Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
442
...
781
>
igra4
Цитиране
31 март 2021
Не ги играя, мн рядко да има нещо. Ето сега Dead army може би ще цъкам.
Но да, като видя игра под 40 лв и е на такава цена знам че 99 процента е талаш инди боклук и си е така, с много редки изключения. Също и Сони дето дадоха ония игри нито една не съм дръпнал - Abzu, Subnatica, ония пъзел пълни помии, те и затова ка безплатни.
PS Plus игрите са за такива като митко, дето чака по 3-4 години, за да си купи играта за 10-20 лв. Отдавна хитовете съм ги изиграл.
Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
igra4 написа
Не ги играя, мн рядко да има нещо. Ето сега Dead army може би ще цъкам.
Но да, като видя игра под 40 лв и е на такава цена знам че 99 процента е талаш инди боклук и си е така, с много редки изключения. Също и Сони дето дадоха ония игри нито една не съм дръпнал - Abzu, Subnatica, ония пъзел пълни помии, те и затова ка безплатни.
PS Plus игрите са за такива като митко, дето чака по 3-4 години, за да си купи играта за 10-20 лв. Отдавна хитовете съм ги изиграл.

И като чакам, по-малко добри ли са игрите, нещо? Ти си още по-голям комплексар, отколкото мислех, направо съм изненадан. И факта, че разсъждаваш по такъв начин, ме навежда на мисълта, че си много, ама много кухо парче, за съжаление. То трол да си, ама чак пък толкова. Живей си с болната мисъл, че си нещо повече, като даваш пълна пазарна цена. За протокола, не използвам PS Plus, защото не играя мулти и ми се обезмисля да плащам абонамент за да играя безплатни игри (които са само такива с активен абонамент), като мога да си ги купя и да останат за мен. Давай по 140 лв, прави на всичко преордъри мисли се за баровец и си гали егото. Парите са си твои. Но не ми дръж сметка, нито ми давай акъл колко и за какво ще ги харча, моите.

sauron93
Цитиране
31 март 2021
Псе ,Сони не дава нищо безплатно. Плащаш си годишно пс+ и така . Като свърши пс+ ,игрите които си получил със тази опция,не могат да се играят. Но пак със конзола е по-евтино ,за 300лв си взимаш пс4 и още 100лв пс+ и за 400 лв се уреждаш. Докато едно хубаво ,мощно пц струва 2-3 бона. И после започваш да пиратиш ,кой ще даде 3 бона за пц и после ще си купува всичко? То пари за хляб няма да има.

Освен това хубавите ексклузиви са за конзоли,така че...

nightwarrior
Цитиране
31 март 2021
JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
Ама как само се изнизвате всеки път като ви дам доказани цифри и факти
igra4
Цитиране
31 март 2021
Митко, не се хваля нито задължавам, някой да си купува игри.
Интересно, защо скачаш с обиди, даже копираш "духовитостта" на Найтчо, но нищо отдавам го на не зрялостта и това, че се намираме в бг. 😀
Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
igra4 написа
Митко, не се хваля нито задължавам, някой да си купува игри.
Интересно, защо скачаш с обиди, даже копираш "духовитостта" на Найтчо, но нищо отдавам го на не зрялостта и това, че се намираме в бг. 😀

Защото ти чета глупостите още от времето на PC Mania, когато ходеше след Токсик. Няма какво да си говорим, той беше по-добър от теб, защото беше оригиналния трол в онзи сайт. Съдейки по нещата, които пишеш, си правя извод, че или не се усещаш, като се самоизтъкваш, или си много заблуден, ако не и двете. Което на мен не ми пречи. Това което ме дразни, е че държиш сметка, кой колко пари за игри дава и кога решава да си ги купи. А в случая, както съм ти казвал винаги си последна дупка на кавала спрямо чуждия портфейл и нямаш право да коментираш, този аспект. Дали игра е добра или не, кажи си мнението. Дори не се опитвам да споря за индитата, защото ти си имаш своето мнение. Макар и субективно според мен, то си е твое и го възприемам за съществуващо. Но що се отнася до това колко пари съм давал за игри и че съм решил да дам 20, вместо 120 за Horizon (което няма и да стане сега, защото ще си я взема безплатна ). Ами, съжалявам ама тва грам не те касае. В крайна сметка се познаваме само на форум, не че искам нещо повече от това. Цъкай си каквото те кефи на обичаната платформа, лека вечер и приятен живот!

igra4
Цитиране
31 март 2021
Това, че съм те дал за пример, не значи, че съм ти казал или ми пука, дали ще си купиш нещо ден първи или след 2 години. 😀😀😀
Малко ми стана кофти, не се засягай, пък и щом си цъкаш на пс4, си наш човек и игрите които си цъкал и на мен ми харесват. Много навътре се приемат нещата. Последното ти изречение е най-точно и важи за всички.
sauron93
Цитиране
31 март 2021
Спайдър ,става въпрос за това че вие сте крадци на труда на хората. Защо си хакнал вита-та? Ние със играч не сме крадци и подкрепяме индустрията . Тия пцджиите всички сте такива де...

Махай хака на пспто и си купувай игрите,иначе не си геймър. А си глист на гъз който гледа да живее на аванта само. После се сърдят като кажа че пцджийският манталитет е пиратски и гейминга се държи изцяло на конзолните продажби.

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
пцджийският манталитет е пиратски и гейминга се държи изцяло на конзолните продажби.

Добре де.. Какво обсъждахме и доказахме преди малко в продължение на 4 часа

Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Спайдър ,става въпрос за това че вие сте крадци на труда на хората. Защо си хакнал вита-та? Ние със играч не сме крадци и подкрепяме индустрията . Тия пцджиите всички сте такива де...

Махай хака на пспто и си купувай игрите,иначе не си геймър. А си глист на гъз който гледа да живее на аванта само.

Нито си човека, който ще ме определя дали съм геймър или не, нито ще ми казваш какво да правя. Хакнал съм витата предимно за да играя стари игри, които така или иначе не се продават никъде. Тъй че да си имаме уважението. Аз на PS4 си купувам тва което ми харесва. Честно казано рядко играя на PC, но това не значи, че нямам какво.

sauron93
Цитиране
31 март 2021
Тогава недей се кри като мишка да защитаваш пц. Излез като лъв и кажи че си конзолен играч . Съмнява ме че и пс4 ти е хакнато ама айде ,от мен да мине,няма да те излагам за това

А че не си геймър а крадец на праскови е ясно ама както и да е... Хака ти на пс4 7.55 фирмуер ли е?

Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
Ако можех да качвам снимки, щях да ти покажа последната версия 8.03 на фирмуера, щото така или иначе не може да се хаква, да спиш спокойно. Не защитавам PC а живея в реалността, където и двете платформи са достатъчно добри за гейминг, спрямо вкуса на потребителя. Никъде не съм отричал, че играя на PS4 и последно време, това ми е доминиращата гейминг платформа, но не тръгвам да троля за спорта или да изтъквам колко по-добри са конзолите.
nightwarrior
Цитиране
31 март 2021
Той като играеше хакнатото Нинтендо и ревеше за цените пак ли беше глист? Изобщо не му се връзвайте на тоз паляк. Преди месеци обясняваше Сони кви са пичове, щото давали игри безплатно всеки месец, ся обяснява на pseto как работи абонамента. Той не спори, троли, хабите се. Аре с играчкин разбирам, оня е искрен, куха лейка, но тва дето го пише го мисли, паляка само си прави фън, че локдауна му дава зор
sauron93
Цитиране
31 март 2021
nightwarrior написа
Той като играеше хакнатото Нинтендо и ревеше за цените пак ли беше глист. Изобщо не му се връзвайте на тоз паляк. Преди месеци обясняваше Сони кви са пичове, щото давали игри безплатно всеки месец, ся обяснява на pseto как работи абонамента. Той не спори, троли, хабите се. Аре с играчкин разбирам, оня е искрен, куха лейка, но тва дето го пише го мисли, паляка само си прави фън, че локдауна му дава зор

Вече съм обяснил във минали страници че това беше за малък период от време . Осъзнах се навреме и го продадох. Ти не си прочел всичко както трябва . Аз за разлика от теб и другите пцджии имам съвест и не ми се краде . И ти си от тия замундаджии ама се криеш тук там като подлъгваш че купуваш. Децата тук може да ти се вържат ама не и аз...

Ти и Митко не сте геймъри. Единия замундаджии ,другия има един виещ пс4 про който със последни сили се опитва да оцелее

<
1
...
442
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.