Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
413
...
781
>
Peshp
Цитиране
11 февруари 2021
Far Cry 6 я много я очаквам. Трейлъра доста ми хареса и още като го видях имаше статия, в която пише, че детето от трейлъра е Васс като малък и се изкефих.
igra4
Цитиране
11 февруари 2021
Очаквам да е боза фаркраеца.
Абе юбисофт само асасинчето го умеят, нито една др тяхна игра не ме кефи, даже и да се насилвам да ми харесат не стават.
Peshp
Цитиране
11 февруари 2021
Айде хакери продават source кода на Cyberpunk за 1млн. долара. Не им спират проблемите. Чудя се дали точно заради излизането на cyberpunk толкова счупен са разгневили прекалено някои фенове и са уредили хакерски атаки.
JakePaulKOsConor
Цитиране
12 февруари 2021
Възможно ли е някой вътрешен човек с достъп до HQ-то на CD Projekt да е сложил флашка като по филмите и да е изтеглил всичката информация и в последния момент, когато остават 5 процента да се свали всичко на флашката, влиза някакъв служител в стаята и "хакера" дръпва флашката точно когато всичко е на 100% копирано?
Rostik79
Цитиране
12 февруари 2021
Че е вътрешен човек, нямам съмнение аз. Или поне е осъществено с помощта на вътрешен човек. Това по филмите, дето "хакват сървъра" като щракат на клавиатурата за 20 секунди е ... само по филмите.
lyubohar
Цитиране
12 февруари 2021
Rostik79 написа
Че е вътрешен човек, нямам съмнение аз. Или поне е осъществено с помощта на вътрешен човек. Това по филмите, дето "хакват сървъра" като щракат на клавиатурата за 20 секунди е ... само по филмите.

Да, и излиза прогрес бар с надпис "Hacking CDPR, Progress 80%..."
darkblue
Цитиране
12 февруари 2021
To сега стана модерно, като пуснат недовършена игра и не могат да смогнат на темпото... хакнаха ни.
Rostik79
Цитиране
12 февруари 2021
Нямат много интерес от такива новини, защото акциите им са на борсата и всякаква такава негативна новина им сваля цената.
JakePaulKOsConor
Цитиране
12 февруари 2021
null
JakePaulKOsConor
Цитиране
12 февруари 2021
null

PS bros.. I don't feel so good
null

igra4
Цитиране
12 февруари 2021
Kinhgdom hearts не е за вас пецеджии, вие не разбирате от такива игри(като цяло от хубави игри)
Отдавна съм ги изиграл всичките.
Кой пак е добрия божествените Епик, а вие не спирате да лижете посрания гъз на Гейбчо.
Mitko6000
Цитиране
12 февруари 2021
Японско RPG? Да, не е мой тип игра, за това си прав, но няма да е в твой стил ако не се изсереш добре в темата, само не забравяй тоалетната хартия, поне веднъж, да не мирише след теб. Все пак се радвам за феновете на жанра. Да им е честито.
pseto
Цитиране
13 февруари 2021
Rostik79 написа

Според мен е някаква форма на социално инженерство, примерно фишинг атака. Тогава пак някой вътрешен човек проявява непредпазливост и си издава име/парола/име на компютъра във вътрешната мрежа, ама не е с някакъв лош умисъл. Не е случайно, че покрай корона времената изгоряха куп големи компании, включително и Ubisoft. При положение, че почти всички работят отдалечено е доста по-лесно да бъде прилъган някой да си издаде данните и някой да получи достъп до поверителни данни. Въпросът е до какво точно са получили данни хакерите.

Ако е някаква кореспонденция, в която примерно Марчин Ивински или друг шеф признава, че знае за множеството бъгове или за счупените PS4/Xbox One версии, това може да удари сериозно CD Projekt Red. Много ме съмнява обаче, че подобни неща се търкалят на някакъв централизиран сървър. Съмнявам се също, че има някакъв бекъп на пощата на CEO-то, че да може всеки байхуйовец да прочете цялата му комуникация.

Според мен става дума по-скоро за репото на разработчиците. Там си го има целия сорс код, можеш да си билднеш дев версията на Cyberpunk 2077. Ама дори и някой да купи този код - той не може да се ползва, понеже е защитен от авторските права. Да се пренапише, за да се ползва в клонинг игра пак е в сферата на научната фантастика, не мога да знам как е писан кода на Cyberpunk 2077, ама съдейки по недовършеността на играта се съмнявам, че е е перфектно подреден и писан по най-високите стандарти... вероятно е фрашкан с хакове и всичко се държи на магия, каквото всъщност е положението на много места, то и в моят работа има неща, които се държат на магия и никой не ги пипа от страх да не се почупи половината солюшън. А ако някой вземе нашия код и реши да го пренаписва с цел да продава същия продукт - бих му пожелал късмет. Ще излезе по-скъпа тая кражба, отколкото да напишеш нещо изцяло ново.

П.С. Забавно е как igra4-ът псува всички анимешки тъпотии, освен ако не са PlayStation ексклузиви (вече бивши) като Kingdoms Hearts, тогава вече е първи аниме фен. А иначе Kingdom Hearts - става ако си на някаква анимационна вълна, ама да кажа, че е някаква серия, която заслужава някакво извънредно внимание - не мисля.

lyubohar
Цитиране
13 февруари 2021
Тия дни разправях на жена ми и приятелите си (повечето сме в ИТ компании) как в твоята фирма имало ПОВЕЧЕ жертви на фишинг атаки след инструкции и обучение...Много се смяхме
Charcharo
Цитиране
13 февруари 2021

Явно пак ще играя само Doom Eternal...

<
1
...
413
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.