Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
449
...
781
>
Charcharo
Цитиране
13 април 2021
JakePaulKOsConor написа
Cyberpsychosis intensifies

Purely fictional concept.

pseto
Цитиране
13 април 2021
Charcharo написа
Но както и да е - с генетични и биомеханични аугментации, ще можем да сме във всеки аспект по-добри от животните. Включително и анаеробна сила.

Е то и сега скачам във ферарито и издухвам гепарда. Но не мисля, че в обозримото бъдеще ще има нужния прогрес в съответните полета, за да можем да се изравним със силата на някое шимпанзе. Просто има прекалено много движещи с зъбни колелца в един човешки организъм. Големият ботълнек е и най-важният орган, човек може да се назоби и до космоса, ама сърцето ще може да избута едно определено количество кръв. Ся дали ще може да се замени всичко... кой знае. Първо да излекуваме рака, пък после да мислим как да пребиваме горили в ръкопашни дуели.

Но за новата Лара съм съгласен... то и Mortal Kombat 11 го хейтеха, че жените били с реалистични пропорции, а мен така ме кефят много повече. А и не е да кажеш, че са някакви SJW...

Charcharo
Цитиране
13 април 2021
pseto написа
е то и сега скачам във ферарито и издухвам гепарда. Но не мисля, че в обозримото бъдеще ще има нужния прогрес в съответните полета, за да можем да се изравним със силата на някое шимпанзе.

Шимпанзетата имат 30% по-силни мускулни влакна от нас (това където са 5 пъти по-силни е мит), но по-слаб контрол над повечето от тях. Разликата не е особено голяма, вече има разработки за 100% по-силни мускулни влакна без загуба на фин контрол. Все пак, именно този контрол позволява да можем да строим неща толкова добре.

Рака ще е по-труден за излекуване от това, уви. Защото е донякъде различен за всеки човек и неговите клетки. Но иначе съм съгласен - по-важно е истиските проблеми да се оправят първо, било то рак или вируси или приони и други. За другото има 7.62×51.

Доколкото знам, проблемът с Mortal Kombat 11 е именно в дрехите на персонажите май? Не съм сигурен, не играя Fighter игри.

lyubohar
Цитиране
13 април 2021
pseto написа

Иначе аз нямам нищо против разнообразието. Нека в едни игри героите да са реалистични, в други да са хипер сексуализирани. Няма "правлно" и "грешно" решение. Ако един артист си представя героинята си като супер секссимвол с мега големи цици - нека я направи така. Може да си съгласен с вкуса му, може да не си, ама е важно артистът да не бъде каран да прави нещо против визията си. Тогава идват извращенията. В този ред на мисли ако някой е SJW типаж и направи SJW герой от сърце - не виждам нищо лошо. Лошо е ако някой иска да направи героиня с големи бомби и назобен батка като Арни, ама някой отгоре дойде и му каже - "Не може, не е позволено".

Точно така, нека има разнообразие. В игра като MGSV е съвсем нормално най-бруталната убийца да е мацка с огромни цици и 2-метрови крака. Там все пак горящ кашалот летеше в небето

В други игри видимо се гони реализъм и няма как да очакваме основната героиня да е кльощава манекенка с огромни гърди, колкото и да им се иска на чекиджиите по света, предвид че ще ѝ гледат задника 30 часа. Ще има черни, ще има дебели, ще има ниски, ще има и грозни. Точно както на улицата ги има. Това е.

Дори Лара Крофт вече не е клишето, което беше, и слава богу.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
13 април 2021
Charcharo
Цитиране
13 април 2021
lyubohar написа
Дори Лара Крофт вече не е клишето, което беше, и слава богу.

Абе от 8/10 до 9/10 си е ъпгрейд за Лара ;d. Лицето е най-важното и за мъжете и за жените.

Иначе за TLOU 2 - не знам. Очевидно играта не е особено реалистична като свят. Abby не е реалистичен персонаж, но и Joel също не е ако трябва да сме честни. Прекалено е добър и той в убиването, би си помислил, че е от Вымпел или нещо...

Цитиране
13 април 2021
lyubohar
Цитиране
13 април 2021
Dandelion написа
TLOU 2 изявява някакви претенции за gritty, realistic masterpiece. Ако Аби беше персонаж в Gears of War примерно, ама изобщо нямаше да ми пука. С Лара промяната съм напълно съгласен, даже можеше да и сложат някоя друга вена и плочка от всичкото това търчене и катерене и все пак хубав задник е изваяло момичето
Именно затова назобена и грозновата жена е реалистичен персонаж. Аз познавам такива и в реалния живот. Ако познавах само дългокраки манекенки, щях да очаквам такива и в реалистичните игри

Чарчаро бъркаш "реалистичен персонаж" с "всеки детайл отговаря 100% на всички закони на физиката и биологията". Понякога се чудя защо се хабиш да играеш игри или да четеш книги. Чети само вестници и гледай документални филми, щом не се кефиш на fiction. И в Lord of the rings има реалистични персонажи (и обратното), пък цялото нещо е една голяма детска приказка.

Цитиране
13 април 2021
Charcharo
Цитиране
13 април 2021
lyubohar написа
Чарчаро бъркаш "реалистичен персонаж" с "всеки детайл отговаря 100% на всички закони на физиката и биологията". Понякога се чудя защо се хабиш да играеш игри или да четеш книги. Чети само вестници и гледай документални филми, щом не се кефиш на fiction. И в Lord of the rings има реалистични персонажи (и обратното), пък цялото нещо е една голяма детска приказка.

Абе не мисля, че Abby може да се нарече грозна. Нацепена - да. Над нормите на 99.99% от жените ако не са във фитнеса по 3 часа на ден И ПЛЮС това зобят - да. Но чертите на лицето и са реално над средната атрактивност. Просто останалото леко намалява това но дори и тогава не може да се нарече грозна.

Иначе недей си мисли, че всичко нереалистично ме дразни. Даже напротив. Просто искам нещо по-различно / игриво да се случи със всички тези концепции тук. Няма да е особено дълга история ако военните бяха на 1/3 от нивото на истинските войски на човечеството... но може това да не е краят на историята?

Примерно аз сега си пиша фентъзи история (за мене си засега...) и едно от най-важните мои лични правила, е че двете противоположни сили в нея са асиметрични но и компетентни. Не правят глупави грешки и не губят от по-слаби елементи. А самите по-слаби страни също не са идиоти и знаят кога и как да се държат. Трудно е и то доста ама аз така искам да е.

"Ако познавах само дългокраки манекенки, щях да очаквам такива и в реалистичните игри "

За мое щастие съм човек с късмет

lyubohar
Цитиране
13 април 2021
Dandelion написа
Откъде тоз зоб бре, само от бурито ли Каква е магията да се поддържа тази маса с всичкото търчане из апокалиптичния свят О извинявай г-н Дръкман, не трябва да задавам въпроси..

Задавай, просто задавай смислени Отговорът ми е в горното мнение, втория абзац.
LethianDream
Цитиране
13 април 2021
Аз, както знаете, съм долна чики отрепка в този форум и няма как да не изкажа мнението си за женски екземпляр в игра. Обичам адски много и двете версии на Лара Крофт -старата, защото там е по-секси уж (ако триъгълни цици може да се впишат като секси) и новата, която е по-реалистична- така наречената "фитнес мацка", която няма балони вместо цици, които да й излизат от бюстието Подкрепям Любо, във фикцията е нормално дадени неща да са леко или силно преувеличени или леко различни от "реализма".
Фентъзито на Чарчаро ми стана интересно, дай някоя страничка тук да прочетем и да се смачкаме Щом си човек с късмет, явно ще е пълно с манекенки с високи токчета из гората покрай разни елфи и мечоносци Иначе съм съгласен с теб, че няма как силни герои, независимо дали са добри или зли като морален кодекс, да правят някакви епични тъпотии като повечето герои във фентъзи романите.
Цитиране
13 април 2021
JakePaulKOsConor
Цитиране
13 април 2021
Charcharo написа
Purely fictional concept.

null

lyubohar написа
Ще има черни, ще има дебели, ще има ниски, ще има и грозни. Точно както на улицата ги има. Това е.

Нека има ако артиста така иска, но защо трябва да му се заповядва да ги прави такива насила?

Дай ми 11 заглавия, които са се провалили, защото не са били "inclusive".

Никъде няма изследване/проучване, в което се казва, че жените и мъжете геймъри предпочитат героите да приличат на soulless обикновени хора.

---> 06:00 <--- You can't refute this

lyubohar
Цитиране
13 април 2021
Как решаваме кое е "насила"; къде е правилото, че да го прочета? Дългокраки манекенки и бели мускулести батки по-естествено и ненасила ли ти влиза от "артиста"? Стига глупости.
<
1
...
449
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.