Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
408
...
781
>
Peshp
Цитиране
04 февруари 2021
Някой да е цъкал скоро Horizon zero Dawn за PC? Че искам пак да я пробвам, а когато излезе порта беше ужасен, гледам имало е ъпдейти, дали случайно е станало по-добре ?
Charcharo
Цитиране
04 февруари 2021
Значително по-добре е сега. Още 2-3 патча и ще е доста добре. Върви и една идея по-леко от преди.

The_Doctor46
Цитиране
04 февруари 2021
Peshp написа
Някой да е цъкал скоро Horizon zero Dawn за PC? Че искам пак да я пробвам, а когато излезе порта беше ужасен, гледам имало е ъпдейти, дали случайно е станало по-добре ?
Крашваше като ненормално,да,но след пач 1.04,който беше пуснат много отдавна,поне при мен всичко се оправи.Играх преди две седмици да си завърша платината и беше чук,никакви проблеми.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
sauron93
Цитиране
04 февруари 2021
Сони направо ви съжалиха и ви хвърлиха една хубава игра,радвайте се
Mitko6000
Цитиране
04 февруари 2021
Ей начи, отклонихме се от тролщината в другата тема и сега тук пускаш захранка, а?
sauron93
Цитиране
04 февруари 2021
Mitko6000 написа
Ей начи, отклонихме се от тролщината в другата тема и сега тук пускаш захранка, а?

Не трябва да губя трейнинг
Charcharo
Цитиране
04 февруари 2021
Metro Last Light Redux е безплатна в Epic Games.

Най-добрата Metro игра според мен.

https://www.sapphirenation.net/history-of-metro-2033-franchise

I am truly shameless

sauron93
Цитиране
04 февруари 2021
Charcharo написа
I am truly shameless

Е ,вие игра няма да си купите на пц,поне безплатно да ви дават

Charcharo
Цитиране
04 февруари 2021
sauron93 написа
Е ,вие игра няма да си купите на пц,поне безплатно да ви дават

Имам ги купени на кутиики всичките:
Metro 2033
Metro Last Light Pre-order
Metro Redux (да, ремастъра)
Metro Exodus Aurora Edition x2

И всяка една от книгите разбира се. Metro 2033, 2034 и 2035 са ми подписани от Глуховски.

JakePaulKOsConor
Цитиране
04 февруари 2021
https://boundingintocomics.com/2021/02/04/bioware-to-edit-sexualized-cutscenes-in-mass-effect-legendary-edition/

ITS OVER

Caprice
Цитиране
05 февруари 2021
Както и очаквах, не могат да изкарат нищо качествено вече. Да ги закриват по-добре и да не пипат там където не трябва.
JakePaulKOsConor
Цитиране
05 февруари 2021
Resident Evil Village Bad Ending Leaked:

https://imgur.com/a/S0HS6TT

pseto
Цитиране
05 февруари 2021
JakePaulKOsConor написа
ITS OVER

Те BioWare са на последни издихания, ако са смятали, че най-важното нещо в Mass Effect 3 е било да обърнат камерата, когато има женски задник на нея... значи съвсем са залитнали към ямата. Изобщо не знам откъде тръгна тая малоумна мода. Само жените ли са супер сексуализирани в игрите? Щото и мъжете с по 20 реда плочки и мускули, които не присъстват в човешкото тяло, също са леко невъзможни за постигане. Дали имам нещо против? Не, напротив, това е първото, което избирам. Героят с най-много редове плочки и най-нелепа мускулна маса. При жените ми е много интересно какъв процент избират най-грозната, кривокрака, пъпчива, дебела героиня? Поне приятелката си прави най-красивият възможен женски герой. Както вярвам прави почти всеки - избираш възможно най-идеализираната версия на себе си. Някаква кранта псевдо гейм дев като Саркасиян направи пари след една малоумна презентация и разни типове решиха, че тя е алфата и омегата. Бляк.

The_Doctor46
Цитиране
05 февруари 2021
pseto написа
Те BioWare са на последни издихания, ако са смятали, че най-важното нещо в Mass Effect 3 е било да обърнат камерата, когато има женски задник на нея... значи съвсем са залитнали към ямата. Изобщо не знам откъде тръгна тая малоумна мода. Само жените ли са супер сексуализирани в игрите? Щото и мъжете с по 20 реда плочки и мускули, които не присъстват в човешкото тяло, също са леко невъзможни за постигане. Дали имам нещо против? Не, напротив, това е първото, което избирам. Героят с най-много редове плочки и най-нелепа мускулна маса. При жените ми е много интересно какъв процент избират най-грозната, кривокрака, пъпчива, дебела героиня? Поне приятелката си прави най-красивият възможен женски герой. Както вярвам прави почти всеки - избираш възможно най-идеализираната версия на себе си. Някаква кранта псевдо гейм дев като Саркасиян направи пари след една малоумна презентация и разни типове решиха, че тя е алфата и омегата. Бляк.
Явно искат да изкарат някой лев от старите лаври,но не знам доколко ще бъде успешен този ход. От една страна хората,които не са играли трилогията,ще имат възможност да вземат за 60 евро 3 игри(2 от които са ми в личния топ 5) плюс над 40 DLC та ,4К и HDR поддръжка,което си е супер оферта,но колко играчи са я изпуснали навремето? 100% са твърде малко. Явно ще разчитат на хардкор феновете като мен,но аз 60 евро за по-добра графика няма да дам. А някога ми бяха любимото студио. Където мине EA, нищо не расте.Задника на Миранда беше в 2 ката ,само за протокола. Иначе да,последния проблем на Mass Effect 3 е "сексуализираните" герои. С тоя финал преебаха цялата трилогия.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
JakePaulKOsConor
Цитиране
05 февруари 2021
Перфектното видео по темата:

https://youtu.be/XUAbmBypsP4 (Как се ембедваше YouTube видео?)

TLDR:
Проблема идва от промитите мозъци на HR и съвременната култура на ниския риск.

Сега като се замисля, тази култура на избягбването на риск се разпростря и извън корпоративната среда. Започвам да виждам бъдеще, в което държавите затварят бизнеси ако някой кихне, слагане под карантина всяка зима и задължителен вечерен час за всеки гражданин, а която държава не вземе подобни мерки, ще е черната овца и никой няма да иска да "прави бизнес" с нея

<
1
...
408
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.