Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
412
...
781
>
Mitko6000
Цитиране
10 февруари 2021
Не харесвам Блъдборн. Никога не са ми допадали този тип игри. Но това си е мое МНЕНИЕ.
sauron93
Цитиране
10 февруари 2021
Mitko6000 написа
Не харесвам Блъдборн. Никога не са ми допадали този тип игри. Но това си е мое МНЕНИЕ.

Баси хламидията си,блъдборн е най-добрия соулсборн.

Mitko6000
Цитиране
10 февруари 2021
sauron93 написа
Баси хламидията ,блъдборн е най-добрия соулсборн.

Ми тоя тип игри, не са ми интересни. Соулс жанра като цяло.

Peshp
Цитиране
11 февруари 2021
Сега чета, че Ubisoft заявяват, че няма да разчитат на ААА заглавия за напред. Ами на безплатни игри и "премиум" услуги, тоест повече микротранзакции. Рано е все още да си правим заключения, но явно и те започват да следват примера на EA.
sauron93
Цитиране
11 февруари 2021
Peshp написа
Сега чета, че Ubisoft заявяват, че няма да разчитат на ААА заглавия за напред. Ами на безплатни игри и "премиум" услуги, тоест повече микротранзакции. Рано е все още да си правим заключения, но явно и те започват да следват примера на EA.

Те досега правеха игри ли?

Mitko6000
Цитиране
11 февруари 2021
sauron93 написа
Те досега правеха игри ли?

Допреди 10 години, да ама сега, за съжаление...

Rostik79
Цитиране
11 февруари 2021
С доста от игрите на Юби съм се забавлявал и много часове имам навъртяни на техни заглавия. Не знам какво толкова все ги хейтвате. При това не съм особен фен на Асасин поредицата. Едвам от Origins насам ми харесват.

Но това, което peshp казва наистина е тъпо. И аз четох тази статия.

Mitko6000
Цитиране
11 февруари 2021
Не, че нямат и хубави по-нови игри, но работата се разми. Най-много от 2010 като започнаха да пускат по една AC игра на година. Вече повечето им нови игри са с огромен отворен свят, пълен с безлични куестове и пълнеж, да не говорим и за микроплащанията, които уж не са задължителни, но играта си е оптимизирана да подтикне към евентуално купуване на неща, за по-бърз прогрес.
sauron93
Цитиране
11 февруари 2021
Пълен боклук са им игрите ,дивизията,watchdogs,the crew,ghost recon . Една камара лоши игри....

Фар край и асасина са ок донякъде ,имат тук таме някой който ги цъка ама другото е без коментар..

Старите им игри са доста хубави,като
например принца на Персия трилогията.

Rostik79
Цитиране
11 февруари 2021
Дивизиите не мисля, че са лоши игри. Имат стабилно commmunity и се играят от доста хора и вкараха известни иновации (или поне обединиха в едно механики от няколко игри). Уочдогс също вкара интересни елементи.
Ако са истински лоши игри, нямаше да оцелеят, а се играят.
Mitko6000
Цитиране
11 февруари 2021
Аз също харесвам първия Watch Dogs. След това, не толкова. AC Origins също беше добра. Rayman Origins и Legends са готини. Както казах, просто в повечето по-нови игри, Ubi залага на позната формула и в един момент писва.
Peshp
Цитиране
11 февруари 2021
Да, девизията все още се играе доста. Tom Clancy's игрите, Wildlands и The devison 2 за менс а последните хубави от тази поредица, останалите нови са обединени механики от другите им игри и повече от същото. Watch Dogs първия и на мен ми хареса, останалите не са ми интересни. Асасините все още не спирам да ги играя, имам някаква слабост към тях, толкова се кефя на такива игри, които те завеждат в някой интересен период от човешката история и виждаш как са живели хората, архитектурата и т.н. Far Cry също все още не съм ги пропускал, преди ми бяха един от любимите шутъри и може би от тогава са ми останали такива и нали тяхната схема във всяка fc да добавят луд злодей е уникално.
bobkata.gerov
Цитиране
11 февруари 2021
Tom Clancy игрите така и не съм ги пробвал. Асасините съм играл до Syndicate. И аз като @peshp имам някаква слабост към самата поредица и честно казано всичките части, които съм играл до сега малко или много са ми харесвали. Дори игри от поредицата, за които community-то е раздвоено като Revelations и, 3 и Unity на мен доста ми харесаха дори Revelations ми е любимата от поредицата (особено самата обстановка). Скоро си взех PS4 и реших да си взема Origins. Това ще е първият ми досег с новите асасини и ми е интересно дали ще ми се понрави новия модел. Изглеждат доста интересни а и лично съм фен на RPG игрите, но аз все пак живея с надеждата да се върнат при стария модел. От Watch Dogs съм играл първите две части. Харесаха ми и двете особено историята на първата с по-сериозният и тъмен тон, нещо което ми липсваше от GTA IV насам.
pseto
Цитиране
11 февруари 2021
Ubisoft са способни да правят и по-разчупени, малки игри. Което е нормално - близо 20 000 човека са. Голям процент от които фенове на игрите. Няма как да не е възможно те да измислят нещо хубаво. Въпросът е дали наистина ще им се даде шанс или напротив. Според мен - напротив.

Те тези неща Ubisoft са ги разправяли и преди - как ще залагат на по-малките игри. Крайният резултат какъв е? Никакъв. Пак всичко си е AAA, рескинове на вече познатите им неща. Уж сега обещават малки игри и после какво? The Division III, Assassin's Creed 11, Watch Dogs IV, т.н.

Ама както е видно от статиите ми и аз имам слабост към Асасина, колкото и сапунка да е. Мисля, че много хора осъзнават, че е сапунка, ама нещо вътрешно ги привлича. Виж, към Far Cry нямам такива сантименти и тази серия ми стана скучна отдавна.

bobkata.gerov
Цитиране
11 февруари 2021
Far Cry ме изгуби отдавна, последно 4 ми хареса. Интересно ми е да видя 6 дали ще е нещо по-ново и разчупено или отново рескин. Иначе освен нов асасин и Beyond Good and Evil 2 от Ubi няма кой знае какво да ме hype-не. Лично аз доста чакам Dying Light 2.
<
1
...
412
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.