Ти и Митко не сте геймъри.Единия замундаджии ,другия има един виещ пс4 про който със последни сили се опитва да оцелее
Чакай да си го прехвърля от единия крачол в другия.
Не знам откъде разбра, че PS4-ката ми е на последни сили. Купих я през 2018 от Озон, тва че съм решил да й направя профилактика след 2 години на рафта, не значи, че е тръгнала да се разваля. Вярно, че вие ама е нормално като събере прах.
Откакто се върна от профилактиката не се чува грам. Оправи си фактите.
Конзолите не бяха ли на практика вечни?
Вечни са само за Богове като Саурон и Играчкин, дет двамата заедно я ударят 4-цифрена заплата я не
Аз ви казвам, че поне за Играчкин, това не е тролене. Поне не всичкото. Той наистина е толкова комплексиран и прост и вярва в поне повечето неща, които казва. Саурон не вярва в тях.
@Pseto
Този пазар на видео карти е прекрасен за мен защото има хаос. Началните цени са високи но приходите са сигурни. Взех няколко RX 6700 XT видео карти и продадох на приятелката RX 5700ката и старата ми 5700 XT (беше в на брат ми компа) за повече пари отколкото платих за техните 6700 XTта. Те получиха 30% по-силни карти, аз съм на печалба.
Това е защото 5700 копаят по-добре от 6700 и копачите са склонни да платят повече.
От другите 6700 XTта също съм напред засега. Останаха 2. И със RTX 3060 така намазах яко миналия месец. На мен ми е забавно и леко а и доста пари изкарвам така.
Ще видим за 3080 Ti какво ще стане... там има шанс за много добри пари също.
@Sauron и Играчкин
Добре, кати минахте ВЕЛИКИТЕ хитове, всичките 4 от тях, сега какво играете лол.
Чарчаро ти само на нивата копаеш ,крипто нещата са ти сложни
И както винаги, това твърдение е субективно и зависи от вкуса на човека и какви игри търси. Колкото и да го дъвчем, ще си остане такова.
Шегите за 1ви Април стават все по-тъпи