написа
Митко спиндермана пък още спори за вчерашни теми ,още не е загрял че днес е друг ден и друг спор. Ревотана е слаб

То нали цялата работа тръгна от факта, че не разбираш защо не може всеки да си купи конзола, че да играе, вместо да чака и да подкара игрите на емулатор. И Bloodborne беше един от ексклусзивите който ти назова.
Можем да я заменим с всеки друг ексклузив и пак ще е загуба на време да се спори.

The_Doctor46
Цитиране
15 януари 2021
Sauron,много изпростя напоследък. Стегни се малко.Повечето хора тук предполагам могат да си купят конзола,но някои като мен не искат. Не ползвам контролери,не ми е удобно и не смятам да си променям навиците.Не искам да слагам етикети,тук във форума повечето конзолни играчи са готини пичове,но винаги,когато видиш някой да троли,почти сигурно е конзолен играч.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
sauron93
Цитиране
15 януари 2021
The_Doctor46 написа
Sauron,много изпростя напоследък. Стегни се малко.Повечето хора тук предполагам могат да си купят конзола,но някои като мен не искат. Не ползвам контролери,не ми е удобно и не смятам да си променям навиците.Не искам да слагам етикети,тук във форума повечето конзолни играчи са готини пичове,но винаги,когато видиш някой да троли,почти сигурно е конзолен играч.

Е какъв геймър си като не играеш най-добрите игри които са винаги на конзоли. Не че нещо ама нямаш ли 300 лв за втора ръка слим-ка. Вкарваш една клавиатура на пс-а и цъкаш

Уш си доктор ама май си нъцки . Но е истина че човек започне ли да играе на конзола,дракулата във него се събужда

The_Doctor46
Цитиране
15 януари 2021
sauron93 написа
Е какъв геймър си като не играеш най-добрите игри които са винаги на конзоли. Не че нещо ама нямаш ли 300 лв за втора ръка слим-ка. Вкарваш една клавиатура на пс-а и цъкаш
Не е въпроса в парите. RAM-та ми струва без малко колкото новата конзола,просто не искам да купувам.Щом казваш,че най-добрите игри били на конзоли,играй си ги и тва е. Какво те бърка теб дали някой си играе на PC,конзола или играе ганкиното хоро.Дали бил истински геймър,щото видиш ли играел на конзола или пък не бил,щото нямал. Спирам вече,че троленето от внимание се храни.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
15 януари 2021
Истината е, че не го бърка, просто нарочно троли за да привлича внимание.
sauron93
Цитиране
15 януари 2021
https://www.google.com/amp/s/www.makeuseof.com/tag/reasons-console-gaming-better-pc-gaming/amp/
Caprice
Цитиране
15 януари 2021
На драго сърце бих си взел конзола ако има качествени ексклузиви, нещо което да ме накара да си кажа "искам". Но заради Persona 5 няма да си взема конзола. Няма други ексклузиви, които да си струват толкова и да нямат еквивалент. Освен това Personata взе да излиза за компютри.

Като цяло не разбирам този спор конзоли vs pc, който се води тук от години. И двете страни имат една и съща несъстоятелна теза. Защитниците на pc-ta робуват на едни fps-и, все едно цял живот са играли на 144 кадъра. Истината е, че кадрите нямат никакво значение, освен ако не играеш безмозъчни онлайн пуцалки и на притежателите на конзоли им дреме на оная работа за fps-ите, стига играта да върви с порядъчни кадри. А от друга страна защитниците на конзоли и в частност PS повтарят една и съща мантра с ексклузивите. Най-емблематичните заглавия за последното поколение имат техните екквивалентни заглавия, освен това повечето излязаха и за pc.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
15 януари 2021
JakePaulKOsConor
Цитиране
15 януари 2021
Само 5-та точка казва истината (донякъде), но дори там се вижда, че автора е неук по въпроса, защото по-доброто формулиране на точката би било следното - "You Can Play Console Games From The Comfort Of Your Bed", като в случая визирам Nintendo-то, защото както знаем, съществуват wireless контролери (знам поне за този на Xbox) за PC

Останалите точки са писани по начин който да пасне на заглавието на статията, т.е. ако статията имаше за цел да е в полза на PC-то, лесно можеше точките да се обърнат в полза на него

Charcharo
Цитиране
15 януари 2021
sauron93 написа
https://www.google.com/amp/s/www.makeuseof.com/tag/reasons-console-gaming-better-pc-gaming/amp/

1. Cyberpunk 2077, Lichdom Battle Mage

2. What are these "hardware specifications" things you people talk of?

3. 40 years of AAA games vs only a console's AAA games.

4. I disagree, its cheaper for lazy people or those who play 1-2 games per year. For a hardcore gamer or an enthusiast that knows what they are doing - PC gaming will be cheaper long term.

5. I play PC Games from my sofa.

6. There are more PC games with couch co-op than any *single* console has.

7. Lol

@Caprice

Дори и конзолата да беше по-бърза от моята машина и на половин цена - пак нямаше да я купя.

Модинг, емулация, пълна обратна съвместимост - това е над кадрите и графиката. Да, кефя се на хардуер - с това изкарвам и пари като втора и трета работа - но не това е най-важното. Важно е като си свикнал на хубаво, но бих предпочел да съм на моята APU машинка (4350G Ryzen 3) отколкото на PS5.

JakePaulKOsConor
Цитиране
16 януари 2021
https://youtu.be/APfEZblZVqw
sauron93
Цитиране
16 януари 2021
https://youtu.be/EB5HCcKcLNQ

Няма страшно ,ще я играете след 100 години,като я емулират

Charcharo
Цитиране
16 януари 2021
Щом PS ексклузивите ги помниш по 3-4 месеца, значи не си заслужават времевата инвестиция

This meme has peaked.

Caprice
Цитиране
16 януари 2021
sauron93 написа
Няма страшно ,ще я играете след 100 години,като я емулират

Ти сериозно ли мислиш, че някой е умрял за поредния generic шутър?

sauron93
Цитиране
16 януари 2021
Гроздето е кисело
<
1
...
397
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.