Докъде стигнахме, аз да съм на страната на Рокстар...
Ако не е проблем за разрешаване, значи би трябвало да са го разрешили за 8 години.
Ако не е проблем от значение и са го оставили да същестува, значи това говори колко се интересуват от качеството на услугата им.
"Щях да вложа $10 000 в T2, но сега решавам да ги инвестирам в Doggy Coin"
https://www.gamespot.com/articles/jade-raymonds-new-studio-haven-announced-working-on-original-ip-for-playstation/1100-6488871/
https://blog.playstation.com/2021/03/17/play-at-home-2021-update-10-free-games-to-download-this-spring/amp/?__twitter_impression=true
За мен ABZU и Subnautica представляват интерес най-вече, макар че ги имам и двете на компютър, но са чудесни за неделно лежерно цъкане.
...а, то имало вече новина от псето, извинявам се!
Gates of Hell изглежда добре.
Ако не е проблем от значение и са го оставили да същестува, значи това говори колко се интересуват от качеството на услугата им.
Много бих искал да нахейтя Rockstar, ама понеже съм в същата сфера... не че гарван гарвану око не вади, ама мога много лесно да си представя как този проблем е останал толкова дълго време. От една страна имаме мантрата "ако работи, не го пипай", а също и "абе достатъчно хора не са измрънкали, дай да не пипаме там още". От друга - в корпорациите е така. Няма да се изненадам, ама хич, ако не един, не двама, а двайсет души в Rockstar са открили този проблем, но не са получили одобрение да го оправят от висшите кадри. Бил съм в подобна ситуация веднъж, когато написах един полезен инструмент и го представих на шефовете. Като цяло нещата се изгубиха по етажите на корпорацията и беше супер демотивиращо като се случи това. Та и това няма да ме изненада и грам.
Все пак евалата на Rockstar, че са дали едни 10 бинки на пича. Като гледам средната годишна заплата в Щатите е 50 000 долара (и то не знам дали това е чисто или без да се дръпнат данъците), та тези 10 000 долара са си 2-3 месечни заплати. Аз не бих отказал 2-3 месечни заплати.
@darkblue - Forspoken щяла да се казва играта... макар че аз още не мога да разбера какво точно ще е откъм геймплей. Вероятно екшън от трето лице, де.
С всеки изминал ден започвам да разбирам защо Джони Сребриста ръка направи това което направи ;(
Евала, така се прави. Ебаси пичовете, озвучават милиони редове текст и добавят сума ти неща, които не са успели в първоначалната версия. Просто така, защото са искали да е като хората, въпреки че вече е пусната и си беше уникално добра и без да се пипа.