Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
433
...
781
>
nightwarrior
Цитиране
23 март 2021
Не, аз знам че троли. Защо го храня си се чудя на мен си. Ама честно казано е скучен ден на работа, може би това е обяснението.
Charcharo
Цитиране
23 март 2021
sauron93 написа
Да си цъкат там старкрафт,Майнкрафт,уоу. Ние ще цъкаме gow,last of us ,spiderman и други ексклузиви които тия никога няма да видят. Яд ги е за тези игри ама си траят...

Ни ги ли мина тези 10 часови филмчета вече. То не може да си толкова зле в игрите, че да не можеш за 5 години да минеш GoW и TLOU ...

sauron93
Цитиране
23 март 2021
Не са само гоу и тло ,има доста ексклузиви . Ти какво цъкаш на компа ,някакъв сталкер на 100 години дето те хвърля от играта през минута заради руските модове. Или лигата на легендите дето мобилната версия е по-добра от тази на пц? Може и някакво умряло ммо да пуснеш ама файда...
JakePaulKOsConor
Цитиране
23 март 2021
Да сменим малко темата

Sony защо не пускат тези ексклузиви за PC замислял ли си се? Да не би да ги е страх, че няма да им се купува пластмасата и, че няма да печелят от абонаменти?

null

sauron93
Цитиране
23 март 2021
Ти ако си собственник на фирма кока кола,за пепси ли ще си пускаш колата? Бахти идиота ,честно

Истината е конзоли за гейминг и пц за работа със програми и офис.

Charcharo
Цитиране
23 март 2021
sauron93 написа
Не са само гоу и тло ,има доста ексклузиви . Ти какво цъкаш на компа ,някакъв сталкер на 100 години дето те хвърля от играта през минута заради руските модове. Или лигата на легендите дето мобилната версия е по-добра от тази на пц? Може и някакво умряло ммо да пуснеш ама файда...

Ми да, мога да играя стари игри на машината си. Завиждаш ли?

Ама чакай как така STALKER работи на Windows 10?

Иначе троленето настрана, тия дни главно чета. Минах The Ancient Gods Part 2 на Nightmare ама нещо не е като хората с това DLC. Играя си NWN с приятел и Valheim.

JakePaulKOsConor
Цитиране
23 март 2021
sauron93 написа
Ти ако си собственник на фирма кока кола,за пепси ли ще си пускаш колата? Бахти идиота ,честно

В една vending машина се продават кока-кола, пепси, както и всякакви други марки. Ако кока-колата е толкова добра значи тя ще си се продава без проблеми

sauron93
Цитиране
23 март 2021
Ко да завиждам за тоя смотан сталкер. 45 годишна игра ,пълна със бъгове и крашове. Метро е по-добрата игра.
Charcharo
Цитиране
23 март 2021
sauron93 написа
Ко да завиждам за тоя смотан сталкер. 45 годишна игра ,пълна със бъгове и крашове. Метро е по-добрата игра.

This bait is too obvious dude. Дори Metro феновете не мислят така

Metro Exodus крашва повече от Source-Ported STALKER BTW. не знам какво стана с новата версия на 4A енджина, нещо не е толкова стабилен като 2013/2014.

Дано да го поправят сега лятото с Enhanced Edition-a.

LethianDream
Цитиране
23 март 2021
Аз не мога да ви разбера караницата, все едно взимате пари- единия от Сони, другия от Бил Гейтс.
Кефя се основно да играя на конзоли, но някои неща си ги играя на компютъра- стратегии, разни индита.
Като деца сте, баси. Поне сменете плочата, изтъркахте се тотално.
Но ми правите деня, както каза найт, в работата е скука
sauron93
Цитиране
23 март 2021
LethianDream написа
Аз не мога да ви разбера караницата, все едно взимате пари- единия от Сони, другия от Бил Гейтс.
Кефя се основно да играя на конзоли, но някои неща си ги играя на компютъра- стратегии, разни индита.
Като деца сте, баси. Поне сменете плочата, изтъркахте се тотално.
Но ми правите деня, както каза найт, в работата е скука

"Основно на конзоли". Ето човека ви каза истината във лицето. Няма смисъл да спорим,конзолите са истинският гейминг.

JakePaulKOsConor
Цитиране
23 март 2021
Добре, че LethianDream дойде за да се направиш, че не виждаш горните аргументи, които няма как да обориш
sauron93
Цитиране
23 март 2021
JakePaulKOsConor написа
Добре, че LethianDream дойде за да се направиш, че не виждаш горните аргументи, които няма как да обориш

Какъв аргумент . Сякаш казваш Майкрософт да си пускат хало за пс. Супер си смотан . Всеки си купува студия и разработва за своята конзола. Ти кога си виждал Нинтендо да пуснат Марио за хбокс или пс?

igra4
Цитиране
23 март 2021
Да, супер се кефя на нинтендо. Като исках да играя определени игри си купих 3дс. Не света да ми е крив и да викам, искам всичко на пеце и да рева като вдовица. Хората си имат техни игри пускат си ги за платформата, никога не съм плюл никоя платформа, ама що няма хало за PS и тем подобни, тая работа е за комплексарите. Харесвам Сони, харесват ми услугите им и ексклузивите следователно съм там, друг ще е на хбокс, трети на нинтендо. Разделението и споровете винаги са идвали от пецеджиите, завиждащи за тези игри, еми да си зъкат валхайм, дота и подобни смешни игри щом им харесват. По малко злоба трябва да има и всеки да играе на каквото си иска.
sauron93
Цитиране
23 март 2021
Igra4 не си разбрал идеята ми. Човека казва защо Сони не пуснат ексклузивите си за пц. Аз му отговарям че това е сякаш да искаш хало да бъде пуснат за пс,тоест комплексарщина. Както каза всеки си има студия под крилото които правят игри само за собствената си платформа.
<
1
...
433
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.