Тея пичове не знам кои са, но съм гледал доста техни подобни пародии за гейминга. Имаха и едни добри клипове за куестовете в различните видове игри, както и за PUGB, които направо къртеха.
rip
Тая игра беше наистина яката работа и още е. Беше някаква комбинация от всичките най-добри шутъри и всичко беше комбинирано добре и в някои отношения даже подобрено. Същото важи и за Timeshift, както и F.E.A.R 2. Все яки шутъри, носещи духа на края едно яко време за гейминга.
Имам чувството че тоя жанр взе да замира след COD вълната. Все едно на хората им омръзнаха тия игри, девелопърите са се изчерпали и не знаят какво да предложат. Имаме само едното CoD и конкуренцията на EA, едниствените игри от тоя жанр които направиха някакво раздвижване са последните doom и metro exodus.
Едно време не беше така. В периода 1995-2007 всеки се късаше да прави FPS игри. Този жанр игри бяха мерилото за това докъде са се развили технологиите и всеки шутър се стремеше да направи нещо революцинно - детайлна графика, реалистична светлина, интреактивност, гравиция и реалистични материали на обектите, добро A.I, нови гейм механики, филмово усещане и какво ли още не. А сега курец - ще каже човек че всичко вече е постигнато и няма накъде повече, а пък средностатистическия млад геймър като че ли не се вълнува от тия неща.
Аз затова се кефя толкова на новият DOOM Eternal - най-сетне достоен наследник на аркадните шутъри.
Не си мислете че само вие сте играли на пеце ,някога и аз съм се скатавал там
Интересното е че от интервала 1998-2010 мога да изредя поне 10 добри шутъра, докато ако се опитам да направя същото за времето след 2010 ще се озоря бая. И едва ли ще стигна до тая бройка И не говоря само за аркадни шутъри, ами за всичките разновидности от тоя жанр.
И за всички други жанрове важи същото. Вече не се прави нищо запомнящо се. Не напразно ремастътват стари игри ,просто тя играта си има чара ,само като графика остарява и като пипнат малко този аспект пак се получава нещо хубаво.
Ремастърите са най-големия скам на който кълват тия радетели на прогреса, дето няма как да погледнат нещо което е старо, щото му e "минало времето", ама виж като е ремастър вече е друго нещо . Нищо че просто преиздават играта отначало и лепват етикета remastered без да променят нищо.
Айде при конзолите може би има малко смисъл щото поне портват играта за по-новия хардуер и ако преди е вървяла на 720p, то ремастъра е на поне 1080p и по-стабилен fps. Други разлики реално няма. И то пак е тъпотия защото продават една и съща игра два пъти, вместо да се работи по-някаква обратна съвместимост работеща със вече купени игри.
Абе пълен булшит и скам е тая работа. Реално всичките 4000+ игри за PS2 примерно могат да минат за ремастър ако ги играеш с PCSX2 емулатора
Аз харесвам remakes или remasters ама зависи как са направени и то много.
Все едно да си купиш книга и след 10 години като пуснат в книжарниците същата с друга обложка ти да се хайпнеш щото пак ще си я четеш ама тоя път с носталгия Не го разбирам това
Интересното, е че ако имат Source Code Access модърите могат това. Уви това рядко се случва.