Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
443
...
781
>
Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
Lumos ли кастна, че ти светна?
nightwarrior
Цитиране
31 март 2021
Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Вече съм обяснил във минали страници че това беше за малък период от време . Осъзнах се навреме и го продадох. Ти не си прочел всичко както трябва . Аз за разлика от теб и другите пцджии имам съвест и не ми се краде . И ти си от тия замундаджии ама се криеш тук там като подлъгваш че купуваш. Децата тук може да ти се вържат ама не и аз...

Ти и Митко не сте геймъри.Единия замундаджии ,другия има един виещ пс4 про който със последни сили се опитва да оцелее

Чакай да си го прехвърля от единия крачол в другия.

Не знам откъде разбра, че PS4-ката ми е на последни сили. Купих я през 2018 от Озон, тва че съм решил да й направя профилактика след 2 години на рафта, не значи, че е тръгнала да се разваля. Вярно, че вие ама е нормално като събере прах. Откакто се върна от профилактиката не се чува грам. Оправи си фактите.

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
другия има един виещ пс4 про който със последни сили се опитва да оцелее

Конзолите не бяха ли на практика вечни?

Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
JakePaulKOsConor написа

Като замине clock батерията и като изключат съпорта за PSN, ще видим.
Charcharo
Цитиране
31 март 2021
JakePaulKOsConor написа

Вечни са само за Богове като Саурон и Играчкин, дет двамата заедно я ударят 4-цифрена заплата я не

Аз ви казвам, че поне за Играчкин, това не е тролене. Поне не всичкото. Той наистина е толкова комплексиран и прост и вярва в поне повечето неща, които казва. Саурон не вярва в тях.

@Pseto
Този пазар на видео карти е прекрасен за мен защото има хаос. Началните цени са високи но приходите са сигурни. Взех няколко RX 6700 XT видео карти и продадох на приятелката RX 5700ката и старата ми 5700 XT (беше в на брат ми компа) за повече пари отколкото платих за техните 6700 XTта. Те получиха 30% по-силни карти, аз съм на печалба.

Това е защото 5700 копаят по-добре от 6700 и копачите са склонни да платят повече.

От другите 6700 XTта също съм напред засега. Останаха 2. И със RTX 3060 така намазах яко миналия месец. На мен ми е забавно и леко а и доста пари изкарвам така.

Ще видим за 3080 Ti какво ще стане... там има шанс за много добри пари също.

@Sauron и Играчкин

Добре, кати минахте ВЕЛИКИТЕ хитове, всичките 4 от тях, сега какво играете лол.

Peshp
Цитиране
01 април 2021
Много се забавлявам с този спор Интересно ми е, защо трябва да се разделят конзолни и PC геймъри? И да се доказва, кое било по-добро ?
Mitko6000
Цитиране
01 април 2021
И аз това се питам, ама май и "боговете" не знаят.
sauron93
Цитиране
01 април 2021
Смисъла е да се каже истината че конзолите са по-добри за гейминг а пц е по-добре за офис и чикии.

Чарчаро ти само на нивата копаеш ,крипто нещата са ти сложни

Mitko6000
Цитиране
01 април 2021
sauron93 написа
Смисъла е да се каже истината че конзолите са по-добри за гейминг а пц е по-добре за офис и чикии.

И както винаги, това твърдение е субективно и зависи от вкуса на човека и какви игри търси. Колкото и да го дъвчем, ще си остане такова.

vampirrre
Цитиране
01 април 2021
Мнението е като задника, всеки го има и често чуждото мирише неприятно . А "истина" и "лъжа" са понякога толкова разтегливи понятия, че локума им завижда . Така, че тия изкуствени подклаждания на безсмислени спорове и привеждания на "факти" са меко казано глупави , правете това, което ви доставя удоволствие и не правете сметка на чужда заплата .
sauron93
Цитиране
01 април 2021
Това че порше е по-хубава кола от рено мнение ли е или факт? Така е и при конзолите, на по-достъпна цена играеш по-добри ексклузиви . Няма мнения тук.... Пц-то е реното във гейминга,става долу горе ама не е най-доброто. Във момента пс5 е номер едно.
nightwarrior
Цитиране
01 април 2021
След вчерашното местене на гилписта, днес се включваш False equivalence. А си мислех, че само играчкин е толкова неадекватен. Троли по-изтънчено, моля те
Charcharo
Цитиране
01 април 2021

Шегите за 1ви Април стават все по-тъпи

Peshp
Цитиране
01 април 2021
https://freestuffbot.xyz/redirect/cyberpunk-free-promotion-47295521/
<
1
...
443
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.