Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
426
...
781
>
JakePaulKOsConor
Цитиране
20 март 2021
...

Забравих, че имаше Cyberpunk 2077 тема..

Charcharo
Цитиране
20 март 2021
HighFist
Цитиране
21 март 2021
Малко двуизмерен Dark Souls. Много добра игра.

lyubohar
Цитиране
21 март 2021
След Hollow Knight, докато съм на тази вълна, я почнах и ми хареса. Ще видим кога ще я довърша.
nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
Минах пак оригиналния Demons' Soul, този път на емулатор и с меидж, щото играта "нямала easy mode".

И понеже така и така имам емулатора, реших да пробвам God of War поредицата. Преди време съм опитвал, но тогава емулаторите бяха зле, сега всичко си е тамън. Но това набиране на някой бутон за QTE ми е най-противното нещо в историята на гейминга.

sauron93
Цитиране
22 март 2021
Не можеш ли да си купиш пс4 за 300лв втора ръка? Измъчваш се със тези емулатори и клавиатури? Хиляда пъти казахме че демон соулс е най-добрата игра на Фром ама я няма за пц. Със клавиатура и емулатори не мисля че ще е добър експириънса . Аз съм я цъкал на хакната пс3.
Rostik79
Цитиране
22 март 2021
Искаш да кажеш ПС3 за към 150 лева втора ръка.
pseto
Цитиране
22 март 2021
sauron93, nightwarrior несъмнено игра с джойстик на PC-то.

@nigthwarrior - някои концепции просто остаряват зле. QTE-тата бяха яки, когато излезе God of War. После дотолкова се преекспонираха, че на човек му се драйфа от тях. Та е нормално днес, когато видиш старите God of War-ове, да ти изглеждат странно заради QTE-то. Едно време като ги цъках, когато бяха нови (или сравнително нови) - доста се кефех на QTE-то. От днешна гледна точка не знам как ще ми се сторят.

Но това е горе-долу същото като да играеш 20 игри с Batman Arkham-ската бойна система и после самият Batman Arkham... може да ти се стори зле, но реално това е първоизточникът. Но пък няма как да ти хареса насила - просто играеш разни неща в "грешния" ред.

sauron93
Цитиране
22 март 2021
Rostik79 написа
Искаш да кажеш ПС3 за към 150 лева втора ръка.

За демонс соулс да ,иначе god of war игрите по-добре на пс4 защото са ремастърнати със подобрена графика.

JakePaulKOsConor
Цитиране
22 март 2021
Защо хората се хвалят, че са направили pre-order на D2R?

Дайте ми една причина да правиш pre-order на дигитална игра, която ще можеш закупиш, изтеглиш и играеш на момента щом датата на излизане настъпи.

null

null

Боже толкова много мразя геймърите

sauron93
Цитиране
22 март 2021
Тоя спамер пак се изявява със мемета които не са смешни . Shit, here we go again
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 март 2021
nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
Ква клавиатура, играх си го с ps4 контролера. Но за разлика от ps3 с по-висока резолюция и с 60 кадъра. Вярно, не е като ремастера, но е много по-добре от ps3 версията(първия път съм я минал точно на ps3 взет на заем).

А gow само третия е ремастернат на ps4, където и ще го играя, другите ги няма. Играя ремастернатите версии на 1 и 2, но и те са си за ps3.

@pseto, не ми е проблема самото qte с набирането на бутона. То и проблем е пресилено, просто ме дразни. Примерно в последния gow има опция да е задържане вместо помпане, но тази си е по-старичка.

Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Не можеш ли да си купиш пс4 за 300лв втора ръка? Измъчваш се със тези емулатори и клавиатури? Хиляда пъти казахме че демон соулс е най-добрата игра на Фром ама я няма за пц. Със клавиатура и емулатори не мисля че ще е добър експириънса . Аз съм я цъкал на хакната пс3.

И ние хиляда пъти казахме, че всеки играе на каквото си иска. А и щом е с емулатор, не е задължително да е с клавиатура. Сеш се, шефе? 1 месец си почина и сега 3-ти локдаун пак почна тролването. Не ни липсваше...., ама грам.

JakePaulKOsConor
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Тоя спамер пак се изявява със мемета които не са смешни . Shit, here we go again

Понеже си неграмотен и не знаеш английски да ти кажа, за тебе става въпрос в "memе-то".

Dandelion написа
Я дай линк към поста

404
<
1
...
426
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.