Purely fictional concept.
Е то и сега скачам във ферарито и издухвам гепарда. Но не мисля, че в обозримото бъдеще ще има нужния прогрес в съответните полета, за да можем да се изравним със силата на някое шимпанзе. Просто има прекалено много движещи с зъбни колелца в един човешки организъм. Големият ботълнек е и най-важният орган, човек може да се назоби и до космоса, ама сърцето ще може да избута едно определено количество кръв. Ся дали ще може да се замени всичко... кой знае. Първо да излекуваме рака, пък после да мислим как да пребиваме горили в ръкопашни дуели.
Но за новата Лара съм съгласен... то и Mortal Kombat 11 го хейтеха, че жените били с реалистични пропорции, а мен така ме кефят много повече. А и не е да кажеш, че са някакви SJW...
Шимпанзетата имат 30% по-силни мускулни влакна от нас (това където са 5 пъти по-силни е мит), но по-слаб контрол над повечето от тях. Разликата не е особено голяма, вече има разработки за 100% по-силни мускулни влакна без загуба на фин контрол. Все пак, именно този контрол позволява да можем да строим неща толкова добре.
Рака ще е по-труден за излекуване от това, уви. Защото е донякъде различен за всеки човек и неговите клетки. Но иначе съм съгласен - по-важно е истиските проблеми да се оправят първо, било то рак или вируси или приони и други. За другото има 7.62×51.
Доколкото знам, проблемът с Mortal Kombat 11 е именно в дрехите на персонажите май? Не съм сигурен, не играя Fighter игри.
В други игри видимо се гони реализъм и няма как да очакваме основната героиня да е кльощава манекенка с огромни гърди, колкото и да им се иска на чекиджиите по света, предвид че ще ѝ гледат задника 30 часа. Ще има черни, ще има дебели, ще има ниски, ще има и грозни. Точно както на улицата ги има. Това е.
Дори Лара Крофт вече не е клишето, което беше, и слава богу.
Абе от 8/10 до 9/10 си е ъпгрейд за Лара ;d. Лицето е най-важното и за мъжете и за жените.
Иначе за TLOU 2 - не знам. Очевидно играта не е особено реалистична като свят. Abby не е реалистичен персонаж, но и Joel също не е ако трябва да сме честни. Прекалено е добър и той в убиването, би си помислил, че е от Вымпел или нещо...
Чарчаро бъркаш "реалистичен персонаж" с "всеки детайл отговаря 100% на всички закони на физиката и биологията". Понякога се чудя защо се хабиш да играеш игри или да четеш книги. Чети само вестници и гледай документални филми, щом не се кефиш на fiction. И в Lord of the rings има реалистични персонажи (и обратното), пък цялото нещо е една голяма детска приказка.
Абе не мисля, че Abby може да се нарече грозна. Нацепена - да. Над нормите на 99.99% от жените ако не са във фитнеса по 3 часа на ден И ПЛЮС това зобят - да. Но чертите на лицето и са реално над средната атрактивност. Просто останалото леко намалява това но дори и тогава не може да се нарече грозна.
Иначе недей си мисли, че всичко нереалистично ме дразни. Даже напротив. Просто искам нещо по-различно / игриво да се случи със всички тези концепции тук. Няма да е особено дълга история ако военните бяха на 1/3 от нивото на истинските войски на човечеството... но може това да не е краят на историята?
Примерно аз сега си пиша фентъзи история (за мене си засега...) и едно от най-важните мои лични правила, е че двете противоположни сили в нея са асиметрични но и компетентни. Не правят глупави грешки и не губят от по-слаби елементи. А самите по-слаби страни също не са идиоти и знаят кога и как да се държат. Трудно е и то доста ама аз така искам да е.
"Ако познавах само дългокраки манекенки, щях да очаквам такива и в реалистичните игри "
За мое щастие съм човек с късмет
Нека има ако артиста така иска, но защо трябва да му се заповядва да ги прави такива насила?
Дай ми 11 заглавия, които са се провалили, защото не са били "inclusive".
Никъде няма изследване/проучване, в което се казва, че жените и мъжете геймъри предпочитат героите да приличат на soulless обикновени хора.
---> 06:00 <--- You can't refute this